-
Odp: Rekonstrukcja paznokci obgryzionych
monika22121979- po prostu rewelacja! Świetnie sobie poradziłaś.
-
no to wrzucam i ja :) paznokcie obgryzane mojej mamy
przed...
i teraz kilka metamorfoz po...
i jeszcze jedna metamorfoza ale niestety nie mam fotki przed - zaznaczyłam czerwoną kreską jak długie były naturalne pazurki
-
Karolaj. widać dopracowanie w każdym calu :) pięknie !
-
karolaj świetna metamorfoza :)
-
karolaj-odwalone kawal dobrej roboty
-
podoba mi sie ten purpurowy kolorek frencha :)
a pazurki :ok:
-
Oglądam te Wasze metamorfozy i po prostu cudowne ! :)
-
Karolaj, pełna profeska, podziwiam :):*
-
karolaj metamorfozy zrobione rewelacyjnie
-
karola świetnie sobie poradziłaś z tymi pazurkami ;)
-
dzięki :* jest mi ogromnie miło czytać takie komentarze :)
-
Cytat:
Napisał
elinka
kochane mam mieć za niedługo klientke która ma sporo obgryzione pazurki ja pracuje tylko na tipsach i chciałam zapytać czy jeśliz robie wszystko tak jek się należy to pazurki będą sie trzymać tak długo jak zawsze czy krucej przez tak obgryzioną płytkę?
w przypadku obgryzionych paznokci zdecydowanie polecam forme.tips nie bedzie sie trzymal.
-
a ja w sobote musiałam robić rekonstrukcje ale po ściąganiu paznokci ^^ byłam u kosmetyczki ia pni dokladnie mi spilowala ozdoby i troche nablyszczacza, obciela mi tipsa i skore z opuszka zdarła - to bylo sciagnie paznokci! haha ^^
-
Eh w poniedziałek mam właśnie klientkę z bardzo obgryzionymi pazurkami i chce je poprostu doprowadzić do porządku, dlatego zaproponowałam jej przedłużenie formą tylko ciut za opuszki palców...niestey skończył mi się kamuflaż a wypadałoby przedłużyć łożysko... Mój jest bardzo słabo kryjący, czy możecie jakiś polecić, aby był np taki jak na zdjęciach z pierwszej strony?
-
Karolaj, piwo duże Ci się należy za zwalczanie ogryzków w ta pięknym stylu :D Piękne te migdałki, ale te ostatnie to już musiały być ekstremalnie wygryzione.... brawa dla Ciebie i order najlepiej za odwagę :P Ja też miałam u siebie mega ogryzki, ale jakoś nigdy nie umiałam ich na 100% wyprowadzić...
-
Karolaj no rewelacyjne metamorfozy.Śliczne-gratuluję ;)
-
SkySweet mówisz, że masz kamuflaż słabo kryjący czy jakiś inny żel słabo kryjący?:P Myślę, żebyś na próbę wzięła troszkę tego żelu i stopniowo dodawała np bieli, aby krycie się zwiększyło, a żeby nie utracił kolorów... albo jeżeli masz akryle, to dorzucić troszkę cielistgo akrylku do żelu i zobaczyć, czy wyjdzie...
-
To i ja wklej znany już tutek ale akrylu tu jeszcze chyba nie było:
Klientka bardzo wstydliwa,chciała aby paznokcie jak najmniej rzucały się w oczy,wiec tylko pomalowane naturalnym lakierem dodatkowo.
-
Darianna ładnie zrekonstruowałaś ogryzki, szkoda tylko, że klientka nie pozwoliła na końcóweczkę french :)
-
Darianna ladna rekonstrukcja. I fajnie ze bez frencha, wygladaja rzeczywiscie naturalnie. Sama takie lubie choc nie mam ogryzkow :P
-
bardzo ładny efekt końcowy, duża zmiana!
-
Rekonstrukcja maksymalnych ogryzeczków :)
1. Dezynfekujemy dłonie swoje i klientki.
Załącznik 27490Załącznik 27491
2. Odsuwamy skórki i matowimy.
Załącznik 27492
3.Nakładamy primer, nast. podkładamy formę. Delikatnie pokrywamy naturalny paznokieć przezroczystym akrylem, całość budujemy coverem (akryl). Tu niestetu zaciskanie było bardzo delikatne ze względu na wystajace opuszki i bardzo małą powierzchnie paznokcia (zwłaszcza po bokach).
Załącznik 27493
4. Opiłowujemy i nadajemy odpowiedni kształt.
Załącznik 27494
5. Wycinamy skórki, zdobimy naklejkami i nabłyszczamy żelem. Do lampki, oliweczka i gotowe :)
Załącznik 27495
Załącznik 27496
-
Dziewczyny super stepiki przemiany na 6+
wrzucam ja teraz metamorfoze ogryzków mojej mamy - pazurki trochę już odchodowane... bo było gorzej... akryl na formie...
przed...
http://images8.fotosik.pl/404/4d230bd2d3f1030cmed.jpg
i po...
http://images8.fotosik.pl/404/1a1882e2bc9fe9e5med.jpg
http://images8.fotosik.pl/404/3ea796f576b4db8dmed.jpg
-
dzisiejsz metamorfoza paznokci hmm...same ocencie... oczywiście efekt końcowy mnie nie zadawala ale klientka szczęśliwa :)
-
Belunia efekt końcowy jest powalający te paznokcie wyglądają w końcu normalnie takich ogryzków nie widziałam jeszcze coś strasznego powinnaś być z siebie zadowolona ;)
-
o szok, jak ktos moze nie dbac o pazurki i doprowadzic ich do takiego stanu :/::( strasznie to wyglada...
moj siostrzeniec tez obzera pazury i ma takie same jak te na fotach, ale nic na niego nie dziala ;)
moze mu zrobie metamorfoze :P
a te Wasze prace sa rewelacyjne :) miejmy nadzieje, ze klientki docenia Wasze starania i zachowaja w calosci choc miesiac swoje pazury :)
-
Biekunia efekt koncowy jest bardzo dobry. Niedziwie sie ze klientka byla zachwycona.
-
Super Belunia - 6+ ladne delikatne, czysciutkie pazurki
-
Karolaj, Belunia super rekonstrukcje :ok:
-
Dziękuje dziewczyny...jak ta kobitka do mnie przyszła to ręce mi opadły, masakra, a przy skórkach napociłam się co nie miara, miała tak wrośnięte w paznokcie, że musiała je moczyć nim jej odsunęłam do wycinania... Tragedia !
-
o jaaa Belunia:wow: szacun za tak piękna metmorfozę, pazurki przed...masakryczne:strach:
-
Karolaj niesamowita metamorfoza!! Jestem pod wrażeniem!!
-
Dziewczyny super rekonstrukcje, super efekt końcowy - klientki na pewno z uśmiechem na ustach patrzą na swoje dłonie :)
-
Świetne rekonstrukcje. Emilka poradziłas sobie rewelacyjnie. karolaj śliczne zdobienie
-
swietnie sobie radzicie z takimi paznokciami
ja mam jeszcze problemy ale moze niedlugo bedzie lepiej:)
-
Belunia,jak dla mnie rewelacja.
Skóry tej pani przed usunięciem- :why:
-
Jak patrzę na te paznokcie to aż mnie ciarki przechodzą jak można je do takiego stanu doprowadzić ... A co do was to super sobie z nimi radzicie :). Pazurki PO są prześliczne !!
-
karolaj. bardzo ,ładna praca :)
-
Ja bardzo często robię rekonstrukcję na mamie ;) Ma ogryzki w lepszym/gorszym stanie, zależnie od tego co jaki czas się nią zajmuję - wiem, wiem powinnam systematycznie, ale jakoś nie zawsze nam to wychodzi ;P Wiecie.. Ja i mama pracujemy, wiec nie zawsze jest czas, a jak jest to często wykorzystujemy go na odpoczynek :)
Ale dość gadania..
Oto jej pazurki "przed"
http://foto.m.onet.pl/_m/cc3f3bbd70c...f9,14,19,0.jpg
A to kilka "propozycji po"
A tu mojej "koleżanki" z dawnych lat..
Pazurki mają może 3 - 5mm.. Tragedia :(
http://img526.imageshack.us/img526/2813/dsc04254l.jpg
-
Niebieskie owale z kwiatkami najbardziej mi się podobają i chyba najbardziej pasują do dłoni owej Pani :)