no właśnie dobrze powiedziane każdy ma tyle lat na ile się czuje :)
Printable View
no właśnie dobrze powiedziane każdy ma tyle lat na ile się czuje :)
Ja mam 17 i jestem z tego zadowolona. Najlepszy okres w moim życiu. Teraz czekam mnie 2 liceum ale jest świetnie.. Ktos kiedys dobrze powiedział że liceum to najlepsze lata życia:)
jak bym miała się sugerować znajomymi w liceum to W ŻYCIU !! bym tak nie powiedziała...
każdy ma swój najlepszy okres :D mi dobrze cały czas hehe.. a im starsza jestem tym lepiej ;P
Jak dla mnie najlepszym okresem w życiu było liceum i studia. Później już zaczyna się praca itd już nie jest tak fajnie beztrosko
no dla mnie tez najlepszymi latami bylo liceum :) no i oczywiscie ostatnie lata podstawowki :) chociaz w sumie studium tez milo wspominam hehe to w sumie milo jak dotad wspominam wszystko:skacze: hi...
Trzeba sie cieszyc kazdym dniem, a nie załamywać....:)
dwa lata temu byłam nie zadowolona z życia, ale zaczełam brnąć w do przodu i uwierzyc ze mi sie uda to co chcem osiagnąć... I fakt ze musiałam czekac ponad dwa lata wytrwała i jestem juz ponad 17 miesięcy z chłopakiem którego pokochałam i na którego czekałam... Więc Natalko naprawde zacznij brnąć co celu i nie badz tak pesymistycznie nastawiona do świata;)
ja mam 22 latka
ja 24kończe ale czuje się na 18 tylko te moje dziecko jakoś tak szybko rośnie :)
a ja mam 19 :P i dobrze się z tym czuję :D
Ja to już mam bliżej niż dalej :/:27 wskoczyło na kark
ech ja jeszcze 26 ...ale jak to mowią starość nie radośc a młodość nie wieczność;)
20 :d
a ja mam cale 25 latek:)
a ja 28....ehhhh.....
22 ;]
Ja mam 19 ale nie czuje sie na swoj wiek:) czuje sie starsza i nie wierze ze jeszcze mloda dupa ze mnie:D:D
to tak jak ja:P trzeba sie cieszyć póki jeszcze mamy to naście:D
ja mam 21, ale nikt mi nie wierzy i pytają mnie zawsze o dowód ;(
na dłuższą metę to bywa męczące...jak jestem w sklepie chcę sobie kupić piweczko a kobieta ironicznie pyta czy mam dowód :] trafia mnie coś
mi sie tez kilka razy zdarzylo:) ale dla mnie to przyjemne bo tak to daja ze 22lata:) hehe
Ja miałam kiedyś taka sytuację, że weszłam sobie ze szwagierkiem do sklepu i kupowaliśmy piwko :) ja mam 20 lat a on 26, no i pewna przemiła pani przy kasie mnie przepuściła bez problemu a do mojego szwagra tak "a pan to mi dowodzik musi pokazać bo ja nie daje panu więcej niż 16" :skacze::skacze::skacze::skacze: myślałam, że padnę przy tej kasie a babka wyglądała tak jakby chciała się pod ziemię zapaść jak zobaczyła, że on już taki stary jest :P
to ja juz stara krówka jestem..za niedługo stuknie 26...:P