Odp: WESELE !!! - zwyczaje , zabobony , pomys³y i inne pierdo³y ....
Dziewczyny!!! Wczoraj by³am na 50 ¶lubie:) jako fotograf. I powiem Wam ,¿e w 98 % pary m³ode daj± kosze z kwiatami lub Takie tabliczki z podziêkowaniami a ja im na poczekaniu drukuje zdjêcia i wklejam do tych tabliczek. Fajnie to wygl±da. Czasami umawiam siê z par± m³od± przed ¶lubem, idziemy np. do parku, robimy sesje zdjêciow± i na czas ¦lubu daj± rodzicom takie wielkie portrety.
moja kuzynka w tamtyk roku dswa³a du¿e zdjêcia dwa z³±czone dla ka¿dej pary rodziców panna m³oda ¶piewa³a piosenke co by³ bardzo wzuszaj±ce i jeszcze u³o¿yli z panem m³odym przepiêkny uk³ad taneczny
a jak u was dziewczyny wyglada z wejsciem do kosciola???
moim marzeniem jest zeby wprowadzil mnie tata:Dhehe ale sie boje ze nie zdarze wejsc do kosciola a juz bede beczec:Dheheheh
Cytat:
Napisa³
karolinka_zuzia1989
a jak u was dziewczyny wyglada z wejsciem do kosciola???
moim marzeniem jest zeby wprowadzil mnie tata:Dhehe ale sie boje ze nie zdarze wejsc do kosciola a juz bede beczec:Dheheheh
2 pary na 10 wybieraj± wej¶cie < m³odej z tat±> :) a tak z regó³y to tradycyjnie razem:)
jezeli chodzi o podziêkowanie dla rodziców to zawsze leci taka piosenka ''cudownych rodziców mam..."... Moj brat da³ rodzicom wieeelkie mi¶ki i kwiaty oczywi¶cie... razem z pann± m³od± ¶piewal im tê piêkna piosenkê... wszyscy siê wzruszyli ;)
kochani i tak na weselu nikt wódk± siê nie delektuje tylko pije a jak siê napije to potem ju¿ nic nie czuj± i pij± dalej :) hehe
Cytat:
Napisa³
pinaaa87
2 pary na 10 wybieraj± wej¶cie < m³odej z tat±> :) a tak z regó³y to tradycyjnie razem:)
ja takmialam
moj stary stal przy oltarzu a mnie do oltarza prowadzil chrzesny (bo tata moj juz nie zyl wtedy)jak mnie doprowadzil to cos tam pogadal do mojego meza...fajnie blo tak inaczej
co do wódki polecam LB dobra wodka nie ma sie po niej kaca... dobrze sie pije i nikt nie chorowal wszyscy goscie mowili ze wodka dobra,
co do wejscia do kosciola my szlismy razem..:] a przed nami kuzynki corka z obraczkami na poduszce zrobionej przez moja mamitkie
http://images40.fotosik.pl/284/6d6b83ac1ddc0381med.jpg
http://images40.fotosik.pl/282/567d95d8da0433ae.jpg
i nie mielismy standardowej piosenki dla rodzicow tylko mielismy piosenkie "dla rodzicow" zespól Bar