asia no i elegancko:)
Printable View
asia no i elegancko:)
Kapitalne są te różyczki!! Bardzo mi się podobają.
dziękuję :*:*
emilia nie inaczej :D:D:D
RUDZIA ja wzielam na probe 5 kolorkow wiec ciezko nimi wystopniowac tonacje.....ale wlasnie nie czulam roznicy w malowaniu ... tak jakbym zwykla kredka maziala:P
BASIU na moich kredkach pisze mondeluz kooh i noor wiec to raczej to samo....
ASia:O cudne az sobie je ustawilam na pulpicie:P....u mnie to nawet by tego nie bylo widac .....nie wiem czy kredki jakies kijowe dostalam czy co....ale naprawde mega blado wychodza...
Nnisiaa a zmatowiłaś powierzchnie tipsa? a sprobuj koniec kredki zamoczyc w wodzie i zobacz czy wtedy wzorek jest wyrazniejszy. jesli to nie pomoze to co jest nie tak z kredkami. (sprawdz czy sa napewno akwarelowe)bo ja od razu mam taki kolor dosc intensywny.
jakby ktoś chciał te kredki z tego w moim mieście papierniczego to mozecie pisac, dla mnie to nie problem z tym, że gorzej będzie jeśli potem chciałybyście zareklamować czy coś. Przesyłka ok 6 zł, kredki 12 szt 12,50 zl, 24 szt 23zł. te kooha w czerownym opakowaniu. Mają też te w błękitnym takim przejrzystym, ale nie pamiętam ile kosztowały.
asia ,ja pitolę ,aleś przecudnie to wyrysowała:wow::szczena::respekt::slina:
Kurcze, ja taki kredki kupiłam jakiś rok temu do smarowania po papierze ale nigdy bym nie wpadła na to, że można rysować nimi na paznokciach! :skacze: Dzięki Wam teraz wiem i jak tylko znajdę chwilkę to zabiorę się do roboty :mml:
moje kredki też właśnie tak jakoś strasznie blado na tych tipsach wychodzą..;/
zmatowilam tipsa....nawet na podkladzie farbkowym probowalam ....i sa blade...sprobuje je zamoczyc...zobacze jak nie to odwiedze nasza Basie w sklepie....no ale kurcze pisze na nich koh-i-noor mondeluz.....wiec chyba powinny byc ok..:/
mam takie same jak Ty Nnisiaa i u mnie wcale nie są blade... właśnie, że mocno wychodzą ale jeśli np malowałam nimi choinkę na pazurku to uzywałam 3 odcienie zieleni i po ich złączeniu efekt był naprawdę super. Ale nie pokażę Wam jej bo wyrzuciłam
asia kobieto jak Ty ślicznie malujesz:master:, przepiękne te róże:love:.
muah :*:* dziękuję :*:*
na tym tipsie malowalam na sucho i przecieralam, ale tez super wygląda malowanie na mokro :love:
kredeczki
dla mnie to czarna magia nawet nie wiem jak to ugryzc :(
agnieszka moj kredkowy master :master::master::master::master:
agnieszka-x przepięknie !!!!!!!!
Agnieszka cudne te Twoje malowanki. Ja probowalam i szkoda gadac. Musialabym chyba 100 lat cwiczyc:placz:. Pozazdroscic talentu.
Dzieki dziewczyny :przytul:
kolejne cudne malowanki......napatrzec sie na te wywijaski nie moge a intensywnosc koloru powala....moze moje kredki tez zaczna malowac:D:D:D:D
agnieszka-x zrob sobie pazurki i namaluj kredkami wzor bo wyglada to naprawde powalajaco:)
agnieszka-x masz rękę do tych kredkowych malunków, Twoje prace są jak prace rosjanek. Podziwiam Twój talent:*.