-
Odp: Najpiękniejszy French Ślubny - Konkurs
Cytat:
Napisał
szpila59
Salsa, a żebyś wiedziałą że masz szanse wygrac :D
nie no dziękuję za podbudowanie, ale wiem sama, że moje prace nie są doskonałe i jeszcze im brakuje (tym bardziej że rzadko robie paznokcie, przeważnie tylko sobie i mamie) więc się nie nastawiam :) ale choby dla samego dyplomiku warto, dla mnie to jest wystarczająca zachęta :D :D :D :D
-
Cytat:
Napisał
Salsa
nie no dziękuję za podbudowanie, ale wiem sama, że moje prace nie są doskonałe i jeszcze im brakuje (tym bardziej że rzadko robie paznokcie, przeważnie tylko sobie i mamie) więc się nie nastawiam :) ale choby dla samego dyplomiku warto, dla mnie to jest wystarczająca zachęta :D :D :D :D
Salsa a Ty ukończyłaś jakiś kurs czy samouczek? :)
-
Więcej wiary dziewczyny w siebie więcej i więcej ;] Pomysła i ja mam,ale muszę modelke skołować ;]
-
ja już frencha na konkurs mam gotowego... modelka przyszła, pocierpiała 8 godzin, poprosiła o małą modyfikację na koniec i poszła... więc nie będę robić już na ten konkurs innych pazurków... już mam nawet zdjęcia gotowe, ale nadal nie wiem jako kto mam je wysłac... i czy jak wysyłamy je do malej to czy podajemy też swoją godność oprócz nicku z forum:P ??
bardzo prosze o odpowiedź:)
-
Podoba mi sie ten konkursik:DBardzo dobrze przemyślane z tym podziałam co daje szanse tym początkujacym(czyli mnie).Mam nadzieję że nazbieram tych 50 postów,bo strasznie nie lubie pisać od rzeczy.
-
Witam wsystkich , eeeeeeeeeeeeeeeeeeeh a ja jstem nowa i zanim bede mogła wziac udział w konkursie musze naskrobac te 50 postów? eh.To to dzieła :ok:
-
woszczurku wysylaj fotki jako stylistka
widzialam twojeprace i na pewno nie zaliczasz sie do poczatkujacych
jakwysylasz prace w temacie wyslij nick i w meilu adres i nazwisko twoje
-
-
hihihi strzelaj fotke i dawaj tu hihihihi
-
no fotki już mam ale nie mogą sie dołączyć
o właśnie!! czy mam wysłąć 2 fotki?? w sensie że jedna z produ a druga z "C", czy jedną fotkę "połączoną"??
-
Cytat:
Napisał
mala
woszczurku wysylaj fotki jako stylistka
widzialam twojeprace i na pewno nie zaliczasz sie do poczatkujacych
jakwysylasz prace w temacie wyslij nick i w meilu adres i nazwisko twoje
Kurcze a ja ani nicku nie podałam ani adresu ani nic. Ale po moim meilu się domyślisz że to ja... Czy mam to jeszcze raz wysłać?
-
woszczurku dwa zdjecia oddzielnie krzywa i porofil
daruniunia przeslij mi prosze drugi meil z nickiemi adresem bo na koniec miesiacawierz mi zrobi sie balagan i niebede wiedziala czyjeto fotki
-
Cytat:
Napisał
mala
woszczurku dwa zdjecia oddzielnie krzywa i porofil
dzięki mala... w sumie wysłałam tak na czuja:P ale oczywiście jak pisłam maila to pamiętałam zeby się dopisać do odp. grupy, a jak dołączyłam zdjęcia to już zapomniałam :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: :glupek: no ale chyba Szanowne Jury nie będzie miało problemu mnie przydzielić do grupy stylistek...
no własnie a jak przy tym temacie jestem to czy moge mieć juz rangę stylistki na naszem jakże przecudownym forum ?? [i to jest ten moment kiedy Kamis powinien dołączyć nową motkę :wazeliniarz: ] :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
-
hahahahah ty wazeliniarzu bleeeeeeeeeeeeeee
hihihi
moj kochany woszczurek
to do kamiska on rangi przydziela
-
Izuś dostaniesz od forum certifikat :* hehe należy Ci sie :D :)
mam nadzieje że nowe dziewczyny będą przyznawały sie do tego czy są stylistkami czy nie :)
-
Ja nie posiadam zadnego certyfikatu i nigdy nie byłam na żadnym kursie ani szkoleniu :( ale w takich momentach troche ciesze sie ze naleze do 'amatorów i początkujacych' :)
-
ja uwazam ze skoro rangi sa przydzielane po wyslaniu do moderatorow certyfikatu to nadal tak byc powinno ... a co do woszczurka to ona powinna startowac w pasjonatkach ... czemu ma byc pokrzywdzona ?? to jest niesprawiedliwe moim zdaniem ...
-
jesli woszczurek czuje siepokzywdzony tym ze chce j aprzydzielic do stylistek bo robi piekne paznokcie to niech mi daznac i bedziemy rozmawiac
-
ja w środę będę robić mojej mamie, skusiłam ją na french chociaż cały czas nosi czerwone, najwyżej później jej lakierem pomaluje :D
-
Cytat:
Napisał
Madzialena
Salsa a Ty ukończyłaś jakiś kurs czy samouczek? :)
najpierw uczylam sie sama ale potem zrobilam kurs, mimo to nie wiem jako kto mam wyslac bo nie pracuje w tym paznokcie robie bardzo rzadko przewaznie tylko sobie i mamie ewentualnieczasem sie mi ktos zdarzy, no ale chyba bym musial wysylac jako stylistka, bo nie chcialabym byc nie fair wobec osob ktore kursu nie maja, choc pewnie sa tkie ktore mimo iz bez kursu to robia o niebo lepsze paznokietki :)
-
Cytat:
Napisał
bera0
Ja nie posiadam zadnego certyfikatu i nigdy nie byłam na żadnym kursie ani szkoleniu :( ale w takich momentach troche ciesze sie ze naleze do 'amatorów i początkujacych' :)
Cytat:
Napisał
barbara_kawka
ja uwazam ze skoro rangi sa przydzielane po wyslaniu do moderatorow certyfikatu to nadal tak byc powinno ... a co do woszczurka to ona powinna startowac w pasjonatkach ... czemu ma byc pokrzywdzona ?? to jest niesprawiedliwe moim zdaniem ...
Cytat:
Napisał
mala
jesli woszczurek czuje siepokzywdzony tym ze chce j aprzydzielic do stylistek bo robi piekne paznokcie to niech mi daznac i bedziemy rozmawiac
miałam napisac ten post wczoraj wieczorem zaraz po "interwencji" Basi, ale nie pozwolił mi na to mój stan upojenia:D natomiast tak przeżyłam tą sprawę że nawet mi sie śniło że wygłosiłam mowe w tej sprawie:)
ale do rzeczy!!
mamy dwa podziały jak do tej pory, ale mamy też różnie "rozwiniętych" użytkowników i jakby każdy tak chciał narzekać jak ja to musiałoby by chyba 5 grup:
dla tych co zaczęli "wczoraj" bez kursu,
dla tych co już robią ileś tam czasu bez kursu i maja duże doświadczenie
dla tych co robią zaraz po kursie bez doswiadczenia
dla tych co robi długo po kursie i maja doswiadczenie
i dla szkoleniowców
no ale bez przesady, i tak nikt tego nie sprawdzi, i też nie wiadomo czy każdy się przyzna:P
teraz jak już wysłałam ta prace to jest mi wszystko jedno w jakiej kategorii, bo tak naprawde musze wam się przyznać, że przystąpiłam do tego konkursu tylko z "chciwości do certyfikatu":hahaha:. mam na ścienie tylko jeden (fakt że robie pazury jakies 3 lata, ale uczyłam się sama- korzystałam jedynie z AP i PAZNOKCI, bo chyba nawet nie było jeszcze takich for- nie mówiąc już o braku neta w domu:P) a klientów to mam tyle co kot napłakał- zaledwie 3-4 w miesiącu, ale chciałabym żeby te moje klientki widziały że sie rozwijam, a i dla mnie to też jest jakaś satysfakcja.
sama jestem tego świadoma że wśrod dziewczym początkujących nie mam co szukać bo zawyżyłabym poziom, ale mistrzem też nie jestem bo nikt nie jest doskonały, no ale wśród stylistek to będę na samym kóńcu:D
i chyba już to gdzieś pisałam, że nie zależy mi na nagrodzie i nawet na podium, ale chciałabym otrzymać certyfikat i chociaż jakąś "recezję" mojej pracy- jakie robię błędy i co poprawić, bo co fachowe oko to fachowe:D
pokrzywdzona tez sie nie czuję (choć przy mężu lubie robiż z siebie "ofiarę holokaustu"- jak to mówił mój dr od dydaktyki:D) i raczej czuc sie nie będę. więc jesli jeszcze nie zostałam zdyskwalifikowana przez to co tu napisałam to uzupełniam "wniosek" na konkurs i w rubryczkę "grupa" wpisuję: stylistka paznokci :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha::hahaha:
-
no i bardzo dobrze Woszczurku , witamy w gronie stylistek :D nawet bez certyfikatu pazurki robisz śliczne :skacze: no a na dyplomik można się połasic hehe ja tak samo wiem że nie wygram ale ten dyplom kusi heh :*:*:*
-
Cytat:
Napisał
dzidzia19841210
no i bardzo dobrze Woszczurku , witamy w gronie stylistek :D nawet bez certyfikatu pazurki robisz śliczne :skacze: no a na dyplomik można się połasic hehe ja tak samo wiem że nie wygram ale ten dyplom kusi heh :*:*:*
Jak wszyscy, to wszyscy :D Się przyznam, że mnie też najbardziej kusi certyfikacik, a wiem że i tak szans na wygraną nie mam :D
-
Ja też mam zamiar startować w konkursie, tylko dla dobrej zabawy, ćwiczeń i właśnie dumy z otrzymanego dyplomiku :)
-
Ja się cche w koncu zmusic do nauczenia sie w miare prostej lini usmiechu :P zobaczymy co to bedzie, na pewno świetna zabawa bo z Wami :kwiatek: