co zrobiłaś? zerwałaś??!! a w tyłek chcesz? :D :nunu:
Printable View
co zrobiłaś? zerwałaś??!! a w tyłek chcesz? :D :nunu:
Ja zawsze robię na raty , w między czasie ukuje się w oko , podrapię się cała , ale co tam :D
O dziwo jak sobie ułożę już w głowie koncepcje , to prawie zawsze w efekcie wychodzi co innego , co podoba mi się bardziej niż pierwotny plan hehehehe ^_^ Mam nadzieje że wam się spodobają ;) :kwiatek: Pędzle w dłonie laseczki !! :*
Ojj super konkurs. Chętnie wzięłabym udział, ale dopiero niedawno się zarejestrowałam :placz:
jak zwykle ślepa jestem :/: pazurki mogą być nieużytkowe????
Mhm, a raczej powinny Ewuś;)
samuś:* taki troszkę mroczny temat:D!!!!!!!!
ja zrobię mniej gotyckie, bardziej barokowe będzie duuuuuużo wszystkiego :skacze:
Ja zrobiłam trochę tego , trochę tego ... tak sądzę :huh:
ja tez dziewczyny juz zrobilam ale zdjecia dobrego nie moge zdobic juz nerwy mnie biora. juz chyba z 200 zdjec napstrykalam i kazde nadaje sie do kosza. nie pomaga nawet czytanie jak dobrze zrobic zdjecie.
Bo to chyba o to chodzi żeby jak to na barok przystało było nas***ne he he i przy tym mega mroczne w stylu gotyku , można modelce też zafundować drinka z Arszenikiem :leze: ale nie polecam, bo może nie być w stanie trafić do lampy :haha: Ja mam milion pomysłów, ale gdy je przenoszę na tipsa, okazują się nie być takie fajne i przy tym jeszcze sobie wyobrażam prace niektórych dziewczyn z forum i widzę swoją na którą nikt nie glosuje he he, więc sądzę, ze jeszcze chyba nie mam poziomu konkursowego osiągniętego :haha:
Sztynka, nie podchodź do tego jak do rywalizacji, ale jak do dobrej zabawy. I pędzel w dłoń i jazda :D
no prosze jakie zainteresowanie...super.....ja juz sie nie moge doczekac tych wszystkich prac...:D temat jest super wiec i pomyslowosc na pewno bedzie ogromna:)
agnieszka-x nic się nie przejmuj ;)moje zdjęcie też pozostawia sobie wiele do życzenia ... nieby lustrzanka NIKONA , a prawda jest taka że przy tym oświetleniu , nie zrobi się takiego ślicznego , żeby każdy element się świecił itp :D
Wysłałam i postanowiłam się nie przejmować :P będzie co będzie ^_^
Moj aparat tez jest dobry ale co z tego jak kiepska ze mnie fotografka :leze: nic nie pomoze :skacze:
a drink z arszenikiem super nie wiem czy wogle bym jakiekolwiek zdjecie potem psryknela hehehe
no :P juz myślałam hehe
moje tez poszły już z tydzień temu :)
Super konkurs!!!! juz mam pomysł i zabieram się do pracy :D:D
ja na dniach tez sie zabiore do pracy, pomysl jest :yess:
A ja właśnie przed chwilką wysłałam :D
Ale coś mnie się zdaję że z interpretacją tego tematu przeze mnie to coś nie bardzo może być :/:
ja mam kilka pomysłów, tylko trzeba to jakos sensie połączyć teraz:P
Ja wczoraj wysłałam:)
a ja sobie daruję bo mam pustkę w głowie :P :haha: ale myślę juz nad dyplomem hehe :haha:
nie mogę się doczekać waszych cudnych prac :love::mml:
Edyta 1064 nie martw sie interpretacja bo ja tez mialam problem z tym. mysle ze bedzie dobrze ja juz wczoraj zrobilam i wyslalam. zdjecie starszne, oswietlenie dzienne nie pomoglo, dobry aparat tez. lepiej juz nie bedzie wiec po zdobienie dokladnie 503 zdjec wybralam jedno. teraz tylko to czekanie pozostalo i ogladac wasze dziela:D
Super temacik moje klimaty pazurkowe szkoda że dopiero niedawno się zalogowałam i wg regulaminu nie mogę wziąć udziału w konkursie ;(