Czyli dałaś jej 4 kupony i dała Ci bez problemu 4 prezenty?:)
Printable View
Czyli dałaś jej 4 kupony i dała Ci bez problemu 4 prezenty?:)
Tak... ale mialam gadke (w sumie prawdziwa) przygotowana ze to sa kupony rodzicow i moje z mezem :D.... wiec jakby co to tez mozecie powiedziec ze odbieracie sobie rodzicom znajomym komukowiek..bo oni o dowod nie maja prawa pytac :D skoro masz kupon tzn ze sie nalezal;)
ale nie zadawała Ci żadnych pytań?
Nie...ja nawet kuponu nie mialam bo mi padla drukarka..spisalam numery na kartke podeszlam powiedzialam ze chcialam odebrac gratisy za kody i dalam jej ta kartke..ona wziela mowi 4?? ja tak 4 i tyle..wprowadzila je do kompa i poszla po reklamoweczki:D
ja tez juz mam 4 corunia odbierze
Ja właśnie się zarejestrowałam w rosmaniku i już mam dwa kupony mój i mojego M W czwartek lecę do rosmana,w Częstochowie bo u nas niema.Super zastanawiam sie tylko bo u nas sa dwa rosmany można sie zarejestrowac na swoje dane ale z innego meila i z drugiego sklepu capnac?;);)
deissy tam podajesz tylko date ur i płeć wiec mozesz podac co zechcesz mnawet z 10 maili..i odebrac w 1 sklepie:P nie musisz tego rozkladac na 2 sklepy chociaz mozna:P
Gapa ze mnie tez mam kupon:D
tez wydrukowalam :)
i dzisiaj ide
a jak wam sie prezent nie pojawial to skad wzielyscie kod?bo ja to juz nie wiem
mariet a teraz sie rejestrowalas? Musisz miec w profilu wpisana płeć i date ur no i newsettler aktywny wtedy dopieropojawi sie prezencik;)
juz jestem zarejestrowana z miesiac;/ i ni w zab nie wiem gdzie to ma byc;/
Mariet spróbuj się wylogować i zalogować ponownie. Ja tak zrobiłam i po ponownym odświeżeniu strony, zalogowaniu pojawiła się ikonka :)
ten prezent pojjawia sie obok profilu i logowania./...tam u gory na stronie..taki maly prezencik z zielona kokarda;)
a jak zapisywałąś się do newslettera to zrobiłaś dziubki przy tematach?bo samo zapisz nie wystarczy
U mnie prezent pojawił się dopiero kiedy troszkę uzupełniłam dane - wpisałam nick i te pierdoły o włosach, oczach, karnacji :/:
A co teraz jest w paczuszce?
zrobilm wszystko tak jak trzeba bo to akurat wiem ale ikonki jak nie bylo tak nie ma;/
mariet86 a spróbuj sie wylogować i zalogować jeszcze raz.Ja tak robiłam bo też nie miałam ikonki,ale jak sie zalogowałam jeszcze raz to juz była.
deissy robie to już po raz setny chyba i nic;/
mariet a jak wpisałaś swoją datę urodzin?
Prawidłowo powinno to być np 1989-11-05 (rok-miesiąc-dzień). Uzupełniłam też to co pisałam wcześniej a następnie zapisałam się na głownie stronie do newslettera. Po ponownym zalogowaniu mogłam odebrać swój kod.
no wpisalam ale spróbuje jeszcze raz. dzieki za pomoc dziewczyny
---------- Dodano o godzinie 12:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:40 ----------
no w końcu mam i już dwa prezenciki sobie drukuje:Dbo i narzeczonego zarejestrowałam:Da mam jeszcze pytanie czy prezenty sa takie same dla kobitek i dla facetów??
tak, prezenty są takie same dla wszystkich :)
Haha no właśnie zarejestrowałam też swojego a tu kapa bo też podpaski w paczuszce:skacze:
wrocilam właśnie z wakacji a tu taka miła niespodzianka w rossnecie:) w pon idę odebrać :)