-
Odp: Lumpeksiki:)
a ja dziś zupełnie przez przypadek zajrzałam do lumeksu :D i oto co znalazłam :love:
http://images45.fotosik.pl/1398/b64dbc152548ddb8med.jpg
http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId =33053&storeId=12552&productId=2369947&langId=-1&sort_field=Relevance&categoryId=208738&parent_ca tegoryId=208609&pageSize=20
jedyna różnica, jest taka że moje są czarne i najlepsze jest to że są nowe, jeszcze z naklejkami, czyściutkie i nie były noszone bo spód jest idealny, a dałam za nie 25 zł :tuptup:
wieczorem strzelę fotkę
-
-
RedSunset - ale miałaś farta , ja też za takimi biegam - są obłędne
Milenka - piękna ta suknia , już chciałabym takie nosić .. no ale na dworze tylko 3*C
-
Milenka, wow! piękna ta sukienka :love:
-
milenka ale zdobycze lepsze niz z nie jednego butkiu:ok:
-
Cieszę się że się podobają:)
-
ja dzisiaj w second handzie straciłam 47 zł ale kilka rzeczy się pierze, a te co nie zdążyłam to obfociłam i możecie podziwiać :P
-
mój ostatni łup :love::love::love::love::love:
Załącznik 52907 Załącznik 52908
18 zł z groszami :)
-
-
ja polecam strone Loompex.pl - ubrania używane, secondhand. Najlepszy ciucholand internetowy w sieci. - loompex.pl swietne maja ciuchy tylko jest zasada-kto pierwszy ten lepszy :) ostatnio u siebie kupilam sobie sukienke z H&M za cale 5 zł :) nikt jej nie chcial bo to rozmiar 34 zadna sie dopiac nie mogla i jak juz stalam przy kasie to zobaczylam ze jakas babeczka ja odrzucila i skorzystalam z okazji :)
Załącznik 52911 Załącznik 52912
-
-
natalia ale cudeńka upolowałaś:ok:
-
kiecunie rewelacyjne, szara zarąbista :love:
-
natalia i to wszystko w lumpeksie??? ta czarna rewelacyjna- miodzio;) pozostałe ciuszki też fajne-ta szara sukienka- śliczna i te koronkowe gatki:ok:
Pati sukieneczka też słodziutka;)
-
to w lumpku kupiłaś świetne, jaka cena tych ubrań
-
hm... kazdego ciuszka z osobna to nie wiem, ale to + mamy dwie bluzki = mniej niż 50zł , a dokładnie 49 z groszami ;)
tylko musiałam przerobić spodenki, ale już je mam na pupie :D
znaczy nie musialam ich przerobic ale chcialam, bo były takie szerokie, rozkloszowane, a mi mama zwęziła i są zwykłe proste
-
-
ja kupuje w takich "sklepach" ubranka dla mojego synka, naprawde można "dostac" bardzo fajne rzeczy, a dziecko tak szybko wyrasta/niszczy, ze aż szkoda przepłacać za nowe ubranka...
-
Piękne te Wasze łupy :skacze:
Ja coś takiego wyszarpałam w pobliskim lumpku :D pasek - gorsecik w mój ulubiony motyw :skacze:
-
uwielbiam zakupy w lumpexach, second Handach, tanich odzieżach itp, zwał jak zwał :P za grosze można piękne ciuszki wyłowić, na tygodniu pokaże Wam moje dotychczasowe łupy - w ostatnim czasie niestety nie mam za dużo czasu i szczęścia do takich zakupów :(
Wasze ciuszki bardzo fajne :)
-
Ja to znowu w lumpkach teraz bardziej dla mojej małej kupuje ubranka:D
-
lumpy są świetne, pół mojej szafy to ciuchy markowe kupione w lumpeksie.
-
Oto moje dzisiejsze zdobycze :skacze: Marynareczka firmy Orsey za 12 zł :]
-
te wdzianko na 2 zdjęciu jest super , w moim stylu :D
-
Wdzianko jest super,a cena jeszcze lepsza :-)