Dostałam dane ;) w weekend zabiorę się za prezencik :cwaniak2:
Printable View
Dostałam dane ;) w weekend zabiorę się za prezencik :cwaniak2:
Dostałam namiary, właśnie przeprowadzam wywiad środowiskowy i już kompletuję paczuszkę :skacze:
Mój prezencik już zapakowany czeka na wysyłkę :D
Mój prezent na dniach będzie powstawał.
Mam nadzieję, że zadowoli moją tegoroczną podopieczną i się przyda ;)
Wszyscy e-maile już potwierdzili. :) Więc ten etap za Nami :)
Został równy TYDZIEŃ na wykonanie prezentu
(w tym ostatni dzień na wysyłkę) :skacze:
:D nie mogę się już doczekać jak się zacznie pokazywanie prezencików :D
natalia zapomnialas dopisac ostatni tydzien na wykonanie LUB ZAKUPIENIE:D w moim przypadku:D
Ja we wtorek bede sie rozgladac za prezentem :D :D
Pamiętam, pamiętam o wysyłce :skacze: Prezencik spakowany i czeka na czwartek:D Oby tylko się spodobał :nie ma stresującej się emotki :D :
Przypominajki e-mailowe poszły do każdego :)
też już nie mogę się doczekać :tuptup: Nie wiem czego bardziej, czy wysyłki czy prezentu :tuptup: Chyba po równo :cwaniak2:
i mój prezent już czeka grzecznie :)
Ja też już wczoraj wszystko organizowałam . Jeszcze tylko parę poprawek i mogę wysyłać. Przyszła mi wiadomość z przypomnieniem o terminie wysyłki. I bardzo dobrze. Bo pięć razy patrzyłam na kalendarz i wydawało mi się , że to w piątek wypada a to jednak CZWARTEK!
sylla ja tez myślałam, że to piątek wypada :P Na szczęście już mam wszystko przygotowane ;)
mój prezent tez już gotów ;)
dziewczyny a do czego pakujecie? do kopertówek bąbelkowych?
Ja swój muszę bąbelkowej :)
Ja też już spakowalami czekam na czwartek
Mój już poszedł-wybaczcie;), wysłałam dzisiaj bo jutro nie dam rady, a wolałam prędzej niż później:).
Jutro raniutko polecę na pocztę i może w piątek ktoś już dostanie prezencik :D
Ja właśnie kończę mam nadzieję że właścicielka będzie zadowolona raniutko wysyłam :)
Ja tez jutro wysyłam, ale nie obiecuję że raniutko, bo mogę nie zdążyć :P . W każdym razie postaram się przed 15.00 :)
Ja właśnie zapakowałam - nie zmieściło się do koperty, więc będzie paczka :P Jutro wyślę ;)
Ahaha wisienka to coś Ty tam naprodukowała? Mój leci baaardzo daleko, więc muszę dobrze zabezpieczyć, ale poleci w bąbelkowej. Ja także zakupiony prezencik, bo nie ma zdolności, choć może dziś jeszcze coś wymyślę :D
:mml: TO JUŻ JUTRO ! :tany:
Mam nadzieję, że wszyscy pamiętają :)
Oczywiście dajcie znać od razu jak dostaniecie prezencik :cwaniak2:
ja też już mam gotowy, ale nie zmieści się do koperty w życiu karpia, jak zwykle paczuchę zrobię ;) mam nadzieję, że się spodoba :kwiatek: