Wow :) świetne BRIDGET'sy :) i na dodatek żelowe :o
Printable View
Wow :) świetne BRIDGET'sy :) i na dodatek żelowe :o
Kamilo swietnie i powiem nawet genialnie Tobie one wyszly...
super sprawa kochana !
dzieki dziewczynki :*
ksztalt jest naprawde boski :love:bardzo wygodny i wcale nie trudny do wykonania :D
polecam cwiczyc :ok:
No kamilko swietne te panokcie i dzieki ze umiescilas krok po kroku
Kamilka ma racje nie są bardzo trudne w wykonaniu a i jakie wygodne :D :love:
ja już je podziwiałam na warsztatach :D
Kamilko piekne bridgety..pełna klasa..super:ok:przepieknie się prezentuja..:love:
A ja wrzuce Moje bridgeto-jety..nie wiedziałam gdzie wrzucic ta fotke..troche abstrakcji
Załącznik 26065
Annamon, świetne zdobienie:D
Kamilko śliczne :)
Aniu piękne zdobienie, bardzo mi się podoba!
Aniu piękne:) a czy te malowidła coś przedstawiają?
Dzieki dziwczyny..:)
Agus typowa abstrakcja a wizje czerpie z obrazow znanych artystow...
Aniu padam do stop Twoich :)
od zawsze podziwiam Twoje przepiekne prace :)
Aniu perfekcja jak za każdym razem :D
przepiekne są ;)
nie wiem czy dobrze skumałam ale bridzie to sa jakby edki w szpic troche w szpice zrobione:huh:
tak Anioł :D dokladnie tak :D
forme na koncu skladasz jak pod edge i podczas zaciskania tunelu koncowke "edge'owa" sciskasz mocniej tak zeby wyszedl szpic :D
potem tylko odpowiednio trzeba opilowac i bedzie :ok:
Aniu przepiękne są :love:
czesc :) piekne pazurki :)
Aniu K czy nie zechcialabyc moze wstawic fotki jak sie podklada forme pod bridge? :skacze:
Seciunia, tu jest stepik Ani O.
http://forum.wzorki.info/ksztalty-pa...bridget-2.html
jest napisane co i jak :)
xsunnyolciax widzialam ten stepik, ale to jest side. Dziwie sie bardzo dlaczego jest w tym temacie :huh: a ja szlifow bardzo nie lubie, a bridge sa piekne :D wrzucil ktos co prawda skana Fińko, ale tam po powikszeniu nawet nie widac jak to dokladnie ma wygladac podlozona prawidlowo forma :( A Ania K bardzo ladne bridge robi :) wiec ponawiam prosbe :skacze:
ciekawi mnie bardzo ten kształt i musiałabym go jakoś wypróbować :D
mała podpowiedź jak prawidłowo zagiąć formę pod ten kształt i jak go wykonać :
+ + + BRIDGE - another practice exercise + + + - Salon Geek
Kształt jest cudowny :love::love: zakochałam sie w nim :love::love: muszę kiedyś spróbować :D
dobrze jest pokazany ten stepik ale forma bardziej w gore powinna byc podlozona widac jak masa clearu jest położona na paznokciu a tak nie powinno byc..i na wykonczonym pazurku widac jak zle lamie sie światlo zagiete linie powinny pojsc prosto..
ten kształt jest trudny mysle ze najtrudniejszy moim zdaniem a tym bardziej jak wykonuje sie samemu sobie;)
jak bede robic teraz bridgety pokaze dokładne kpk,teraz tez robilam do gazetki ale bez kpk..;)
Pozwolcie,ze sie nie zgodze, stepik nie ma z bridget za duzo wzpolnego,podziwiam talent Feulainer ale z tym sobie nie poradzila :/ Forma rzeczywiscie znacznie opada w dol, tworzac kurzy pazurek, nie powinny bridget miec az tak wydatnego stresu. Linia wlosa wola o pomste do nieba... Ogolnie na upartego zrobila bridget na szablonie podlozonym zupelnie do innego ksztaltu :D
tak podlozona forme jezeli juz uzywa sie do side, nie bridget.
z tego co ja wiem side podklada sie jak na edga z lekko opuszczona forma.
Ja powiem tak jak pisałam wczesniej dla mnie ten kształt jest ciezki eksperymentowałam i wiele czasu poswiecilam i nadal poswiecam czas na ten kształt wczesniej podkładalam forme jak na edga przy czym mocno podcinalam nozyczkami boki formy i forme schodzila w dól i nie zawsze wychodzilo tak jak chciałam a teraz i najbardziej estetycznie jak dla mnie i nie sprawia wiele trudnosci podkladam jak wyzej bylo pokazane ale forme podkladam wysoko i wygladaja na prawde ciekawie i nie przy uzyciu takiej ilosci materialu bo i na to zwraca sie uwage przy prawidłowej budowie a czy moje bridgety sa prawidlowo zbudowane to same ocencie , nowe ktore wykonałam uwazam za konkretne moje dzieło na ktore spogladam z przyjemnoscia.ja mam ogolnie swira na kształty i wiele nad nimi pracuje.
bridget lączy w sobie dwie formy kwadrat i szpic - ściany boczne zaczerpnięte zostały z kwadratu natomiast sama płytka zwęża sie ku ostremu czubkowi niczym szpic
Płynna krzywa C przybiera trapezoidalną formę której dwa żebra zwężają się ku górnemu punktowi trójkątnego szczytu płytki tworząc tym samym płaszczyznę paznokcia.
Przekrój wewnętrznego łuku ma formę półokręgu, płynnie malejącego w kierunku zakończenia płytki, na końcu przypominającego grecką literę. "
moje bridgety
Załącznik 46007
Chwalilam w galerii ale ogolnie nie moge sie napatrzec :)
Super Anka !
Aniu cudowne, uklony dla perfekcjonistki :)
Anna Kosińska faktycznie piękne :)
Piekniste, ja jeszcze nie próbowałam robić :/:
Aniu :love: cudne!! i te cyrkonijki :slina:
Przepiekne, az ciezko oderwac wzrok :)
Aniu boskie i mega błyszczące! :)
Jak zawsze nas zaskakujesz swoimi pracami Aniu :)
Pod spodem pare moich konkursowych Bridgetow :D
Bardzo mi ten ksztalt przypadl do gustu.
Aniu - pazurki prześliczne tylko pozazdrościć :)
Zuzanna - przepiękne szczególnie te pierwsze :kwiatek:
Zuzanna dla mnie te środkowe są cudneeee:love::love: i kolor i kwiatuszki super!!
Dzięki dziewczyny:)
Zuzanna a mnie urzekły te ostatnie,świetne prace:)
Dla mnie środkowe rewelacja, piękny kształt, kolor i zdobienie
Dziękuję dziewczyny, jest mi bardzo miło słyszeć takie słowa pochwały, bo sporo serca i czasu wkładam w stylizacje :) Dziękuję ;*
Zgadzam się z dziewczynami, piękne bridget widać że się napracowałaś :)
Ten kształt jest cudowny:love:.
Aniu przepiękna praca:love:. Zresztą jeszcze nie widziałam żadnej z Twoich prac, która by taka nie była;). Cuda tworzysz.
Zuza ostatnia praca mnie powaliła, przepiękne:love:.
Sama poddałam się próbując tego kształtu:P.Podziwiam Wasze prace, rewelacja:ok:.