ja już wcześniej zrobiłam i wystawiłam na allegro ale nie było zainteresowania za biedne były:-)
Printable View
ja już wcześniej zrobiłam i wystawiłam na allegro ale nie było zainteresowania za biedne były:-)
No i poszło:P. Mój pierwszy kieliszek i chyba jedyny, tysiąc razy zmieniałam koncepcję:leze:. Wyszło jak wyszło, ale to w końcu konkurs dla każdego:D. Bynajmniej miałam ubaw:D.
shola82 i bardzo dobrze o to w tym chodzi dobra zabawa i ćwiczenia:-)
wiecie co a ja wczoraj znow zasiadlam do swojego kielisza pociupalam i stracilam wene, nie wim czy uda mi sie skonczyc;(
dasz radę:-)
mój też poszedł :) wyszedł jak wyszedł pewnie i tak nie przejdzie dalej :P pierwszy raz w życiu zdobiłam szkło :D
jessssssst liqiud jeden kieliszek skonczony.... ech ile roboty przede mna :)
zyza jednak zdazylas;] ale jestem ciekawa waszych prac;]
ja tez juz mam 1 zrobiony ale jeszcze nie wyslalam bo nie mam zdjecia ;P :)
ale jestem ciekawa tych waszych kieliszeczków:)
Kurde a ja nie wiem czy się wyrobię, a tak chciałam spróbować polepić coś ja Wy, nawet kieliszka jeszcze nie mam ;(
wymyśliła se baba konkurs, pfff
przyjedź do mnie to Ci odstapie dwa ;P chyba ze chcesz inne jakies :D
zbieraj sie.. bo jak dajesz przykład !! :D
Samiśka dasz rady, jeszcze trochę czasu zostało;) na pewno masz jakieś kieliszki w domku:D.
No właśnie nie mam, tylko takie do liquidu ;), ale mam niecny plan .... dobrze, że pepco o 9-tej otwierają, chyba będę jutro pierwszym klientem :cwaniak2:
poruszenie kieliszkowe :D ja kielichy mam i kieliszki tez :p tylko co na nich wydziergac :crazy:
A ja czekam na biały akryl i boję się że nie dojedzie na czas a zostały tylko 4 dni :(
mam szybkie pytanie....czy pilk(zdjecie) musi byc podpisane czy absolutnie nie moze?? wyslalam normalnie podpisane, czyli numerem...moz ebedzie ok.
Mi biały akryl się skończył więc niestety nic nim nie zrobiłam...
ale kieliszki zrobione i wysłane będą?
Paulka przeciez nie jest powiedziane, żema być jakoś nazwane:)
Kazde zdjecie ma swoj numer na karcie w aparacie.
Moglas nazwe zmienic na np. A lub CJU ale to jednak nie utozsamia Cie z Toba wiec problemu nie powinno byc :)
Co innego jakbys podpisala na zdjeciu ;)
no i z takim numerem wyslalam, mialam watpliwosci bo zawsze w innych konkursach sie podpisuje, budowa- paulia itp, ale juz ok:D
A ja dzisiaj kupiłam taki superancki kielich do wina :love:w Ikea, że żałuję, że wysłałam tamten:torba:.
sholka nie bój nic... ja wysłałam inne zdjęcie niż chciałam... :P
szkoda, że dwóch ujęć nie można... bo na jednym to trudno wszystko cyknąć... ale cóż zasady są.
Fakt, zapomniałam o nazwie, można nazwać np "kieliszek - samaron".
I poszłooo :):):skacze::skacze::skacze: Praca wysłana :)