szkoda że to tak daleko. fajnie gdyby ktoś takike warsztaty zorganizował w bliskiej okolicy poznania to bym sie napewno wybrała.
Printable View
szkoda że to tak daleko. fajnie gdyby ktoś takike warsztaty zorganizował w bliskiej okolicy poznania to bym sie napewno wybrała.
no proszę jakie zainteresowanie:D bardzo się cieszę, że będę WAS gościć w moich skromnych progach :]
Evelyn Ty pisz co tam będziemy robić to zaraz dziewczyny z drugiego końca Polski zjadą :)
Ja tam jestem za tym jesli Agnieszka-x nie ma nic przeciwko gdyby pokazała nam to cudo, o ktorym pisała Evelina :)
A i nie obrażę się jesli jakieś strołeczki poćwiczymy :)
I jakieś szybkie salonowe akrylowe-ażurowe takie błyskawiczne kwiatuchy :)
To niestety moje marzenia, ale kto wie...
właśnie piszę plan warsztatów. muszę tylko dać Edycie i Adze do zatwierdzenia i zaraz wkleję:)
Też się niecierpliwię i doczekać nie mogę :) Wklejaj Ewelinko, wklejaj..... Chociaż ja się będę ze wszystkiego cieszyć.... Każda możliwość ćwiczeń i podpatrywania jest dobra :ok:
chyba nie dam rady dziś wkleić, bo naszych mistrzyń nie ma na forum, ani na gg... musimy wytrwać do jutra, bo bez zatwierdzeń nie chcę się szarogęsić:kwiatek:
Poczekamy do jutra :D Właśnie zobaczyłam że niedawno był "zlot" w Zielonej Górze.... Nie wierzę, że przegapiłam ;(
ja też nie wiedziałam:/: kiedy??
nie ma opcji... kurcze porycze sie bo mam mega blisko :) niestety babcia tchórz
:P
Ewelinko, sorki moja pomyłka.... Zlot był w zeszłym roku w sierpniu... :/: A ja myślałam że w tym roku.... :huh: Całe szczęście... :P
Zyza.... bierz dzidzie ze sobą.... Z 7 ciociami nie zginie ;)
Zyza doskonale Cię rozumiem, tez byłam w tej sytuacji całkiem niedawno...
Łatwo się mówi bierz ze sobą :) ale w rzeczywistosci...
Evelyn wrzuc mi na gg co planujesz...3262877 :) i daj numer konta
nie mogę... dziewczyny są lepsze ode mnie więc mają decydujący głos.... ale na osłodę mogę Wam powiedzieć, że właśnie zaprojektowałam dyplom... pierwszy w życiu:woot:jestem z siebie dumna
numer konta wklejam do góry. myślę, że starczy na dopięcie ostatniego guzika jak wpłacicie do 22
Ale baba jaga z Ciebie :)
Ja one stroke tez bym z checia poogladala chociaz!:D
dziewczyny spójrzcie w górę na pierwszy post dodałam interesujące rzeczy:kwiatek:
mmm super plan :skacze: już się nie mogę doczekać :)
mnie proszę wpisać jako fotografa naczelnego :D będę robiła foty,
bo aparat to gadżet z którym zazwyczaj się nie rozstaję :P
Super program!! Będzie bardzo interesująco :skacze:
Nanami mam nadzieję, że prześlesz foty na priva :D
a no to już po wszystkim foty się roześle :)
teraz to już wogule padam na ryj z zazdrości :(
Ajda, ja po cichu i skrycie też myślę nad Poznańskimi warsztatami,
czas pokaże :P
Plan ekstra :)
ja juz kase przelałam :)
Zapowiada sie ciekawiej niz myslalam!! :D Ja tez juz na dniach przeleje pieniazki :)
Nie moge sie doczekac!!!! :D :skacze::skacze:
doszła nam jeszcze jedna uczestniczka... już tylko jedno miejsce zostało!!!!!!!!!!
wszystkim pasuje od 10 do 18??
mi pasuje:)