ja tez szukam modelki bo swoich to juz nie mam haha jak nic nie znajde to lapki mojego Misia pojda na konkursik:D
Printable View
ja tez szukam modelki bo swoich to juz nie mam haha jak nic nie znajde to lapki mojego Misia pojda na konkursik:D
hehe moj niestety za duze paluchy ma...:leze:
Mój brat ma nawet małe paluchy jak na faceta:P ale ja niestety nie zrobię, bo sie nie załapałam:/:
Ja pomysł mam :) teraz tylko modelki poszukać i po obronie działam.
a ja dalej nie zrobilam ,ale jutro ,to moze sie "walic i palic" .... a ja musze zrobic :D
ja chyba za tydzień zrobię... już tylko 9 dni;( a ja się jakoś z czasem nie wyrabiam:placz:
Róbta, róbta dziewoje, nie narzekajta na brak modelek, dajta ogłoszenie na jakiś portal swój darmowy miejscowy"paznokcie konkursowe za darmo bądź za cene materialów wykonam" Zobaczyta ile się znajdzie chętnych. Ja tak parę razy zrobiłam i waliły drzwiami i oknami:)
Kurko gwarantuję Ci, że ja mam problem za 20 czy 30zł znaleźć modelkę. Niestety za darmo nie zamierzam, wolę w ogóle zrezygnować, mam salon, opłaty, konkursów będzie wiele. Na szczęście tym razem mam modelkę ;-]
no własnie z ta modelka najgorzej;( chyba mojego Jarunia łapki pozycze...
Ja robie na swoich :skacze:. Wlasnie skonczylam... :D. Jeszcze tylko jutro fotki i najgorsze....wybrac te najlepsze...;(
a mi moich troche szkoda, bo słabe są....
Szukacie modelki i jeszcze kasę od niej bierzecie? Przecież niektóre paznokcie konkursowe nie nadają się do chodzenia, a to w Waszym interesie, żeby je zrobić. ;)
;( ja nie zrobie dzisiaj ... zalamka ,tak sobie obiecalam ,ze dzisiaj musze ... masakra wyskoczylo mi cos i normalnie wyc mi sie chce ... tydzien bedzie ciezki w pracy ,a czasu coraz mniej !musze chyba jakas nocke zarwac ,bo dnia mi brakuje ciagle !
Przez gardlo nie przeszloby mi prosic o pieniadze konkursowa modelke, ktorej paznokcie robie
a. takie jak ja chce (czyli nie ma nic do powiedzenia)
b. wylacznie na moje potrzeby (zeby reprezentowac mnie na forum itp).
Kolejna sprawa, uzywajac jej dloni uzywasz niejako jej wizerunku, wiec wielkim nietaktem dla mnie byloby jeszcze pobierac oplate. Ale, rozni ludzie, rozne zwyczaje.
ja tam wole robic na swoich paznokciach :) robie tak dlugo jak chce i nikt mi nie marudzi ... ile jeszcze, pospiesz sie hahah
czy ja wogole moge wziasc udzial w konkursie?:D
ja też zawsze robię na swoich. Robię ile chcę - czasami na raty:D no a później jeszcze najważniejsze zdjęcie. A to już latam jak świrnięta aby było idealne.;)
Natka - tak, przysyłaj pracę :)
Ja nie piszę i nie mówię, że szukam modelki na takie pazurki. Na typowe konkursówki mam stałą modelkę, która się decyduje płacić 30 zł, robię jej obie łapki w tej cenie i po usłudze zawsze je skracam. Ona zadowolona, bo nie ma 80 zł na pazurki, a za 30 mam całkiem fajne. Szukałam modelki na konkurs na innym forum metamorfoza. Uwierzcie mi, że w moich pazurkach da się chodzić, a jak mam za darmo robić to wolę zrezygnować, żel na drzewie nie rośnie, a Pani ma piękne pazurki za to i zawsze długo je nosi. Raz przyzwyczaiłam klientki do robienia za darmo ja się uczyłam i było to wykorzystywane. Chodzi mi właśnie o takie konkursy na pazurki użytkowe.
czy ja sie załapałam ?
tak katarynka;)! dziergaj pazurki
coś zrobię :) chociaż załamana jestem po "piechotą do lata..." wysłałam siostrze linka żeby sobie oglądneła ( nie zdradzając że brałam udział ) i tak wymienia, wymienia chyba z 8 jak nic które jej sie podobają ... a moich nawet nie zauważyła :( A zazwyczaj mamy podobny gust :(
Katarynka a nakopac Ci w d*pkę ? :cwaniak:
Ja też mogę? Nakopać? :cwaniak:
mi juz tyle pomysłow przeszło przez głowe ze chyba nic z tego nie wyjdzie haha
ale co mi tam przecież mogę wysyłać te moje gniotki :) zawsze jakaś okazja do ćwiczeń :D ja chce już te warsztaty ze zdobnictwa, może uda się coś wsadzić w moją bez talentną głowę ;(