Słoneczka kochane to sprawdźcie mnie także. Może się w końcu odważę i skuszę:wstydek:.
Printable View
Słoneczka kochane to sprawdźcie mnie także. Może się w końcu odważę i skuszę:wstydek:.
Shola82 jak najbardziej zapraszamy:)
ja tez wezme udzial tylko musze poprawic swoja aktywnosc :P bo nie mialam czasu
W konkursie 7% aktywnosci nalezalo miec w dniu ogloszenia konkursu a nie pozniejszym czasie ;)
Takze musisz zapytac dziewczyny czy mialas :)
niestety hairkamy nie ma na liscie tego konkursu
ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby pracować na aktywnosc do nastepnego..... w przyszłości....:D
za pewne nastepny konkurs wkrotce, wiec nie ma sie czym przejmowac :*
Buuuu! nie mialam aktywnosci!
Ale tak jak mowicie,trzeba zbierac na nastepny konkurs.
W kazdym razie trzymam kciuki za Wasze prace!
szkoda, ze dopiero teraz zalozylam konto i ze sie nie lapie na konkurs:(
Nie ten, to nastepny ;) głowa do góry !
Otóż to konkursów jest sporo gorzej z czasem, którego ciągle brak :)
U mnie jest problem z weną :D
fajnie, że się załapałam. teraz pozostaje mi tylko leciec do sklepu i kupić pare rzeczy ;p
to ja trzymam kciuki za was wszystkie , które biorą udział ;) będzie megaa:ok:
właśnie zabrałam się za paznokci konkursowe :D wyrzucą mnie z pracy za długość :D
ja zaczęłam robić, ale chyba się za bardzo porwałam na kształt którego nie potrafię i jeszcze nie robiłam...zobaczymy co mi wyjdzie :(
ja zrobiłam sobie "szkielet" pod zdobienie:D jutro będę kończyć bo nie mam błyskotek :(
ale lipaaaa to bez sensu jest takie cos:/ powinno byc w dniu oglszenia wynikow
Czemu bez sensu :) pracujemy nad aktywnością cały czas a nie jak jest konkurs :)
ja tez to popieram, niektorzy mogli by wchodzic na forum tylko wtedy jak jest jakis konkurs, i dusic na sile komentarze...konkurs to tylko umilenie chwil na forum:D
No niestety, zaniedbałam forum z powodu pewnej inwestycji zwanej potocznie własnym kątem i aktywności brakło. A tak mi leży ten temat...
Cóż trzeba będzie czekać na następny konkurs...
Będę trzymać kciuki i już z niecierpliwością czekam na prace.
vicia przeciez mozesz zrobic, jak opublikuja prace konkurdowe to ty wstawisz swoje, bedziesz miala okazje do Cwiczenia a ja chetnie zobacze jaka mialabys koncepcje...
Ja też uważam że to sprawiedliwe, niektóre wchodza na fora tylko aby brac udział w konkursach a to nie jest w porządku...
tak tak, zasady muszą być! żeby było sprawiedliwie i uczciwie, a nie tylko dla konkursów :nunu:
dokładnie, muszą być zasady :yess::yess:
owszem:)