Robione daaawno lakierami :D Jak jeszcze nie wiedziałam co to uśmiech french :D :]
Printable View
Robione daaawno lakierami :D Jak jeszcze nie wiedziałam co to uśmiech french :D :]
kochanaa - to były czasy! znam to skądś ^_^ fajne jak na początki, mam podobne z dawien dawna (sprzed 4 lat!) z krateczką, o takie:
śliczne te wasze krateczki :)
heh Ela nie jestem sama :D
A wiesz ja kiedyś zamiast tych paseczków białych do frencza to przyklejałam kawałki taśmy by było równo :D Jak sobie to przypomnę to zawsze chcę mi się śmiać :D
Przepraszam za offtopa :D
To teraz dodam swoje :wstydek: Przepraszam za jakoś, ale zdjęcie było robione telefonem i poza tym u fryzjera-stąd to tło :skacze:. Niestety paznokcie na kciukach mam zawsze połamane, więc i na tym zdjęciu (chyba to przez pisanie zbyt dużej ilości sms'ów :skacze: )
Ducek, ładny, estetyczny wzorek :) Mi się podoba :)
Ducek fajny wzorek :D Może kiedyś spróbuję :D
A proszę Cię bardzo ;) Pochwal się później jak Ci wyszło ;)
Ducek fajniutki wzorek:) A jaki dokładny i czyściutki! :)
A ja znowu mam najtwardsze paznokcie na kciukach :D nie do złamania :D
ducek- super:ok: lubie taka pasiastą końcówkę:)
moja kolejna wizja :]
Bara-Bardzo fajne:)
kochana, ela, ducek, bara rzadko tu zaglądam, a tu takie świetne prace:ok:
moje z 2008 roku
Krótkie długie naturalne też mogą być pięknie ozdobione. śliczne paznokcie
:) jeszcze takie z 2009
różoooowwweee :love: najpiękniejsze hehehe.. a frenchyk oh i ah. piekny.
bara lubie takie wywijaski zawijaski :D
ducek jakie równe kreski :wow:
Moje tygrysy. Tylko jeden palec bo jakieś takie niewyraźnie mi te zdjęcia powychodziły :(
Załącznik 37350
ducek07 - bardzo fajne zdobienie i super wykonane ^_^, ładne zestawienie kolorów.
bara791 - dużo się dzieje, ale dobrze :D bardzo ładny kolor lakieru.
losek78 - wszystkie zdobienia skromne i super :ok: najbardziej podobają mi się te na beżowym tle :D.
katerina15 - całkiem ciekawy zwierz :D.
ode mnie również tygrysek :]...
ela-k :wow: Ale super :wow: Lubię jak paznokcie mają takie ostre kolory :love: Nie obrazisz się jak spróbuję sobie zrobić taki wzorek? :wstydek:
Oczywiście, że nie :D Z chęcią zobaczę :skacze:
A nie to ja się potem nie pochwalę, bo mi nie wyjdzie pewnie i wstyd :D
Miałam pomalowane pazurki na czarno (miałam długie i wszystkie się połamały ;(), ale chciałam je jakoś ożywić moimi żarówkami :D
Nie jestem z nich zadowolona, ale dziewczyny w klasie się zachwycały ^_^
i nie dziwne, wypas :D
świetne żaróweczki :D Już na Twoim pączkowym zdjęciu mi się spodobały :D
Aż musiałam sprawdzić to zdjęcie czy faktycznie na nim było widać te paznokcie :skacze: Haha katerina15, masz oko :)
Teraz zasuwam w takich :wstydek: