-
Odp: Szkolenie forumkowe- prowadzone przez ANNAMON79
dona kochanie to jest na naszych pięknych bielskich Błoniach. a może jeszcze ci się uda przyjechać.
-
Zizia a jak już się zdecyduję przyjechać (będę jechać z Krakowa) to jak się spotkamy na tym dworcu nie znając się z bardzo? :P I potem idziemy czy jeszcze jedziemy do tego domku? :) A tak w ogóle wiedziałam, że Annamon będzie prowadzić szkolenie :D
-
przeważnie znakiem jest różowa apaszka :P
dziewczyny jak wklejacie dużo zdjęć w jednego posta to używajcie tagu ukryj :) 3 zdjęcie bez a reszta ukryta bo się długo wczytują i się forum rozjeżdża zanim się wczytają foteczki :)
a wracając do tematu super piękna okolica na pewno dobrze wam tam będzie się wiedza przyswajać :ok:
-
dzoana na pewno nas rozpoznasz. zrobimy dzień wcześniej transparent szkolonko.i z nim będziemy stać. a kamis z tą apaszką to nie wypał.bo w katowicach tylko czarnulka miała. a co do jeszcze rozpoznania. to napewno się poznamy. ja jeszcze podam tym co beda chciały numer telefonu do mnie i do pluszaka. no i agusi pa dwa.tak że się napewno rozpoznamy. a jeszcze wstawie wam miejsce gdzie będzie zbórka zeby nikt sięnie zgóbił.a do domku bedziemy musiały dojechac autobusikiem mzk.ja załatwie transport na nasze bagaze. żeby sie z tym do autobusu nie pchać.:skacze::skacze::skacze:jak coś jeszcze chcecie wiedzieć to piszcie.:przytul::przytul::przytul:
-
Dziewczyny zawsze mozna co przekombinowac by sie pojawic im nas wiecej tym lepiej dla Was...no i dla Mnie rowniez....ja mam prawie albo ponad 7 godzin do Bielska wiec dluga podroz Mnie czeka...
-
a tutaj macie Moj numer telefonu
-
O jejciu, bardzo chciałabym przyjechać, ale jak wspomniałam o tym mężowi to lekko zdębiał,
więc już dokładnie wiem co będzie dalej... Popróbuję jeszcze, ale pewnie skończy się to wielką kłótnią...
-
mój jak coś to pytajcie.
---------- Dodano o godzinie 12:38 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:29 ----------
Cytat:
Napisał
samaron
O jejciu, bardzo chciałabym przyjechać, ale jak wspomniałam o tym mężowi to lekko zdębiał,
więc już dokładnie wiem co będzie dalej... Popróbuję jeszcze, ale pewnie skończy się to wielką kłótnią...
po prostu powiedz mężowi że nie jedziesz odpocząć tylko się uczyć. i to dla ciebie jest bardzo ważne.a jak mu podasz ile kosztuje normalnie jeden dzień szkolenia to się powinien zgodzić. ja wyżej podałam ceny szkoleń jednodniowych. a i jeszcze jedno w pierwszym poście podałam. cenę
-
Cytat:
Napisał
zizia
dona kochanie to jest na naszych pięknych bielskich Błoniach. a może jeszcze ci się uda przyjechać.
e to pieknie teraz tam!!!!!!!!!!
bo ja to Blonie jeszcze ciche puste pamietam
nie kochana Ziziu nie dam rady moj juz do szkoly chodzi i nie mam jak!!!!!!!!
;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
-
Cytat:
Napisał
samaron
Aniu możemy się razem wybrać, będzie raźniej. Ja też nie wiem jak męża przekonam, ale kobiety mają swoje sposoby;)
-
Cytat:
Napisał
miminka
ja sie nawet moge założyć, że tata powie, że znowu mi odbiło i że jeszcze tam mnie tylko nie było:skacze: a mama jak sie dowie, że chce jechać z nim i zostać na noc to już sobie resztę sama dopisze...;P
jakbys zacytowała moich rodziców :] !!
-
no to ja wam powiem jak przekonać mężów. to sie robi tak. buzi du....ci. i sprawa załatwiona. a po za tym to to w kobietach jest seksabil na który chłopy nie mają wpływu, i nie mogą się mu oprzeć. tak więc dziewuszki do dzieła. tylko wejście sobie to na piśmie. żeby potem nie było że wam nic takiego nie mówili:skacze::skacze::skacze:
-
Haha fakt z tą apaszką nie wypał niesamowity :p
Ale CZarnulka ślicznie wyglądała :D
perełki jakby ktoś coś chciał mój nr
Zizia kiedy Ty śpisz erotomanistyczna :P kobieto ?
-
plushak niech no ja cie dorwę.:skacze::skacze::skacze:
-
Mrrrau Zizia już się nie mogę doczekać :skacze:
-
ja dzisiaj rozmawiałam i ani na tak ani na nie;P zależy czy będzie miał w tym czasie egzaminy:(
-
dziewczyny ale się napaliłam!!!! Dzisiaj przedyskutuje to z mężem ;) Jak może mi któraś napisać na pw po ile się składamy to będę wdzięczna , no i ile za domek ;) Zastosuje na męża chwyt Zizi hi hi hi
-
Chanti jedz!!:* może mi też sie uda:) byśmy sie wszystkie poznały:) 80 zł koszt a za nocke to właśnie nie wiem, bo też bym chciała przenocować jak już
-
Cytat:
Napisał
Chanti25
dziewczyny ale się napaliłam!!!! Dzisiaj przedyskutuje to z mężem ;) Jak może mi któraś napisać na pw po ile się składamy to będę wdzięczna , no i ile za domek ;) Zastosuje na męża chwyt Zizi hi hi hi
no kochana to mię rozbawiłaś. o mały włos do kibelka nie zdążyłam. a co do kwoty. to w tej cenie jest już wszystko. domek. jedzenie. picie i dla ani.
-
Ziziu a wymyśliłaś coś z tymi dyplomikami? :) I jeszcze takie pytanie, jakbym jechała autem od Tychów jakąś dwupasmówką to daleko mam do dworca jak już wjadę do Bielska?
-
Cytat:
Napisał
dzoana9999
Ziziu a wymyśliłaś coś z tymi dyplomikami? :) I jeszcze takie pytanie, jakbym jechała autem od Tychów jakąś dwupasmówką to daleko mam do dworca jak już wjadę do Bielska?
kochana jak będziesz jechać autkiem z tych to jak wiedziesz do bielska to jakieś 3 -4km. dalej jest po lewej stronie dworzec pkp. a na przeciwko pks. tak że spokojnie trafisz.:skacze::skacze::skacze:
-
dziewczyny ja bede autobuskiem o 8:55 w Bielsku :) no chyba że ktoś sie zlituje i mnie podwiezie :D
a może zaczniemy to szkolenie od piątku?? :D
dziewczynki jak ja sie ciesze że przyjedziecie :kooffa:
-
Boże!!!,jak ja bym chciała tam pojechać,ale nie mogę,muszę opiekować się chorą leżącą w łóżku,ale będę z wami całym sercem:))
-
Cytat:
Napisał
madzialena
dziewczyny ja bede autobuskiem o 8:55 w Bielsku :) no chyba że ktoś sie zlituje i mnie podwiezie :D
a może zaczniemy to szkolenie od piątku?? :D
dziewczynki jak ja sie ciesze że przyjedziecie :kooffa:
w piątek można by było zrobić takie mini szkolonko czyli wymieniania się wiedzą między sobą jakby ktoś był chętny:skacze: ale ja lepiej nic nie mówie, bo nie chce zapeszać, bo nie wiem czy mi się uda dotrzeć na to szkolenie
-
Miminka musisz być bo się popłacze !!! ;(
-
no z tym piątkiem to całkiem fajny pomysł bo ja prawdopodobnie już będę :D oj niech ten czas szybciej leci!!
-
plushaczku mam nadzieje, że wszystko wypali:*:*:* ale nie chce się za bardzo napalać żeby sie potem nie rozczarować:(
-
oj jak ja was kocham. za to że jesteście i w ogóle. jesteś cie boskie i jedyne w swoim rodzaju.:*:*:*
-
nawzajem Ziz:*:* dzięki wielkie dla KamisQa bo bez niego by to forum nie powstało:master::master::master:
Ciesze się, że was poznałam a jak by mi się udało poznać Was na żywo to już w ogóle było by extra !!!!!!
-
Zamówiłam sobie dwa mniejsze kuferki i miała się w nich lampa mieścic.. Przyszły i okazało się, że się nie mieści ;( Ziziu czy mogłabym nie brać lampy? Czy jest możliwość korzystania od kogoś? Bo nawet nie wiem w co miałabym ją spakować :(
-
nie musisz brać. madzialena przywiezie dwie lampki:*:*:*:*
-
Hej Dziewczyny :) Czy kiedyś jeszcze będziecie organizować coś takiego? Bardzo chętnie bym się przyłączyła ale akurat 26 nie mogę. A tak w ogóle to tacy niezbyt znani użytkownicy tego forum (jak Ja) są mile widziani na takich spotkaniach ? :)
-
kochana trudno w tej chwili ci kol wiek powiedzieć.a wszyscy są mile widziani z naszego forum. po to jest to organizowane.:*:*:*
-
ale fajne szkolonko się szykuje :) Ale nie dla mnie buuu.... :( Ja 23.09 wylatuję do Londynu buuu......;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
-
Chanti mile widziana i wszystkie inne dziewczyny...:):):)
a Ja rowniez juz bede w piatek w Bielsku wiec juz w piatek bedzie mozna cos poszalec...;)oczywiscie z pazurkami...:)
-
ale super. to dziewczynki podajcie mi na pw lub gg o której kto będzie. żebym wiedziała i sie przyszykowała.
---------- Dodano o godzinie 16:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:03 ----------
dziewczynki kochane domek jest wynajęty od piatku do niedzieli. myśle że to was bardzo ucieszy.:skacze::skacze::skacze::skacze:
-
i to jeszcze jak!! :skacze: :skacze:
-
no musze sie przyznac ze wam zazdroszcze spotkanka ;(, bawcie sie dobrze !!!
-
Jejku jak ja wam zazdroszczę :) Bawcie się dobrze i zróbcie duuużo foteczek ;)
-
ha. wiedziałam że niektóre będą się cieszyć jak by ser poczuły. dzidzia ty weź sobie coś na uspokojenie. bardzo cie proszę. bo ja chce żebyś tu do mnie dotarła w jednym kawałku.:skacze::skacze::skacze::skacze: