Byłe frenche a teraz coś kolorowego ;D ;D;];]
Printable View
Byłe frenche a teraz coś kolorowego ;D ;D;];]
Teraz proponuje Jesienny konkursik :)
a moze tescik,kazda z nas go zrobi i zobaczymy ile mamy punktow,wiadomo ze tepria jest obszerna,mozn sie duzo nauczyc na takim tescie,madre glowy wymysl my bedziemy probowac sie na mozgi pazurkowe:D:D
Popieram bardzo fajny pomysl a zwlaszcza dlamnie bo tez rozwiazuje testy z kursu i tez sie glowie!!!Zrobcie nam test!!!!
nawet moga byc zagadki rysunkowe,czy jakies fotki,musimy sie doksztalcac no nie?/hehheeh:D:D
kochane ale was nosi niech się jeden skończy. i wszyscy trochę odetchną.:skacze::skacze::skacze:
co tu oddychac fajnie bylo,jak sie przyzwyczaimy do konkursow to nawet sie denerwowac nie bedziemy;]
kobietki sie rozkrecily
o to chodziło...:] ciekawe pomysly
ja tam tez jestem za testem zawsze mozna sprawdzic i podszlifowac swoja wiedze :)
a tematyka pazurków.. mozna zrobic by jakies na samych tipsach (liczyłaby sie aranzacja do fotografii), ale tez mogłoby byc ciekawy temat.. 'biżuteria naszą inspiracją.. złoto/srebro' i np jakies kolczyki, wisiorek, pierscionek czy cos do czego by ładnie pasowały :] a zeby było trudniej komplecik z nóżkami czy cos :D no nie wiem :D
pomysł ze zdobieniem srebrno - złotym jest ciekawy...
i z tą biżuterią tez by było fajnie . ;)
tzn o te pierscionki itp. chodzi by szefostwo wybrało odgórnie i zebysmy my mogły do nich zrobic pazurki (a nie same wykonac zelową/akrylową bizuterie)
Ja tu widze ze Wy niezle nakrecone tymi konkursami,ale z jednej strony dobrze...zawsze bedzie mozna Was zaskoczyc...
Z tymi testami to super pomysł. Ja nawet myśle że nawet niekoniecznie może być on w postaci konkursu. Tylko tak ktoś by wymyślił i byśmy miały jakiś czas na rozwiązanie a potem były by podane odp i każda z nas już by coś więcej wiedziała na ten temat. Muśle że to by była wystarczająca nagroda :)
hmmm coś w tym stylu woszczurku hehe. Ale może coś bardziej rozbudowanego aby można się bardziej pomęczyć :)
:skacze:A moze jakis typowo letni konkurs?
W tych pracach to sie dopiero mozna wykazac:D
Jak myslicie ??:huh:
dużo osób już robi prace na "Letnie Impresje", więc letni chyba odpada
a ten test to oryginalny pomysł i bardzo fajny
bardzo ciekwawy i orginalny pomysł :)
a może paznokcie w kolorach czerń i biel? i np do nich każda zrobiłaby jeszcze pierścionek z żelu/akrylu?
PS
pomysł z testem wiedzy - jak najbardziej jestem za :)
wy tu myślicie nad następnymi a może byście pomyślały nad tym co jest teraz bo jak na razie tylko dwie prace tylko wpłynęły. :skacze::skacze::skacze: dziewczyny wysilać mózgi i do roboty.:skacze::skacze::skacze: