-
Odp: kursy szkolenia,ceny
To prawda nic ujac nic dodac. Mój kurs instruktorski równie na wysokim poziomie i też zjadłam 2 pyszne obiadki, spalam u Ali i rozmawialysmy klejac rzeski do 5 rano. Od tamtej chwili rozmawiamy czesto o tematach rzesowych i nie tylko, przez tel, bo niestety z KRK do Warszawy nie jest rzut beretem ;/ Zyskałam świetną znajomość- koleżeńsko-instruktorksą :)
-
aż się zarumieniłam :wstydek:
-
No i ja jestem świerzo po szkoleniu u Ali- Marchewkowej :D co tu dużo mówic- POLECAM:ok:
-
Witam, od jakiegos czasu interesuje sie rzesami, czytam, ogladam, zbieram wiedze i niedlugo chcialabym zrobic kurs. Interesuje mnie firma Noble Lashes i tutaj moje pytanie, czy po szkoleniach z tej firmy bede mogla pracowac za granica? dokladnie Szwecji? i czy tak naprawde ma znaczenie czy firma jest znana lub wogole jej nie ma w danym kraju? Jezeli ktos sie orientuje, dziekuje bardzo za pomoc!
Pozdrawiam :)
-
oczywiście, że po kursie będzie można pracować za granicą. Kursantki dostają certyfikat dwujęzyczny, zazwyczaj polsko-angielski, a na przykład: dziewczyny z Niemiec dostają niemiecko-angielski.
uważam, że nie tyle marka się liczy, ile twoje umiejętności. jeżeli będziesz miała certyfikat znanej firmy, a nie będziesz umiała robić rzęs, to raczej nie zdobędziesz klientek, bo najlepsze są stworzone żywe reklamy. (ewentualnie antyreklamy).
-
Dziekuje slicznie za odpowiedz. Tak wiem to jakie sie ma umiejetnosci najwazniejsze, jak ogladam Wasze prace jestem zachwycona jak swietnie i perfekcyjnie sa one wykonane!
-
A ja dodam że ostatnio od Noble dostałam odpowiedź że certyfikat może być praktycznie w każdym języku ;) byle odpowiednio wcześniej uprzedzić, żeby zdążyli przygotować. tak że serdecznie zapraszamy na szkolonko do jednej z naszych instruktorek!
-
nadiuszka to swietna dla mnie wiadomosc! :)
agulaaa tak tez wlasnie slyszalam, dlatego to wlasnie w Noble Lashes postanowilam sie szkolic :)
-
Ja potwierdzam:ok: Jestem świeżo upieczoną stylistką rzęs. Pracowałam na Noble i jestem bardzo zadowolona:D i oczywiście zamierzam pracowac cały czas na tych produktach :)
-
Galbi my lecimy do marchewkowej w 7-8 osob z niemiec .... dziewczyny nie znaja polskiego jezyka ale mimo tego zachwycone z umiejtnosci marchewkowej ....... wiec widzisz oplaca sie do niej jechac :)
-
napewno warto, przeczytalam jej calego bloga i podziwialam te cudne rzesy ktore zrobila :D
Powodzenia na kursie ;)
-
czytam i czytam ale mam do Was na szkolonko daleko :/ może ktoś jest ze Szczecina albo z Koszalina? Może znacie kogoś, kogo polecacie z tych okolic? są szkoleniowcy ale nic o nich nie wiem i nie znam się (jeszcze ale bardzo chce) :D ja nie wiem co to za dziura na zachodniopomorskim, wszystkie z Was są daleko
-
Pinoczetka z Koszalina :ok:
-
Cześć dziewczyny na początku chciała bym GORĄCO podziękować naszej "agulaaa" -li jestem świeżo po kursie ponieważ dziś ukończyłam drugi dzień zmagań z rzęskami:skacze: po tych godzinach spędzonych z Panią Instruktor moge z czystym sumieniem napisać ( mając kilkanaście szkoleń typu: doradztwo klienta ), że jest to osoba stworzona do nauki innych.... na szkoleniu jest ogrom wiadomości ale są one przekazywane z taką łatwością iż każdemu same wchodzą do głowy ^_^ a praca na oku... o matko jak się trzęsą ręce, jednak słowa uznania dla Aguli że potrafi uspokoić kursantkę tak aby nie wydłubała oka a modelka nie uciekła w popłochu.... mało kiedy spotyka się tak cierpliwą osobe która potrafi setny raz powiedzieć " unikaj napierania na powiekę" :ok: hehehe... na pewno będę nad tym pracować..... nie wiem jak jest na innych kursach ale BARDZO POLECAM AGE w dwa dni pokazała mi tyle rzeczy począwszy od podstaw po kolorowe rzęsy, jak robić brokatowe rzęsy, doklejanie ozdób np. cyrkoń jednym słowem CZAD.... aha i najważniejsze Pani instruktor nie pospiesza, czeka cierpliwie, nie wyrzuca z domu :P nie wypuści od siebie jak się nie wyklei całego oka nawet gdyby miało to trwać ponad 10h hehehe
NAJWAŻNIEJSZE: każdy pisze jakie to fajne ale jest to bardzo ciężka mozolna praca, która po zakończeniu przynosi 100% satysfakcji po obu stronach
DZIĘKI AGA ZA PRZEKAZANIE OGROMNEJ WIEDZY KTÓRA Z KAŻDYM DNIEM BĘDZIE PĄCZKOWAĆ :*
-
Achhh Dana303 dziekuje za tak mile słowa. Ja jestem bardzo dumna z tego ze trafiła mi się taka zdolna kursantka, cwicz kochana teraz duzo a rzeski bedziesz robic sliczne ;) Zapamietaj cenne uwagi które mówiłam a napewno bedziesz w swojej okolicy bardzo solidna konkurencja dla innych stylistkek i tego wlasnie Ci życze ;) i zapraszam niedlugo na rzeski trzeba reklamowac solidnie to co teraz bedziesz robic :) Buziaczki ;)
-
oj tam oj tam pisze całą prawdę ale oczywiście zapomniałam o najważniejszym:
Aga nie stroni od gratisów dla nowych kursantek... dla nas jest to bardzo ważne ponieważ jeszcze błądzimy po tej ilości produktów która jest dostępna na rynku :):ok:
Duży szacun z mojej strony....:)
-
Chciałam Cie pochwalic moze mnie nie zjesz ze to napisze na Forum :) Dana chciala sie tak przygotowac na 2 dzien kursu do mni, pocwiczyc separacje rzes i trzymanie penset ze wykleila wszystkie swoje miski rzeskami ktore otrzymala ode mnie na super glue (nie miala jeszcze kleju do rzes hahahhaha) Meeega szacun za poswiecenie miskow ;) koniecznie wstaw zdjecia musza wygladac teraz cudownie :) az nie moge sobie wyobrazic orzesionych misiow hehehhehe ;)
Mam nadzieje ze szybko spożytkujesz to co ode mnie dostalas ;) zawsze to cos na Start do kuferka stylistki :)
-
ha! wiedziałam, że to agulaaa szkoliła danę303 :) jak tylko zobaczyłam zdjęcia aplikacji, od razu się domyśliłam :D agulaaa, gratuluję tak zdolnej kursantki, posiadanych umiejętności instruktorskich i podejścia do szkoleń i kursantek, jestem z ciebie mega dumna :*
-
Drogie stylistki i styliści, biegli w metodzie 1:1
Wychodząc naprzeciwko Waszym oczekiwaniom i pytaniom Evo Eyelash Evolution przygotowała dla Was specjalny pakiet szkoleniowy z rzęs objętościowych, w programie min znajdują się:
-Szkolenie z aplikacji rzęsami z włosia norki syberyjskiej
-rzęsa synetyczna, metoda piórkowa, wszystkie metody 3d
-mieszanie skrętów i grubości
-stylizacja oka i wiele wiele innych elementów
Szkolenie pakietowe trwa dwa dni, przeprowadzane jest na dwóch modelkach
Jeśli administrator uzna, że tenże post jest reklamą, proszę o usunięcie go z wątku, ale wydaje mi się, że odpowiadamy na pytania forumkowych koleżanek dotyczące tego, czy można skończyć szkolenie kompleksowe z wszystkich metod objętościowych jednocześnie, a więc informuję, że teraz można ,
ale nie mnie to oceniać czy to reklama czy nie tylko "sile wyższej". :kwiatek::kwiatek:
-
a jak cenowo wygląda takie szkolenie dwudniowe? ja też uważam, że jeden dzień szkoleniowy to za mało, uważam, ze to dobry krok w kierunku jakości szkoleń :ok:
-
u mnie nie ma lekko :)
modelki były trzy :P
-
I tak najbardziej moje uwielbiają extreme :-D
-
Marchewkowy cena takiego szkolenia jest tutaj:
Warsztaty doszkalające(dla osb po ukończonym kursie podstawowym) - EVOLASHES
W ogólnym wątku o szkoleniach trzeba się ograniczyć chyba do informacji ogólnych, takiego przekazu informacyjnego, że coś nowego powstało i gdzie to można nabyć. Regulamin dość wyraźnie mówi o reklamie i gdzie powinna być umieszczona, więc nawet nie chce ryzykować nagany ze strony adminów:):):)
Bombel, a ja zrobiłam na dwóch, bo dziewczyna fajna i bardzo pojętna , po prostu w drugi dzień zrobiłyśmy miksa wszystkich metod rzęsą syntetyczną, mogę pokazać co wyszło spod jej rąk, proszę:
(troszkę pogubiła się przy dobieraniu długości, przy przejściach na oku ale to jest jedna z moich metod, dać zrobić i potem pokazać co się spierniczyło, :)))), w końcu po to są modelki, aby na nich ćwiczyć, na zwartą piękną aplikację to ma przyjść klientka, a że czasami kursantce się uda! Punkt dla niej:)Kursantka ma się nauczyć
-
u mnie 3.. dlatego bo robię jeszcze sprawdzenie 1:1 :) co by się kłamczuszek nie trafił żaden :)
-
A ja proszę o portfolio z paroma poprawnie wykonanymi aplikacjami, ale bombelek, dobry pomysł, bo nie każda stylistka ma zdjęcia, chociaż powinna:):):):), jak nie ma to trzeba ją na trzecią modelkę rzucić:ok::ok: