już dawno wysłałam :D
Printable View
już dawno wysłałam :D
ja jakoś nie mam pomysłów...
jednak na ostatnią chwilę wysłałam coś na Maj :)
Ja dawno wysłałąm na czerwiec, teraz niecierpliowscia bede czekac na wyniki;)
Ten konkursik jest super jak szybko zleciał rok. Szanowna komisjo bardzo proszę nie zwlekać do 15 z wynikami:D
bo umrę z ciekawości.
Jestem bardzo ciekawa tych prac...
Szanowna komisja ustaliła, że zrobi co tylko może aby nie mieć nikogo na sumieniu i aby wyniki pojawiły się wcześniej niż 15-ego. ;)
Rok rzeczywiście zleciał błyskawicznie... no i już wkrótce ostateczna bitwa o zaszczytny tytuł i całkiem przyjemną nagrodę dla autorki Paznokci Roku.
My też nie możemy się doczekać!
Wasze LNC
o to fajnie, że nie będziecie nas tak trzymać do końca:P
już nie mogę się doczekać rozstrzygnięcia konkursu :skacze:
Również czekam z niecierpliwością na wyniki :)
W oczekiwaniu na werdykt Jury spieszymy z informacją, że szanowni członkowie otrzymali już wszystkie nadesłane fotografie (do konkursu zakwalifikowano 52 zdjęcia stylizacji) i w pocie czoła typują swoich faworytów.
Natychmiast jak otrzymamy listy wyników zamieścimy tutaj informację.
Gwarantujemy, że my też nie możemy się doczekać ostatecznego wyniku. :)
Życząc powodzenia
Wasze LNC
52 zdjecia!:wow: Ale duzo stylizacji sie nazbieralo....Super! Juz nie moge sie doczekac! Bedzie co ogladac :D
52 zdjęcia - to tylko ostatnia - IV tura.
W sumie, w całym konkursie wzięło udział 160 najróżniejszych fotografii stylizacji.
WOW! no to cieszył się wielkim powodzeniem;) to fajnie! nie mogę sie już doczekać;p
piękna frekwencja :)
nie mogę się już doczekać:skacze:
Liczebność faktycznie powalająca :o, ale współczuję jury, siedź teraz i osądzaj tyle prac...
a tam ponad połowa pewnie od nas z forum :leze:
kiedy kalendarz bedzie do kupienia?
aaaa:tany2:może jutro będą wyniki-mam nadzieję:)
oszaleje ze zniecierpliwienia;p
ciekawe czy dziś...czy jutro :P ale jestem strasznie ciekawa tych prac....Taka piękna frekwencja że jury chyba nie może się zdecydować ;)
___
Z radością przedstawiamy wyczekiwane wyniki ostatniej - czwartej tury Wielkiego Konkursu FotoPaznokcie!
http://data.ladys-nails.eu/fotopazno...line_small.jpg
Zobacz wyniki IV tury konkursu FotoPaznokcie.
Jednocześnie zapraszamy do głosowania na Paznokcie Roku - znajdą się one na okładce kalendarza a ich autorka otrzyma dodatkową nagrodę - 500 zł do wydania w sklepie LNC.
Ankieta będzie trwała przez miesiąc - od 15 lipca do 15 sierpnia 2011 r. Mogą w niej wziąć udział wszystkie osoby posiadające konto w sklepie LNC.
(Osoby, które nie posiadają konta zapraszamy do rejestracji i oddania głosu w ankiecie)
Serdecznie zapraszamy i gratulujemy zwyciężczyniom!
Wasze LNC
oo meg gratulacje :*
śliczne prace:love: nie znam dziewczyn które wykonały te stylizacje ale gratuluję:*:* piękne prace!! Brawo!!
uuu Paulka to nie moje:/:
meg ale ale marcowe i wrzesniowe??-tez nie Twoje??
prace w tej turze jak dla mni najlepsze :slina: