ja tez tak myslalam po przedluzeniu terminu :)
Printable View
ja tez tak myslalam po przedluzeniu terminu :)
to dziś wystawienie??:tuptup::]
chyba nie Evelyn -24lutego ;)
Oj dziewczyny jak będzie taka frekwencja, to więcej konkursów nie zrobią :/: Ja się cieszę, że jedną zrobiłam, ale teraz żałuję, że nie dwie :(
Zapraszam do głosowania http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...kreatywny.html
zaglosowane ;)
rozpoznaje kilka prac :skacze:
zaglosowalam:)
Ja też zagłosowałam :D
Prace piękne i pomysłowe...szkoda, że zabrakło mi czasu...
A ja mam problem z dwiema pracami :P
Musze sie zastanowic bo obie sa piekne :ok:
:skacze:oooo...juz są !!!! SUPER:ok:
o kurde ja przegapiłam :O dopiero teraz zauwazylam ze sa juz prace :skacze:
ii zaglosowane ;)
ja tez zaglosowalam, tylko myslalam ze gdzies z boczku bedzie pomysł na nazwe danych pazurków.
ja myślałam tak jak Rudzia....
to może choć same nazwy nam dorzucicie??:]
mi się tylko jedna praca ....... najbardziej podoba więc nie mam problemu z oddaniem głosu:)
gratuluje dziewczyny -fajne prace
głosik oddany
Zagłosowane :)
Ja nie umiem wybrać.... oraz uważam, że poziom nie jest zbyt wysoki :P
Coś się dziewczynki rozleniwiły :aty:
Zagłosowane od razu bardzo mi się spodobały :)
zagłosowałam ,ale miałam mały problem bo podobały mi się dwie w szczególności :)
Ja powiem tak, i to jest tylko moje zdanie i nikogo nie chcę obrazić :)
Moim zdaniem prace konkursowe są na coraz niższym poziomie. Być może jest to spowodowane tak częstymi konkursami i coraz mniejszą liczbą wysyłanych prac. Pamiętam prace z przed np półtora roku aż dech zapierały. Oddałam swój głos na pracę, która moim zdaniem dała chyba najwięcej z siebie.. Powaliła- reszta była przeciętna. Oglądałam pracę z innych konkursów i muszę niestety wysnuć takie wnioski- ale powtarzam to jest tylko moje zdanie :)
Głoś oddany, ale trochę sonda mija się z celem, ponieważ nie wiemy, co autor miał na myśli :P bo nie ma nazwy..
też mam takie zdanie jak kobietazpazurem, dlatego nie oddałam głosu na żadną pracę. ;s
Kobieto, a ja właśnie nie biorę udziału w konkursach, bo później są takie opinie jak Twoja :) ale to tylko moje zdanie. Nie przesadzajcie dziewczyny ze swoją skromnością.
a mnie właśnie podbudowuje to, że udział w konkursach biorą osoby, które nie robią paznokci idealnie, widocznie są dumne ze swoich prac mimo wszystko i podnosza sobie poprzeczke we własnym zakresie. Ja z checia chcialam wziac udzial w tym konkursie, ale jak juz pisalam aparat mi sie zepsul w ostatniej chwili wiec paznokcie poszły na marne.
asiek- ale tu chodzi o to ze sa prace niektóre zupełnie zwykłe nie mające nic wspólnego z tematem - tak jakby robil ktoś sobie pazurki i o 'a przy okazji wyśle na konkurs' bedzie dyplomik... Ja wiem, ze nie kazdy ma zdolności i ze poziom wysylanych prac moze być nie równy ale jednak konkursy są tu nie od dzis i kiedyś w tych pracach widać było na prawdę zaangazowanie teraz widac tylko 'odchaczenie' kolejnego konkursu. Nie pisze tego personalnie lecz całościowo o poziomie konkursów. Zobacz prace z przed półtora roku, były na róznym poziomie ale było widac zaangazowanie. Moze winą jest to,ze tych konkursów jednak jest bardzo duzo i organizowanych przez forum i przez pisma branzowe... Może warto robić je rzadziej a wtedy nabiorą one troszkę większego znaczenia... A zrazac sie nie musisz bo poprzez konkursy szkolisz takze własne umiejętności... I powinnać brać udział dla siebie nie dla innych i dac z siebie wszystko :)
honeypuff czyli uwazasz ze zadna praca nie zasluguje na wygrana?