-
Odp: Polecane / nie polecane produkty do stylizacji rzęs (rzęsy, kleje itd)
wow, rzeczywiście! też znalazłam, aż kusi, by zobaczyć, co to takiego. póki szukałam tych 100% z naturalnego ludzkiego włosa, to zobaczyłam rzęsy elipsoidalne - czyli spłaszczone u nasady, próbował ktoś takie?
-
marchewkowy szkoda kasy ;)
mam fakt nie przekrecaja sie wogole ale nie sa czarne tylko szaro grafitowe i takie ciut matowe:/: ale mieciuchne sa bardzo ;)
kiedys minki od doberka zamowilam i nawet sobie nie wyobrazacie tej "norki" jak bylam mala to moje lalki milay lepsze rzesy:o jednym slowem tragedia, to juz abc nails mialo 100x lepsze te syntetyki od tego szajsu
twarde az klujace, mega blyszczace poprostu plastik fantastik:huh:
-
cześć dziewczyny, mam do Was małe pytanie, niedługo wybieram się na kurs przedłużania rzęs i powoli rozglądam się za zestawem. Nie chcę kupić jakiegos badziewia z allegro, dlatego też chciałabym się dowiedzieć jakie produkty polecacie jeżeli chodzi o primer/cleaner, klej i remover. :)
-
przejrzyj sobie cały ten wątek i wyciagnij odpowiednie dla siebie wnioski. Stron nie jest dużo wiec dasz radę.
-
Och Ty Zen., Zen.... :skacze:
Mysiaczeq nikt nie powie Ci skąd dokładnie masz kupić, bo tyle ile osób na forum, tyle opinii. Tutaj popieram koleżankę Zen. na tych 5 stronach tematu na pewno coś znajdziesz. Tyle osób wcześniej zadawało tu takie pytania, jak Ty teraz, że nie chce się już nikomu powtarzać. Najlepiej poświęć sobie chwilkę i przetrząśnij temat ;)
-
czepiam się, wiem :D bo kurde leniuchy te dziewczyny, czytać im się nie chce ;p to ciocia Zen. kiwa paluchem na nie :D Porządek musi być! :skacze:
-
hej dziewczyny jestem tutaj nowa, powiedzcie mi co to jest przedłużanie rzęs? wyrywacie naturalną i wszczepiacie syntetyczną? i słyszałam o japońskiej metodzie gdzie rzęsy zakłada się pałeczkami takimi jak te do ryżu. W związku z tym jakie pałeczki polecacie?:zab::szabelka:
-
-
OMG ! Mereszka jakie ty bzdury opowiadasz! widać że nigdy nie trzymałaś pałeczek w rękach! i teraz moja ulubiona emotikonka :skacze::skacze::why:
---------- Dodano o godzinie 21:30 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:28 ----------
dobra cicho bo zaraz mi pokażecie swoja ulubioną emotikonkę :D:D:D:zbanowac:
-
w odwecie za Twoje głupoty o wyrywaniu- nie wyrywa się przecież, a podpala- szybciej praca idzie ;) :D raz dwa i jest gdzie plastiki wpakować :D:D
-
Monia,Meraszka,ale Wam dziś humor dopisuje, a co do tych pałeczek to najlepsze są takie ,które Wam przy okazji wszystkie głupotki z główek wybiją :skacze: jak co, ja nic :nie_powiem:. Meraszka rzęsy mi się zaczynają wykruszać,ratunku! Monia może wpadnę niedługo do Ciebie?- bo mam bliżej :cwaniak2: Chyba pisze w dobrym temacie - polecane "produkty" - No w sumie Was też Dziewczyny polecają :leze:
-
iraa- to wsiadaj na motur, zgarniaj rzęsiory ode mnie z domu i dawaj do salzburga ew. wiednia pojutrze i wykleimy :D:D hyhy :D
-
nie klej rzes u mereszki bo ona ma bambusowe pałeczki, a ja mam z drzewa sandałowego :skacze:
---------- Dodano o godzinie 22:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:35 ----------
nie wiem czy wykleję Ci tak pięknie jak Mereszka:D:D:D :ok: a jakie masz skręty i długości?
---------- Dodano o godzinie 22:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:40 ----------
hahhaha Meraszka :D a ja cały czas pisze mereszka jak to oko w rajtuzie :D
---------- Dodano o godzinie 22:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:42 ----------
i czemu nikt mnie nie poprawił :D:D
-
Mam noreczki 11 i 13 , jak co przyniosę swoje :cwaniak2:
-
wariatki, a mialo byc o polecanych produktach, a one se baby polecaja, choc w sumie baba to tez produkt. wszystko zrobione, wlosy przedluzone, paznokcie, rzesy-masakra:skacze:
-
zapraszam do dalszej dyskusji do wątku ogólnego bo zaraz tu będzie śmietnik(tak wiem sama go zaczęłam :skacze:)
-
Tak Was tu mało (w sensie "rzęsistek" ;)) a spamujecie bardziej niż "tipsiary" w pazurowych tematach :P
Urwę głowy i ponabijam na te bambusowe pałeczki :P
-
samaron! z drzewa sandałowego jak już ;) ponoć dziewczyny się lepiej na tym znają niż ja ;p...ja tam siedzę z hindusami w salzburgu ;p więc aktualnie bardziej pilot niż rzęsistka :D
-
Oj dziewczyny, żeby nie było, przewertowałam wszystkie te strony i dyskusja kręci się głównie wokół kleju i rzęs, a ja bardziej chciałam się dowiedzieć czegoś o tym np. jaki primer i remover polecacie na początek.
-
polecamy te które są np. w sklepie evo
-
-
wydawało mi się, ze napisałam, ale widocznie nie kliknęłam i się nie wysłało. polecam remover w żelu. moim zdaniem, każdej firmy jest dobry (Looksus Lashes, Secret Lashes, Evolashes).
odtłuszczam rzęsy 2-etapowo. najpierw odtłuszczacz, potem primer. (np Evolashes ma cleanser i primer), ja mam innej firmy pre-treatment i primer). nieraz spotykam się z wypowiedzią stylistek, że wystarczy sam odtłuszczać lub primer. u moich klientek zauważyłam, że rzęsy trzymają się dużo krócej i same się odklejają (bez rzęsy naturalnej, jak powinno), jeżeli użyje tylko samego primera lub odtłuszczacza. możesz kupić Evo, ja przetestowałam na dobie podczas szkolenia 24 marca i do dziś się trzymają ^_^
-
Ja uwazam zaś, ze w liquidzie (pynie) ściągacz jest dużo lepszy :) tzn remover :) mniej szczypie
-
a co myślicie na temat tych rzęs: Rzęsy z NORKI z NOREK MINK C 0,20mm MIX długości (2334968336) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., miała może któraś z was? nie ukrywam, że wolałabym mieć w zanadrzu kilka długości, i czy grubość 0,2 jest bardziej uniwersalna czy lepiej zakupić 0,15? A i zdecydowalam się na zakup kleju Ultra + z Evo, myślicie, że będzie w porządku na początek? :)
-
To nie lepiej jak kupisz wszystko u evo? Przeczytaj forum. Nie jedna osoba poleca ich produkty. I przynajmniej bedziesz mieć jedną wysyłkę.