dzieki;)
słychajcie dostałam maila o to aby zaktualizowac profil -jeśli mam dzieci to wpisać, bo bedzie nowa kampania
Printable View
dzieki;)
słychajcie dostałam maila o to aby zaktualizowac profil -jeśli mam dzieci to wpisać, bo bedzie nowa kampania
dziekuje za odpowiedz. jestem tez ciekawa czy dlugo trwa aktualizacja konta na streetcom od wyslania listu.
hej dziewuszki.. napiszcie mi czy znacie te mentosy pure fresh... opinie itd. bede baaaardzo wdzieczna:*
to ja już pisałam:(
aktualizacja konta trwa do 2 tygodni (tak oni informują w każdym razie na stronie)
wiem asiu i jeszcze Ci raz bardzio dziekuje:*
no i czekam na kolejne opinie :)
Droga Ekspertko,
Własnie dostałam wiadomosc od streectcom :DWitamy Cię w kampanii nowego szamponu do włosów CLEAR.
W ciągu dwóch tygodni paczka z produktami trafi do Ciebie.
Wypróbuj szampon CLEAR a także podziel się produktami ze znajomymi.
Takiej kampanii jeszcze nie było!
W tej paczce masz aż 30 kompletów mini produktów dla przyjaciół.
Baw się i testuj z nami nowe produkty!
Sylwunia zazdroszczę;p
super gratulacje!!:D:D
a ja dostalam zaproszenie do kampanie nivea :) (szybko dostalam drugie) :) bo mentosy koncza sie w walentynki:)
o mnie streetcom chyba zapomniał bo cisza:(
u nas też, do 16 mam karmi zobaczymy co dalej
Dziś zawitał kurier z paczuszka od Streetcom czekałam dwa tygodnie i sie doczekałam:skacze:Moja pierwsza kampania w pudle dostałam 60 szamponow (dwa rodzaje)przeciwłupieżowych(mini na 3-4 mycia)clear complete soft care i:) clear ice fresh..Jesli ktos uzywal prosze o opinie z góry wielkie dzieki:D
hohohho to teraz możesz myć głowe 3 razy dziennie :D
nie używałam, ale to dlatego że nie mam łupiezu:D reklamy mają spoko, ostatnio nawet blondynke dali (wczesniej tylko Steczkowska byla)
potwierdziłam adres do kopiko, ciekawe czy mnie wezmą
Ja używam clear , na pewno skuteczniejszy dla mnie niż inne szampony z nizoralem włącznie, głowa nie sfędzi, nic się nie sypie
ja wyslalam oswiadczenie i mialam ankirty z tytoniem i alkoholem.. i podobno mam miec z nivea paczke..a jak tam u was z zaproszeniami do kampan ze streetcom??
---------- Dodano o godzinie 11:54 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:53 ----------
a co do szamponu clear to znam go z reklam ale nie probowalam.. bo dl;a moich wlosow jest najlepszy dove..:P
ja cały czas zapominam o wysłaniu oświadczenia:glupek:
a wyslalas to oswiadczenie?
już chyba z pół roku temu, niby mam już aktywne konto, ale nic się na nim nie dzieje
Ja też czekam,aż mnie wreszcie do czegoś wezmą :)
tez uzywam clear,to najlepszy szampon jaki uzywalam
ja byłąm tylko w jednej kampanii i nic:( do niczego mnie nie biora
ja tez w jednek,zcekam na kolejne
miejmy nadzieje ze do czegos sie załapiemy
dostałam dziś potwierdzenie udziału w kampanii kopiko:D bedzie to kawka 3w1
a mnie zaproszono do kampani papierosów vouge:good:
mnie też, ale na razie nie potwierdzili wysyłki, tylko adres potwierdziłam:) czyli jeszcze nic nei wiadomo (pytałam się ich kiedyś, potwierdzenie adresu to jakby gotowość do kampani, ale nei ma gwarancji że cie wezmą) i wypełnialam dzis ankiete fast food
ja dzisiaj dostałam taką propozycję z Dove od użytkowniczki naszego forum... Miałabym testowac antyperspirant ale nie wiem... podjąć się tego ???
dostałam paczuszkę ambasadora z kawy kopiko 3in1 java coffee z brązowym cukrem. :-)
Dziewczyny możecie mi napisać co sądzicie o kopiko, a może któraś z was próbowała tej kawki? Proszę o opinie :-)
a co do antyperspirantu, ja bym próbowała tylko jak już dostaniesz to maźnij gdzieś na niewielkiej powierzchni ciała, żeby się upewnić czy nie uczula! a nóż okaże się antyperspirantemcud!
ja tez dostałam, tu fotki:
Załącznik 17461 Załącznik 17462
jeszcze nie probowałam, kawka jest słodzona brązowym cukrem. a dostałam zaraz po śniadanku, więc spróbuję za kilka godzin:D
znacie?
asiu ja wypróbowałam zaraz jak tylko przyszła paczka i mogę się wypowiedzieć, a więc: kawka jest bardzo dobra, trochę smakuje jak kakao a pachnie jak gorąca czekolada, aż chce się wypić! nie za słodka (nie lubię mocno słodzonej kawy) ale też nie gorzka, zaleta to duże opakowanie te 21g to jest naprawdę sporo w porównaniu z tymi standardowymi 3in1 i szczerze mogę polecić! czekam na Twoje relacje :-)
a ja właśnie dostałam ten antyperspirant
dziewczyny testujecie już ten Dove??? bo też wysłałam adres... o co z tym dokładnie chodzi?:)
Nie czekam na przesyłkę...
Należy podać, co chcesz kulkę, sztyft czy aerozol. Potem musisz przez pięć dni testować i napisać jakie jest Twoje zdanie orza wypełnic test zadany na ten temap. Jednym słowem to PIKUŚ ;)
no spoko własnie dostałam maila od Pani że kulka bedzie do mnie wysłana.... zobaczymy:)
ja tez dostałam tego maila z Dove ale z wrodzonej nieufności napisałam do dove czy maja taki program itd...:D jak któraś dostanie tą kulkę Dove to niech krzyczy:]