a czy powinno mi przyjsc jakies potwierdzenie , ze moja praca bedzie brala udzial w konkursie? bo tylko automatyczne potwierdzenia maila przyszlo
Printable View
a czy powinno mi przyjsc jakies potwierdzenie , ze moja praca bedzie brala udzial w konkursie? bo tylko automatyczne potwierdzenia maila przyszlo
nie moge się doczekać ankiety :)
diamond lookaj na maila powinno tam cos byc;)
mi też najpierw przyszło automatyczne potwierdzenie a chyba na następny dzień wiadomość że wezmę udział:)
okej okej zakwalifikowałam się ;) yeee
o ja cie krece wyslalam.....:piatka:a juz myslalam, ze nie nie dam rady:)ale bylo ciezko...ufff...ale pierwsze koty za płoty :P:D
ja dzisiaj dokończę i jutro wysyłam :D
A ja czekam z niecierpliwością na wasze prace...tym razem tylko pooceniam...następnym się postaram wziąć udział... a co mi tam;)
Już niedługo koniec terminu nadsyłania prac. A potem jeszcze długi tydzień oczekiwania na prace ;(
Wysłałam dwa razy swoją pracę i niby mam w wysłanych, ale nie mam żadnego potwierdzenia :(
a ja juz zrobilam pazury, ale fotki cykne dopiero jutro ;) ciekawe ile bedzie prac :D
a ja się nie wyrobiłam ;(;(;( i już nie zdążę nic zrobić... Mówi się trudno , ale mocno trzymam kciuki za Was ^_^
no i jednej profesjonalistki mniej:*;)
Dziewczyny mamy wieksze szanse:P
Ja niestety też nie :( ale chetnie popatrzę na wasze prace :)
...a ja wprawdzie posłałam ale praca była wymęczona- jeszcze nigdy nie miałam takiej sytuacji, mnóstwo pomysłów ale zrobienie tej pracy mnie zmęczyło i totalnie zniechęciło i tylko mój upór-hmmm
Zaparłam się że ją zrobię do końca i wyslę- choć nie jestem happy z niej.
Nawet zastanawiam się czy dobrze że ją wysłałam?!
Specyficzny temat
Oczywiście, że dobrze, że wysłałaś!!
ja osobiście każdej dzieweczce, która się postarała i posłała (jej zdaniem nawet najgorsze bohomazy) jestem ogromnie wdzięczna :],
a te które nie posłały mają u mnie minusik :P
ja na sama mysl o wystawieniu zdjec na forum serce mi bije jak glupie. szkoda ze teraz az tydzien bedziemy czekac na ankiete ;(
wczoraj wysłałam,żadnej odp nie dostałam nie wiem czy się zakwalifikowały:huh:
A ja się nie wyrobiłam;(
A tak chciałam, a tak chciałam...
Nawet wczoraj do 19 w pracy byłam...
Ale muszę przyznać, że temat arcytrudny kształtowo, no za wyjątkiem monroe może.
Z niecierpliwością czekać będę na wystawienie prac :D
ja w sumie żałuję że wysłałam... ale trudno...
miał być kształt inny, a w rzeczywistości wyszedł jeszcze inny... masakra...
ale wiem co zrobiłam źle, że kształt nie wyszedł i nastepnym razem będę próbowała one more time ;)
więc nie ma tego złego
ja wczoraj(właściwie dziś) robiłam pół przytomna do 1-ej w nocy:o i dziś na fotkach widzę, że wyszedł mi całkiem nowy kształt:P... zdobienie też nie powala...:haha: ale co tam zrobiłam to wysyłam...
Evelyn to wymyśl nazwe i załóż nowy temat z nowym kształtem hihihi ;)
szczerze to ja tez nie wiem co mi wyszlo ;/ z checia zobaczylabym wasze prace. jeszcze tydzien masakra
ja tez jestem ciekawa Waszych prac:skacze:
Teraz tylko sobie myślę, że będzie wstyd moją pokazać.....bo rewelacji nie będzie...jak zawsze zresztą ;)
ja też wysłałam ale dużo dużo... im brakuje do poprawnej budowy ;/ też robiłam na szybkiego czasu nie ma ...
A ja myślałam, że sama jedna zrobiłam paznokcie w kształcie który nie istnieje hehe :D moje też niestety na szybko robione :(