-
Odp: Evolashes - rzesy, kleje, removery, norki, rzesy z norek
Iwona jesli chodzi o skręt D lub B to również mamy, ale w innym układzie norek innej firmy, w innych pudełkach
Dziewczęta,
Odnośnie gadgetow reklamowych słuchamy Was uważnie, niektóre z Was zasugerowały nam, że fajnie by było mieć u siebie w salonikach lub w miejscach gdzie aplikujecie rzesy plakaty z reklamą konkretnej usługi, a nie tylko firmy, na ktorej pracujecie przygotowałyśmy dla Was dwa takie plakaty:
na usługę reklamującą rzęsy z norek oraz tę, która reklamuje rzęsy 2:1 oraz 3:1.
Autorką plakatow jest nasza nieoceniona mucha26.
Myślę, że taki plakat doda urokowi każdemu miejscu w którym aplikuje się rzęski, czy to salon, czy to miejsce wygospodarowane do aplikacji.
Plakaty będą dostępne za ok dwa tygodnie
zobaczcie same i oceńcie:
-
Dziewczyny bardzo dziękuje za porady :):kwiatek: włąsnie złożyłam zamówienie na rzęsku B/20 i klej hs5 już nie moge się doczekać :skacze:
plakaty super a co to za rzęsy 3D???
-
kamzu, dziekujemy za zlozenie zamówienia
rzęsy 3D to rzeski 2:1, 3:1 mam nadzieję, że spodoba Wam się to nowe nazewnictwo, według nas "chwyta", nie? :skacze: Klientki będą się dopytywały i spróbują zapewne (tego Wam oczywiscie wszystkim życzę)
Czy wg Was potrzebny byłby plakat również na metodę 1:1?
-
Jeśli będzie równie fajny i w dobrej cenie to ja się pisze na taki plakacik zwłaszcza ze moj jest już bardzo wysłużony!
Co do zamówienia to długo się zastanawiałam C czy B 15 czy 20 i dalej się zastanawiam czy dobrze zrobiłam, przyjdzie przesyłka to się okaze:D :tuptup: na majówkę mam sporo klientek więc będzie przypływ gotóweczki- wtedy zamówie więcej
-
ja myślę, że plakat 1:1 też jest potrzebny. już nie mogę się doczekać tych plakatów, wprowadzamy nowe usługi w salonie (po kursie u ciebie), właśnie przydały by się plakaty :ok:
-
No to się cieszę marchewkowy żesmy trafiły w "10 tkę"
No to molestuję dalej naszą muchę czy nie dałoby sie:D jeszcze 1:1 zrobić:)
-
Edyś odezwij się na PRIV w mojej sprawie :) Pozdr
-
Plakacik super tylko jest chyba mała literówka w adresie strony "htpp" i ten znaczek za oku babeczki na 2 zdjęciu to tak ma być ?
sorki, że się tak czepiam ;P
-
http wcale bym nie pisala na plakacie. www wystarczy :)
-
Dzięki za uwagę odnośnie literówki:) Oczywiście poprawię. Znaczka na oryginale nie będzie. To jest tylko "szkic" plakatu.
-
plakaty super poprosze jeszcze o 1:1 :D
-
Dziękujemy za uwagi dziewczęta kochane
coż wiecej mam do dodania, mucha rzekła wszystko
Agulusia będzie, będzie a co muszyna wymysli, nei wiem, mialam wymyslić hasło do 1:1, ale mam pustkę,
może jakieś pomysły dziewczęta macie?:skacze:
W norkach jak widzicie jest "Naturalnie piękne"
w rzęsach 3d "rewolucja na Twoich oczach"
a w 1:1 moze ktoś rzuci pomysłem:D?
-
Może: idealna klasyka, albo klasyczne piękno - chyba to drugie lepsze
-
"Powalające zpojrzenie każdego dnia bez codziennego makijażu"
-
Dziewczyny mam pytanie jaki klej proponujecie na poczatek??:)
-
Malutkapumcia ja juz kiedys na pw wysylalam Tobie wszystkie polecane produkty. zgubilas? :)
klej polecamy dplus lub ultra plus
zerknij w zestaw startowy tam sa wszystkie niezbedne rzeczy do wykonania zabiegu. tak chyba jest najprosciej i najlatwiej jesli nie interesuje Cie kufer zakup produkty osobno.
pzdr
-
chyba skusze sie na klej bo ten co kupilam na probe niestety po 2 krotnym uzyciu stal 3tyg max i zrobil sie glut ni e moge go wycisnac :( nadaje sie tylko do kosza(oczywiscie klej nie z waszej firmy):)
Czy jest jakis sposob na to zasychanie w szyjce??
czy poprostu nie moga tyle czasu stac te kleje
-
oczywiscie zapraszam na zakupy.
trzeba wycierac koncówke po odlaniu odpowiedniej ilosci kleju
-
tylko ze on zastygl w calej szyjce nie mozna go wycisnac:/ po odcieciu szyjki okazalo sie ze w srodku nie ma kleju tylko jest jeden wielki glut
boje sie ze z innymi tez bedzie sie tak dzialo jesli nie bede ich czesto uzywala:(
powinni zrobic w innych buteleczkach te kleje np w pedzelku czy cos..
zamowie klej po week:):*
-
Czasem i tak sie moze zdarzyc, ale chyba cena kleju nie jest polowa naszej pensji :) hm?:) 30 zł za dwukrotne nawet uzycie to 15 zł za zabieg plus troche rzes plus platki (na drozej lub plaster na taniej) to i tak nie wiecej niz 20 -25 zł kosztu zebiegu :)
-
a po drugie malutkaistotka- dobrze jest klej zostawiac w lodowce, ale na tej polce gdzie jest najwyzsza temperatura:skacze:
-
Dobra po latach nieobecnosci powracam, torche z goryczą na ustach niestety.
Po wszystkich powchwalach skusilam sie na nowe kleje.
Ale jestem niesamowicie zawisdziona HS5-ka - schnie lata, sklejają mi się rzesy, a juz nie pamietam kiedy tak ostatnio mialam, moze z 2 lata temu. W dodatku jak zasycha to robi sie niesamowicie sztywna i nie moge za nic rozdzielic rzes. Walczylam z nia dzis dobra godzine, chcialam dokonczyc aplikacje, bo chcialam przynajmeniej sprawdzic jak trzyma, ale wiązanie z rzęsą trwało jakies 10 sek. więc się poddałam.
Użyłam drugi raz D plus i jest moim zadaniem o niebo lepszy, wiąże szybciej, jest bardziej elastyczny, ma lepsza konsystencje no i sie lepiej pracuje.
Nie mam pojecia czy trafilam na jakas felerna butelke czy jakie licho ale ta HS5 dzisiaj doprowadzila mnie doslownie do szalu, a ze klientka byla jeszcze spozniona to juz calkiem krew z nosa sie polala.
Co do rzes minków to przyznam, ze pracuje się o wiele szybciej i wygodniej na paskach, komfort niesamowity. Mam tylko pytanko czy profil C w minkach jest tak mocno zakręcony jak D? Bo troche się zdziwiłam jak zobaczyłam profil. Szczególnie krótsze rzęski są zawinięte jak loczki.
Podsumowując D plus zdał egzamin zamiast HS5, ale kupowałam go z myślą o alergiczkach, ktore niestety maja po nim i tak zaczerwienione oczy przez nastepne 4 dni. W każdym razie na pewno sie nie zmarnuje, zobaczymy jeszcze jak trzyma.
Podkladki po oczka bardzo dobre, jestem zadowolona ze nie musze ich obklejac tasma.
-
Bobas dziekujemy za opinię.
Tak C jest bardziej zakręcone o czym jest mowa na stronie a raczej zdjęcie, Krótkie rzesy rzeczywiscie trudno wykorzystac.
-
Bobas, proponuję otworzyć okno:skacze: Zadne kleje niezaleznie czy to nasze czy nie nasze nie lubią gorąca, wysokiej wilgotnosci. Jeśli masz rzęsy z gorszej jakosci syntetyku to tez moze to byc ich wina, dobry syntetyk ma mikropory, takie mini łuski, ktore sprawiają, ze klej w trakcie aplikacji nie "spływa " po rzęsie syntetycznej, a wnika w nią. Tym bardziej, ze polsekundówka hs5 jest klejem bardzo rzadkim, inaczej by tak szybko nie sechł, gdyby była gumowaty i gęsty. Dobre rzęsy, otwarte okno hs5 i sprawna ręka to podstawa sukecesu by pełną aplikację wykonać w maks poltorej godzinki.
Jestes pierwszą osobą, któa narzeka na hs5, przynajmniej jestesmy autentyczne, bo jakby wszyscy byli zadowoleni to by podpadało, ze coś nie gra:D. Partia kleju hs5 jest ta sama.
Szczegolnie dziewczęta , które kleją rzęsy 3D są z niego zadowolone, myśle, ze przez tą wodnistą konsytencję własnie, na "gumie klejowej" rzęsy 2:1, 3|:1 wyglądałyby brudno. Może po prostu nie umiesz kleić na tak rzadkim kleju, trzeba się nauczyć.
Ja tam się uczę całe życie i wiem, że g..umiem:D
Po D plus nie ma czerwonych oczu, są po ultra plusie.
Nikt nie napisał, że D plus jest dla alergików, ma po prostu zmniejszoną emisję oparów. Jest łagodniejszy i dla stylistki i klientki.
Być moze wolisz go dlatego, że jest bardziej gęsty i przez tę lekką gumowatość trzyma się rzęsy.
Sama wiesz, jako doświadczona stylistka, że wszystko może mieć znaczenie zbyt szybkie otwarcie oka, zbyt wysoko podklejona podkładka, tasma właząca do oka i drazniaca rógowkę, niedomykanie się powieki babeczki-wszystko moze miec znaczenie.
Do oczu wrazliwych polecamy AD.
Nasze C ma podkręcenie między standardowym C, a D
Teraz chcemy wprowadzić rzęsy o standardowym podkręceniu C , jesteśmy w fazie testow, porozsyłałysmy próbki tych rzęs dziewczynom, bedą kleić i na bieżąco zdawac relacje. Czekamy na wieści z terenu:skacze:
a oto aplikacja tą próbną nową rzęsą C , 1:1 długość 12,10,8
-
:cwaniak2:Ja czekam na klej wcześniej miałam D plus-byłam zadowolona,ale tym razem wzięłam ultra plus -zastanawiałam się nad hs5 ale tak szybko chyba jeszcze nie kleje.