Chanti ale rewelacja bedzie slicznie :) też bym tak chciała :skacze:
Printable View
Chanti ale rewelacja bedzie slicznie :) też bym tak chciała :skacze:
Turkusowe motywy wyglądają super...i ta zebra:love: gratuluję Chanti:*
możesz spróbować najpierw jedną scianę wytapetować:D
inspiracje ze stronki Leroy Merlin Sypialnia - Inspiracje
dorzucam stronkę z maśa linków o tapetach:]
Sklep z tapetami - tapety ścienne, galeria i katalogi tapet
ja w najblizszych dniach w koncu chyba zabiore sie z rodzicami za malowanie i przemeblowanie...
Napewno chce czerwona sciane... i albo z jakims drzewem albo dmuchawcem :love:
najchetniej z takimni jak powyzej :):):).. tylko nie wiem co dalej.. mebli nigdzie nie ma takich jak chce.. a jak sa to wielkoscia nie pasuja albo ceną... i d*pa... Moj brat tez wymysla ze jesli ja robie sobie sciane jak w bu*delu z 'dmuchawcem latawcem' to on sobie na swojej scianie zrobi pionowe paski z kolor Legijnych... na co ja sie nie zgadzam :/ ... Jeszcze trzeba zmienic dywan który przypaliłam żelazkiem :D i tez nie ma na jaki kolor itd... same problemy... ciekawe kiedy sie w koncu za to zabierzemy....
Sliczne te dmuchawce!
bedzie swietny efekt :D
Szukałam inspiracji do pazurkowego kącika i znalazłam przy okazji takie śliczności:
Plusz i róż - pokój dla dziewczynki, pokoje dziecinne, baby room, białe meble, różowy - Miejsce do nauki i zabawy - Urzadzamy.pl
Różowe akcesoria kuchenne - Akcesoria kuchenne - oFeminin.pl
Różowy we wnetrzach? Czemu nie
Aranżacja z pasteli - zdjęcie
Kawalerka z pomysłem - zdjęcie
Aranżacja przeciwieństw - zdjęcie
otóż.. mam już czerwoną ścianę :yess: ciesze sie jak nie wiem co :) :skacze:
wiec malymi kroczkami daze do mojego planu ..
natalia fotki!!:)
tylko nie bij ;P
więc wstawiam.. prosze nie zwracac uwagi na mój mały burdelik min.na biurku :skacze:
na drugim zdjeciu widac kawałek pustej sciany.. tam własnie planuję cos namalowac..
z boku mam równiez okno... tylko ze teraz nie było czasu nie ma co z nim zrobic.. z czasem bedzie stał tam telewizor itd.. ale to za 10000 lat haha :D no nie wazne... i w zwiazku z tym iz jest tam pusto planuję takie 3 czerwne kwiaty hawajskie jak mniej wiecej narysowałam...
no i moje jeszcze dwa rysunki to tak jak mi sie nudziło i myslałam co tam walnac na tej scianie... i drzewa jest jakies za ponure, taki straszne, a dmuchawca musiałam narysowac by spróbowac czy to bedzie w ogole go przypominac... no ale jeszcze wszystko przede mną..
Moze macie jakies rady? pomysły? :)
oo jeszcze pokaze Wam jaka kiedys miałam mabloscianke..tam mozna sie dopatrzec w miare :] teraz z niej pozostało biurko i dwie szafki.. pomalowane i oklejone okleiną :) haha to był dopiero bu*del na kółkach :D... no ale z wiekiem mi sie zmieniło ha ;)
PS musiałam wymalowac artystycznie w paintcie moja twarz :P
Natalia super kolorek :good:
ależ podobny kolor do naszego!! jutro cykne fotki!!
salon mojej mamy jagodowy - 'optymizm' dekorala i wanilia
i moje artystyczne usniesienia :D
prawie jak van gogh i jego sloneczniki :D
ty zdolna bestio!! :D normalnie master :slina::master:
eeee tam zaraz master :D Zyza Gogh mi mowcie od dzis hahahahaha :D
podziwiam jakie to wszystko kształtne... :huh: :wow:
zyzus popisalas sie! pieknie!!
zyza super!!! Ja bym tak nie umiala
A ja zapraszam do niemalże już skonczonego Studia tańca Trans Filipa Czeszyka gdzie do wykonczenia pozstały już tylko lakierowanie podłogi. Moja koncepcja i przygotowanie, stół recepcji mojego projektu. Napis na podłodze I'M SPOKO mojego wykonania, tak samo jak progi, podciąg betonowy oraz inne elementy w zebre. Przy okazji jeszcze bede musiął zrobic foty napisów z szatni dziewczyn- GIRLZ POWER, sztni chłopców- BOYZ ONLY, poraz pomieszczenia gospodarczego- IMS STAFF. Do tego oczywiście wszytko od ręki i bez żadnych szablonów:)
Załącznik 21077Załącznik 21078Załącznik 21079Załącznik 21080
no no brawo!! pięknie :good::good:
Dziewczyny ja za dwa dni się przeprowadzam już do naszego domku-jest piękny :wstydek::love::wstydek: Jakos w tygodniu zrobie zdjęcia to Wam pokażę jak wyszły te tapety i cała reszta... Mam nadzieje , że Wam tez się spodoba ;P
czekamy z niecierpliwością :)
ja cieeee elek ale to wypasnie wygląda :D
rewelacyjne to studio