Ja mam z LL kupilam 5 ml za 50zł
Printable View
Ja mam z LL kupilam 5 ml za 50zł
a to mój blink:leze: hihi bez szkolenia -widać co nie sama sobie musiałam coś na oczku wykroić , bo łyso mi robić rzęsiory a samej nie mieć
http://images38.fotosik.pl/1273/095c003737f5e19bm.jpg
Sylwia gęściej go gęściej, co bez szkolenia... jak to bez szkolenia? hm?
sylwia zel sie zabralas za blinka ;)
prawdziwego blinka klei sie trzema segmentami :)
a ty poprostu powklejalas sobie rzeski gdzie popadnie;) dawno temu tez wydawalo mi sie ze to blink:D
no coś ala "blinka":leze:
no mam szkolnie1:1 :D a blinka szukam patrz na te filmiki na wasze zdjęcia hoho szalejecie też się naumiem i wam pokaże;)
http://images40.fotosik.pl/1300/5eb12a7028aeeec3m.png
http://images35.fotosik.pl/1121/bab11376718beec3m.png
TO TEŻ COŚ ALA BLINK:]
http://images43.fotosik.pl/1341/5061a65f21eedbf6m.jpg
A to znowu ja z nowym ala blinkiem hihi:D
już jest lepiej le co najdziwniejsze zakadałam sobie na kleju Edytka tym wiesz mur beton co od ciebie wzięłam jak byłam na szkoleniu;-) i wcale aż tk nie drażnił oka
ślicznie, podziwiam! ja sobie nie potrafię, próbowałam, i krzywo mi wychodzi, na prawym oku ładnie, a na lewym zupełnie inaczej, niesymetrycznie :skacze:
Fajny blink, naturalny
Blink nie jest moją mocną stroną, ale próbuję się z nim zaprzyjaźnić. Blink 9-14mm, ozdoby rzęsy brokatowe czarne i zielone, perełki.
Marchewkowy,jesteś stanowczo za skromna :) świetnie to wygląda :)
A może któraś napisać co to oznacza, że blinka klei się trzema segmentami? Rozumiem, że to jakaś specjalna metoda ale będę bardzo wdzięczna za wytłumaczenie na czym ona polega
trzema warstwami ;) wtedy wychodzi piekny stelaz i jest mega gescioch ;)
kleisz lewo prawo i prosto juz prosciej nie potrafie wytlumaczysz
Dziękuje właśnie tak myślałam ale wolałam się upewnić, a najpierw wszystkie w jedną stronę, potem w drugą itd czy na przemian?
wszystkie najpierw w jedną, potem w drugą. ja nie umiem blinka 3 warstwami. próbowałam kilka razy i okropnie to wyglądało :porazka: muszę kogoś znaleźć i poćwiczyć :D
marchewkowy cudo Ci wyszlo, a to jakas okazja, czy co? Konkurs czy jak:skacze: Kto na Boga dal soboe brokatowe rzęsiory wkleić bez gwaltu:)))
wakacje się zaczęły, kobiety szaleją. żaden konkurs, koleżanka spała i dlatego nie wiedziała, co jej robię na oczach ;)
Czy używała któraś z was tego kleju Profesjonalny klej do rzęs 10ml. - Allepaznokcie Hurtownia Kosmetyczna Potrzebuję jakis na już który nada się do blinka. A jeśli nie to czy możecie polecić mi jakiś inny w dobrej cenie?
fryzzz do blinka to kleje dla alergików- inne będą łupać w oko... a ten ultra plus z black lashes raczej delikatny nie jest :/
Też tak myślałam dlatego nie kupiłam, a sprzedawczyni na moje pytanie czy można nim pracować na otartym oku powiedziała ,,A to tak się da? A co nie dało by się zamknąć tego oka,,
wspaniały do blinka klej AD. w zasadzie w każdej firmie powinien być klej bardzo delikatny, który pozwala na pracę przy otwartym oku. dobry jest Pro10 Nouveau Lashes (ten bardzo długo trzyma rzęsy)
Tak, faktycznie pro10 dobrze trzyma, sprawdzony przeze mnie (na moich oczach zresztą), ale pro5 też może być, tylko minimalnie go czułam.
a ja z takim pytankiem, można zrobić Blinka klejem D+ na zamkniętych oczach? :skacze:
czemu nie? pod warunkiem, że zdejmiesz aplikację po 2 tygodniach, by nie zniszczyć rzęs klientce.
myslalam bardziej o sobie, bo zazdroszcze wszystkim klejonym przeze mnie osobom :D a oddac w czyjes rece jakos sie boje
Mysiaczeq, ja znam dziewczyny, które sobie potrafią zrobić 1:1 :wow: ja też próbowałam, ale skończyło się to łzami, doklejonymi do skóry rzęsami, spuchniętymi powiekami, i za każdym razem mówiłam: "nigdy więcej". dobrze, że mam teraz mnóstwo koleżanek, które mogą zrobić mi rzęsy :D
jeżeli chcesz sobie robić blinka, lepiej kup klej dla alergików, bo na otwartym oku ładniej zaaplikujesz rzęsę, nadasz jej odpowiedni kierunek. ale spróbować możesz na zamkniętym oku D+ i się przekonasz, czy tobie to odpowiada :)