ja sobie sama zrobiłam trzy dziurki w uchu. ale ucho to nie taka straszna sprawa bo mnie np nie bolało. ale jakbym miała tak przekłuć np. język to nie ma szans choć bardzo mi się podoba:P
Printable View
ja sobie sama zrobiłam trzy dziurki w uchu. ale ucho to nie taka straszna sprawa bo mnie np nie bolało. ale jakbym miała tak przekłuć np. język to nie ma szans choć bardzo mi się podoba:P
mi tata u uchu przebil ( na chrąstce) jak mialam ok 15-16 lat. a potem w liceum co jakis czas sama dorabialam dziurki w lewym uchu ( w sumie jeszcze 3 w jednym) a w drugim dwa na chrastce :):):) kolczyki mam do tej pory i w zyciu z nich nie zrezygnuje ( no chyba ze bede staruszka :)
jedno co mnie denerwowalo - ciagle gubilam kolczyki. mialam takie zwykle z motylkiem z tylu. i strasznie mnie to wkurzalo. w koncu kazalam Marcinowi mojemu pchac mi do tych maluch dziurek kolczyki do pepka .. oj bolalo trochu :) ale mam 3 kolczyki z pepka w uchu :P nic mi sie nie odpina, nic sie nei gubi :D no i dodatkowo mi si epodoba :)
Aneta super kolczyki:D
w pępkach tez macie dziewczyny super kolczyki:good: strasznie mi się podobają ale raczej sobie nie zrobie:/:(brzuch juz nie ten:P)
za to w jednym uchu mam 4 dziurki....pierwszą przekłuła mi koleżanka mamy, drugą koleżanka z podstawówki a koleje dwie to juz sobie sama załatwiłam igłą do szycia:D:rolleyes:
a ja mam w jezorku :D
milam tez madonne ale zle sie czulam i nie nosze :>
a ucho..no z 5 dziurek mam ale tez juz nie zakladam...
miesiac? co za glupoty Ci ktos nagadal? ja mialam problem 2 dni...pozniej lajcik, moze to indywidualna sprawa ale...nie miesiac...losie :D no chyba ze ktos sobie przebija sam na chama i pozniej sie papra a nie goi (a jezyk goi sie bardzooo szybko) samo przeklucie tez nie boli, mnie nie bolalo :P
mnie przekłucie nie bolało bo miałam znieczulenie:) potem tydzien masakry i jechania na ibuprofenie i z kostkami ludu na języku (są też i plusy:) w tydzień z 5 kg mniej :D). Jak opuchlizna zeszła już był lajcik:) niestety musiałam wyjąć bo zaczęły mi się dziąsła osówać troszke...
Ja jak już pisałam, nie wiem czy boli, bo z przerażenia nie czułam :P, ale kolega który był jako wsparcie, przebijał zaraz po mnie i mówił, że nic nie bolało. On jadł normalnie już na drugi dzień, ja na czwarty, ale przypuszczam, że to dlatego, że mi się ten kolczyk odkręcał i grzebałam mnówstwo razy żeby go włożyć i zakręcić. A nie jadłam, nie dlatego, ze bolało (bo nic nie bolało później) nie mogłam jeść przez opuchlizne, coby jęzora nie uszkodzić i mama mi zupki mixowała :D co ja bym bez niej zrobiła...
he he... tak mi się przypomniała rozmowa u mnie w domu:
córka (4 lata) pyta mnie wskazując na przekłuty jęzor i na tatuaż na lędźwiach: "co to jest mamusiu?"
zanim zdązyłam odpowiedziec mój mąz oznajmił:"chwilowy zanik mózgu córeczko!"
:hahaha:
hersa masz kochana mamusie:)
woszczur mogłabys pokazac tatoo:P:D
było gdzieś. zaraz znajde
tu jest http://forum.wzorki.info/pielegnacja...html#post39036
o widzisz, że ja tam jeszcze nie dotarłam:D świetny tatoo
Ja mam trzy w lewym uchu (dwa na dole i jednego w chrząstce), jednego w prawym uchu... W pępku i w języku ;)) I w ogóle mnie nie bolało ;) Tylko przy języku nie jadłam przez 3 dni xD :]:)
Ja mam kolczyk w pepku. I tak strasznie sie balam bolu, ze poprosilam ze znieczuleniem i bylo ok.:D
mam pytanie, straaaasznie podoba mi się coś takiego: chodzi mi o kolczyk pojedyńczy w skroni, tu jest lusterko, mi się podoba malutki swarowski:
http://farm1.static.flickr.com/107/3...25e4fbff45.jpg
czy orientujecie sie jak sie to robi? jak to sie zdejmuje? czy jest po tym dziura itp?
dla mnie to jest okrutne.... a dziura na pewno jest...
jak dla mnie musi to wyglądać ślicznie z taką cyrkonią :) ale bardzo bardzo malusie by musiało być :)
taka cyrkonia na skroni śliczna ale to ucho bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee okropne to jest...jakaś masakra!!!
hehe ucho tak, okropne:) na razie znalazłam klej do ciała:D
poczytałam sobie dziś różne fora piercingowe, jest kilka metod zrobienia czegoś takiego, podejrzewam że po kilku lub kilkunastu latach by mi sie znudziło, a niestety jakoś nikt nie wstawia fotki po zdjęciu i jak to wtedy wygląda:/
nono ciekawe to w tej skroni...ale chyba bym sie ni zdecydowala :>
chciałabym zobaczyć tak na żywo jak będzie wyglądać ten kolczyk w skroni z maluteńkim svarowskim ... :)
macie może zdjęcie, jak wygląda blizna po kolczyku pod wargą ? :)
o to super bo chciałabym zobaczyć co będę mieć jak wyciągnę :P
Świetna sprawa taki kolczyk w skroni :) z domu by mnie wyrzucili ale to nic :D kolczyk i tak mi się podoba :)