Trzeba brać się do roboty :) Mam nadzięję , że początkujący też mogą startować :))
Printable View
Trzeba brać się do roboty :) Mam nadzięję , że początkujący też mogą startować :))
zapraszam do pisania i przeczytania regulaminu w którym jest dokładnie napisane jakie wymagania trzeba spełnić żeby brać udział w tym konkursie .
A kto jest sponsorem i jakie są nagrody ?? Bo o tym chyba nie ma nigdzie napisane ?
nagroda to wystawienie prac na stronie głównej, a "sponsor" to MY (forum) :D Nagrodą nie zawsze są materialne rzeczy ;)
to jest cały dział konkursów organizowanych przez to forum, często w współpracy z różnymi firmami.
i takie konkursy są bardzo potrzebne, bo uczestnikami nie kieruje chęć zdobycia nagrody, tylko sprawdzenia siebie i ćwiczenia:)
O tak! a zwłaszcza, że temacik rozległy to każdy może spróbować:D
W końcu wezmę udział w konkursie :):cwaniak2::skacze:
:porazka: ja zrobilam ,wywalilam i znowu zrobilam i chyba tez wywale .... normalnie klapy. czasu mi brakuje ,bo sie przeprowadzam i caly ten majdan musze zapakowac... OOOO losie ;(
ja czekam na farbki hyyyyy :D
Ja jutro wysyłam drugą prace:D
Hah, się rozkręciłaś :)
szalona kobieta :) już druga?? ja do pierwszej podchodzę podchodzę i jak się zabieram to mnie trafia bo nie wychodzi jakbym chciała :( no cóż nie każdy może być geniuszem ;p
no jakoś tak mnie się nudzi w domu:D
moje dwie prace wysłane :D
racja farbi!! zyza daj sobie spokoj tym razem ja wygram:P
już dwie zrobine, a jeszcze troszkę czasu jest:D
to sie jeszcze okaze królowa :tany: :tany: :tany: hehehee :)
to był żart do zyzy skierowany-myślę,że w stosunku do niej mogę sobie na to pozwolić
Super!!!mam tipsów od groma (nie pracuje na nich już dawno):d
super pomysł na konkurs... to może też wezmę udział? Napiszę 10 sensownych postów żeby nie zaśmiecać forum i się zgłoszę :)
Mam już kilka prac zrobionych, myślę nad kolejnymi.. Ale wyślę je wszystkie razem, nie będę się rozdrabniać :P hehehe
Dziewczyny, jak się wzięłyście do pracy ostro!!! Ja nawet nie zaczęłam jeszcze....
Ja chyba będę musiała sobie odpuścić kolejny konkurs,bo cierpię na chroniczny brak weny twórczej:(To dopiero trzeci konkurs,w którym mogę brać udział,a już drugi chyba wyjdzie, który sobie odpuszczę:(:(:(
Widać dziewczynom konkurs bardzo przypadł do gustu :skacze:. Ja mam dwie prace jeszcze nie wysłane i zastanawiam się nad zrobieniem trzeciej ale nie wiem co :skacze:.
super temacik ... sprobuje cosik namaziać ... ale czy wysle nie mam pojecia ...