ja bombke dorwałam byle jaką, byle by była bombka :]
Printable View
ja bombke dorwałam byle jaką, byle by była bombka :]
poszło :D Nie mogę się ankiety doczekać :D
A moje ambicje przerosły moje możliwości :D w wyobraźni jakoś to wszystko lepiej wyglądało :D Jeszcze farbki się zaczęły buntować :P Jutro zrobię zdjęcia i wysyłam, bo trochę przy niej siedziałam i szkoda, żeby się praca zmarnowała, a ja chce kolejny medalik :yes: :)
Ja mialam darowac sobie bomby ale dziś mnie natchneło i coś tam wypociłam. Wysłane..
super :mml: wiedzialam, że wszyscy ścisną pośladki i zaczną działać ! :ok:
katerina skąd ja to znam, też miałam takiego pomysła w głowie, że ho ho, a wyszło... jak wyszło :skacze:
Umrę z ciekawości do 10-go stycznia ;( Ach! Czuję ze będą cuda :))
No to moja bombka też poszła :D
kurcze.. nie zrobiłam zdjęcia bo mnie noc zastała, a potrzebuję dobrego światła :nie_powiem: Jutro mam ostatnią szansę. Poza tym bombka mi się zaczyna sypać :skacze:
ja nie zdążę... szkoda, że przez święta już nie będzie można robić;(
Ufff zdążyłam ;)
A ja nie...
Vica nie przejmuj się...nie Ty jedna :( Ja dopiero wczoraj wieczorem miałam trochę wolnego :( Ogólnie ze wszystkim jestem daleko w tyle....
Choco... oj na pewno beda cudenka... i tez sie nie moge doczekac az je zobacze...
kurcze jeszcze 6 dni?? nie da się nic wcześniej ???
Ja też nie mogę się doczekać:skacze:, pomimo tego, że sama nie wyrobiłam z czasem:P.
... no trzymam kciuki dziewczyny. Ja tym razem odpuściłam:)
no pieknie dziewczynki sie postaralyscie, ale też malutko prac...głosik poszedl, na bombeczki niedopokonania, porazily mnie swoim urokiem!!moje nie maja szans;)
Jakie piękne prace stworzyłyście!! Jestem pełna podziwu, patrzę i patrzę:wow:! Rewelacja:ok:.
no kobietki zdolne jesteście , tu musiałam się dłużej zastanowić bo naprawdę każda praca jest wyjątkowa i piękna ,decyzja zapadła i zagłosowałam :ok:
Ja już swój głos oddałam :) ale dziwi mnie że widać wyniki ankiety , tak powinno być?
tak, jak zwykle wyniki są ukryte
święta święta i po świętach ... ale dobrze tak sobie przypomnieć magię świąt..:)
zagłosowane !
kamis jak oddalam glos to tez widzialm ile glosow bylo oddane na ktora prace...
Ja już też. Ale dylemat był, że ho ho...
Postarały sie dziewczyny jak nie wiem co
prace przepiękne:) sa 3 prace które mnie urzekły:)- głos oddany