serdecznie gratuluje
ladna praca wygrala
Printable View
serdecznie gratuluje
ladna praca wygrala
ja cie kręcę!!!!!!!!! naprawdę???????:skacze:NIE WIERZE!!!!!!!!bardzo się ciesze,tym bardziej ,że to moje pierwsze konkursy(bombka -zajela 3 miejsce:skacze:)bardzo ale to bardzo wszystkim dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!:yess::yess::yess:
chyba dzisiaj nie zasne ;D:leze:
GRATULACJE dziewczyny!!!!! :)
Gratuluję zwyciężczyniom :)
Moja faworytka w jednej i drugiej ocenie na podium. Brawa, brawa
Pozostalym rowniez gratuluje :)
Gratuluje ! W pełni zasłużone podium dziewczyny ! :kwiatek:
Gratuluje dziewczyny, I miejsce w pelni zasluzone
Dobrze obstawiałam :) Podium zajęte przez piękne prace, gratuluję dziewczyny, w pełni zasłużone miejsca
Gratulacje kochane!! bylo mało prac ale każda wyjątkowa!!
medaliki rozdane, jeśli ktoś nie otrzymał albo dostał nie ten proszę o PW bez krępacji :kwiatek:
Jeszcze raz ogromne brawa!! :brawa::brawa:
Gratki dziewczyny wszystkie piękne :kwiatek:
Paulka na Twoją głosowałam cudownie zrobiłaś te koroneczki :*
no proszę i znowu moja faworytka wygrała kaka gratulacje pozostałym równiez:kwiatek::kwiatek::kwiatek: bo pazurki naprawdę wszystkie piękne i ciężko sie było zdecydować na te jedne jedyne:love::love::love:
ja głosowałam na pracę paulki:ok: wszystkim gratuluję super prace:kwiatek:
gratuluje wszystkim uczestniczkom, piekne prace:kwiatek:
Pięknie dziękuję za medalik. Też nie mogłam się zdecydować, jednak dobrze postawiłam, bo praca na którą głosowałam zajęła I miejsca
kaka, zdradź tajemnicę, jak zrobiłaś te piękne koła, bo jeśli ręcznie malowane, to szacun wielki. Mnie tak ręka nie idzie równiutko /co widać na czerwonych pazurkach konkursowych/
To jest stempelek :) tez mam taki i będę odgapiać wzorek :D Jeśli kaka nie ma nic przeciwko :wstydek:
Muszę się w końcu zdobyć na naukę. Niby mam zestaw do stępelków, ale nijak wiedzy. A pewnie ten zestaw "na próbę" też nie jest najcudowniejszej jakości
Dziewczynki serdeczne gratulacje!! :brawa:
tak kochane to konad ;)
zgapiajcie ile wlezie :skacze:
Gratuluję wszystkim laureatkom :ok:
gratulacje :kwiatek:
a ja głosowałam na pracę Zuzaneczki, straaasznie mi się podoba :love:
poziom był wysoki, gratuluję zwycięzcom i cieszę się, że moja faworytka też się znalazła na podium :D
Gratulacje dla wszystkich, zwłaszcza tych dla których to był ten 'pierwszy raz":))
Zuzaneczka ujęłaś mnie czystością pracy dlatego na Ciebie glosowałam:*
Paula śliczne wykonanie i nietuzinkowy pomysł na tak króciutkie pazurki!
Ja potwierdzam i dołączam się do wypowiedzi Choco.....
Gratuluję wygranym:kwiatek::kwiatek::kwiatek:,ale przyznam się,że głosowałam na Zuzaneczkę,czysto,prosto i schludnie:*:*:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Gratulacje dziewczyny, bardzo ładne i ciekawe prace:ok:.
gratuluję wszystkim uczestniczkom konkursu:przytul:
Gratuluje!! piekne prace