mnie się też ten kombinezon podoba, ale wiadomo, że nie do każdej figury pasuje :)
co myślicie o tym?
boję się, że jak zamówię, to się okaże nie takie ładne jak na zdjęciu. :huh::huh:
Printable View
mnie się też ten kombinezon podoba, ale wiadomo, że nie do każdej figury pasuje :)
co myślicie o tym?
boję się, że jak zamówię, to się okaże nie takie ładne jak na zdjęciu. :huh::huh:
Czytałam negatywne komentarze o tym kombinezonie w komentarzach na allegro, wygląda ślicznie :)
śliczny:love: tylko w sumie nie wiem na ile praktyczny. no i sprawdź jaki materiał etc.
Plush, a pamiętasz u jakiego użytkownika?? Może tamte kombinezony były inne niż moje... Bo ja za swoje dostałam same pozytywy po sprzedaży... Informacje o Użytkowniku pb-trans - Aukcje internetowe Allegro
no i w ogóle sama mogę powiedzieć, że te kombinezony były rewelacyjne, niestety już ich nie mam bo poszły jak ciepłe bułeczki, i nie mogę odżałować że nie miałam swojego rozmiaru, a w hurtowni już ich nie ma i nie wime czy będą :/:
Dziewczyny a ja szukam bucików tego typu, mogą być też szare. Rozmiar 36/37, znalazłam kilka na aukcjach i można by bylo tanio zdobyć ale ciagle tylko w dużych rozmiarach ehh.
CZARNE BOTKI SZNUROWANE OBCAS R. 37 (1181655275) - Aukcje internetowe Allegro
a tu wystawiłam swoje buciki z Aldo, bo się skusiłam i kupiłam 38(bo tylko taki mogłam wziąć jako pracownik) a są na mnie o wiele za duże, póki stoję jest ok, a jak chodzę to mi stopa wylatuje:lol:
Śliczne szpileczki ALDO (1184007952) - Aukcje internetowe Allegro
Jak ktoś z forum by je chciał to niech da znac, to przesyłka będzie gratis.
A ja mam teraz jazdę na butki gladiatorki:)
BUTY SANDAŁY GLADIATORKI E-SKORA E20 -1 CZARNE 37 (1183234922) - Aukcje internetowe Allegro
Nad tymi się zastanawiam, bo na wiekszym obcasie sie zabije:P
A co do sukienek to w te lato- oczywiscie jeszcze nowosc do Polski nie doszła
Long dress
http://farm4.static.flickr.com/3044/...8fa82d6913.jpg
i oby nie doszla bo nie bedzie w czym chodzic
Oczywiście, że doszła, pełno jest takich sukienek w sklepach. Falbany, koronki, na indyjsko, na kowbojsko, do wyboru, do koloru...
Nie przesadzajcie czasy PRL-u już minęły, teraz jesteśmy tylko "50 lat za Murzynami", a nie 100:D:D
Żarcik taki.
chociaż szczerze to mi sie te sukienki nie widza, bo ja za niska jestem:( wygladałabym jak duch:P
a mi właśnie się mega podobają te sukienki...
ta szerek ja tez bym wygladala jak duch :D ja wole wiecej takich
// no cos w tym stylu :D ta to pierwsza lepsza po wpisaniu "sukienki" w goole :D
Pomocy!! Laseczki, kupiłam sobie taki oto jesienny płaszczyk i teraz nie mam pojęcia jakie buty do niego dokupić...Kozaki czy botki, czarne czy niebieskie, a może w ogóle jakieś inne... Nie mam pojęcia :huh:
Może macie jakiś pomysł... :D
http://www.dyskretna.pl/images_u/yasminchaber.jpg
Myślę, że jeżeli szalik/rękawiczki etc. będą czarne to buty też mogą być czarne, a fason butów....myślę, że w sumie każdy tu pasuje, ale bardziej klasyczne żeby były.
Te mi się podobają ale nie wiem czy będzie to dobrze wyglądało... A może lepiej czarne i długie :huh: ... Matko jaka ja niezdecydowana jestem :huh:
A może takie...
pierwsze ładne choć butki w tym samym kolorku jakoś do mnie nie przemawiają.
Mi by pasowały karmelkowe,brązowe.Czarne również będa skupiały uwagę na tej ładnej kurteczce:)
Ja już mam taki mętlik w głowie, że buty mi się po nocach śnią :D od trzech dni nie robię nic tylko szukam butów :D
Kachna praktyczniejsze te długie, ale pracuję w sklepie z obuwiem i wiem, że te krótkie mają wzięcie, bo podobno są wygodne. Nie wiem, bo jak je założyłam (tzn podobne), to się czułam sztywno, jak w ortopedkach ... :D
Piękny ten płaszczyk! i te pierwsze buty są świetne!!
a może szare buty i szara torebka albo apaszka?
:o No to teraz już w ogóle nie wiem co robić :D :P
Ale jak tak próbuje sobie to wyobrazić, to chyba bardziej pasują te krótkie i czarne... Ale do końca pewna nie jestem :crazy:
Ja jakoś nie przepadam za czarnymi butami...sama ostatnio kupiłam sobie beżowo-karmelowe botki i jakoś sie nie przejmuje tym, że mam morski płaszcz:P
Chyba skończy się na tym,że kupię i czarne i niebieskie i nie będzie problemu :D
haha to chyba najlepsze rozwiązanie:D
z butami jest fajnie bo można wziac praktycznie każdy kolor i bawić się dodatkami,więc jakiekolwiek nie kupisz to będą fajnie się zgrywać bo płaszczyk ma jeden kolor więc nie będzie problemu:) i jeszcze co do 1 butów to model jest wyrabisty :))))
No właśnie mi też te pierwsze strasznie się podobają tylko nie wiem czy taki fason będzie pasował, może długie bardziej by tu pasowały... Kurcze na prawdę nie wiem :huh:
kachna teraz buty to raczej pod kolor dodatków niż ciuchów się kupuje, nawet praktyczne to jest, bo jak kupisz buty tez niebieskie to niewiadomo, czy do czegoś innego je załozysz