:leze:Haahaha zaraz wyślę swoje :) masakryczne są :D no dobra, może paznokcie nie, ale tak się namęczyłam nad ich zrobienie, że nie chciało mi się super zdjęć robić.
Printable View
:leze:Haahaha zaraz wyślę swoje :) masakryczne są :D no dobra, może paznokcie nie, ale tak się namęczyłam nad ich zrobienie, że nie chciało mi się super zdjęć robić.
A ja mam pytanie wczoraj wyslalam prace a dzis dostalam wiadomosc cytuje:
"Witaj, z przykrościa informujemy, ze Twoja praca nie moze wziąć udziału w konkursie Szalone lata 70'te, gdyz nie został spełniony puknt regulaminu mówiący o punktach reputacji i aktywnosci na dzien ogłoszenia konkursu."
W regulaminie natomiastz pisze
No a te wyniki spelniam-a do ogloszenia wynikow jeszcze duzo czasu-wiec jak to jest moze mi ktos wyjasnic......???????
- W konkursie mogą brać udział osoby zarejestrowane na forum przed 31.01.2011, posiadające minimum 7% aktywności oraz co najmniej 30 postów w dniu ogłoszenia konkursu.
no tak juz zalapalam.....Szkoda bo poszlo na marne....Moze by tak zmienic ten punkt....?????
Tym bardziej ze pewnie jest wiecej osob takich jak ja ktore nie sa w stanie sledzic forum dzien w dzien....Choc staram sie zagladac jak najczesciej- to przy dziecku , pracy i obowiazkach domowych trudno jest o systematycznosc az taka...
Dziewczyny wysyłajcie prace!! Moja nie sięga Waszym do stóp, a już dawno poszła!! :D
Chętnie pooglądam jakieś cudeńka :love:
Nie chodzi o spamowanie, o codzienne postowanie, aktywność 7 % to na prawdę mało, wystarczy raz - dwa razy na tydzień zaglądnąć i pozostawić po sobie ślad, nie chcemy robić konkursów dla osób które przychodzą, spamują w czasie konkursu a potem sobie idą, to ma być zabawa dla aktywnych uczestników, dla osób które widac na forum, które uczestniczą w życiu forum, a nie tylko na czas konkursu bum bam pare postów ok biorę udzial ..
Nie pisze tutaj że spamujecie, po prostu piszę jak było ..
Wydaje mi sie ze ten punkt regulaminu jest jak najbardziej pożądany. Chodziło o to aby dziweczyny po ogloszeniu konkursu nie nabijały sztucznie punktow pisząc w kazdym poście' o jakie sliczne"," ja tez tak uważam" itp. Jest to jak najbardziej w porządku wobec tych osob, które tworzą forum codzienną pracąa nie tylko wklejaniem zdjęć raz na miesiąc.
Niestety tak jak w przypadku podpisywania dokumentow w banku lepiej dokladniej i ze zrozumieniem czytać regulaminy ( u nas nic nie jest pisane drobnym druczkiem;))
oki zgodze sie z tym ale moja obecnosc na forum nie jest tylko w czasie konkursow- i nie we wszystkich biore udzial....
I czy one sa czy nie tez zagladam-ale ze w czasie ogloszenia konkursu mnie nie bylo i moja aktywnosc spadla to jestem na straconej pozycji.Pomimo. ze akurat spodobal mi sie temat i chcialam wziasc udzial...
Niestety "zaglądanie" nie jest punktowane.. trzeba się nieco bardziej udzielać a wtedy przed czy po ogloszeniu - zawsze będzie jakiś zapas punktow;)
Fajny temat :)))
A ja właśnie dostałam wiadomość, że moja praca spełnia warunki:]
ale się cieszę
ale mnie ciekawość zżera :P :)
jak mam się dowiedzieć, czy akurat w dniu ogłoszenia konkursu miałam te 7%?? bo ja też zrozumialam ten punkt tak jak Ewelina, i nie zwróciłam uwagi, ile miałam wtedy aktywności. Ja pisze na forum posty bez wzgledu na to, czy trwa konkurs czy nie, ale akurat w tym okrsie wyjechałam na dłużej i obawiam się, że moglam nie mieć tych 7%, nie chcialabym po fakcie dowiedziec sie, ze nie spelniam warunków, bo mam zamiar zrobić pracochłonna stylizację;p możecie jakoś pomóc?
Candy spełniasz, nie zapomnij tylko opisac zdjęć w wymagany sposób:)
Tusia bardzo dziękuję za info:kwiatek:
Ja również dostałam wiadomość, że spełniam warunki :)
a ja nie mam opcji na te paznokcie :( i mam problem ;)
Ja też coś wyślę robiłam sobie próbę i wyszła całkiem fajnie, teraz tylko troszkę wolnego czasu muszę znaleźć :)
Ja niestety również się nie załapałam, szkoda, bo z pracą się starałam i zajęła mi trochę czasu. Ale cóż :D na pewno nie jest to ostatni konkurs ;D Powodzenia dziewczyny ;&
No to i ja chcialabym sie dowiedziec czy spełniam....Bo mam zamiar wziac sie dzisiaj za prace a nie wiem czy jest sens. Takze jakbym mogla tez prosze o informacje :)
no9 to chyba nie moge wyslac pracy bo mam3%akrywnosci:(
w zwiazku z tym, ze pojawiło sie pytanie od jednej z uzytkowniczek w jaki sposób sprawdziliśmy czy ktoś miał wymagany procent aktywności....odpowiadam , że
w dniu ogłoszenia konkursu została sporządzona lista osób posiadających równo (lub więcej) 7% aktywności. Listę sporządził automatycznie system, następnie administracja ręcznie sprawdziła, więc nie ma mowy o jakichkolwiek niedopatrzeniach lub przekłamaniach.
Lista obejmuje takie dane jak aktywność, data rejestracji, ilość postów.
Dodatkowo ze względu na dużą ilość użytkowników forum nie jesteśmy w stanie każdemu z osobna powiedzieć ile miał dokładnie aktywności w dniu ogłoszenia konkursu - możemy jedynie z pewnością stwierdzić czy miał wymagany poziom czy nie.
sory że zapytam ale co to krawedź boczna? czyli krzywa c? bo nie rozumiem:placz::placz: chcę wysłać fotki ale nie wiem jak mam je opisać-ale wstyd
Dobra wysłałam teraz tylko czekam na zakwalifikowanie,kurcze mój pierwszy konkursik ale się podnieciłam , trzymajcie mnie mocno bo wyskoczę przez okno z tego podniecenia :haha::haha::haha::haha::haha::haha:
Dziewczyny wysyłac prace wysylac. ja juz dostalam meila ze praca sie zakwalifikowala. tez troche sie martwilam ale jak dostalam potwierdzenie to juz wszystko oki. teraz tylko czekac na wystawienie prac. juz doczekac sie nie moge. :skacze: