nad boczkami popracuj,jeszcze bardziej wypilwane na prosto..
Printable View
nad boczkami popracuj,jeszcze bardziej wypilwane na prosto..
dziękuje bardzo dziewuszki :* postaram sie :)
jest z moimi paznokciami już chociaż troche lepiej? bo ostatnio mam jakieś załamanie co do pazurków..
dokladnie sluchaj kolezanki
ja mialam rano takie zalamanie-bo mi nie wyszlo
ale wzielam si eza siebie i nastepne dwie klientki poszly pieknie
takze glowa do gory
i zadnych zalaman
ja chyba za szybko chce robić super paznokcie :P robie 3,5 miesiąca wiec to tak średnio długo.. naoglądam sie zawsze waszych cudnych a jak mi wychodzą koślawe to sie wkurzam :D
dziękuje za rady :* :*
kochana ja robie 2 lata na klientkach i czasem mam ochote pedzelek zaokno wywalic
basia40 no to dopireo pierwsze kroczki stawiasz... ja już ponad rok się uczę i nadal nie robię ideałów takich jak koleżanki :) ale się staram ćwiczę jak mam na kim i wiem że zrobiłam już duże postępy choć nikt mi o tym nie mówi ;) więc nie załamuj się, ćwicz i wklejaj fotki a forum jest poto żebyśmy miały od kogo się uczyć i wszystko czego potrzebuję do nauki tu znajduję, więc i ty szukaj, szperaj i dopytuj jak czegoś nie znajdziesz... :*
no jeszcze troszeczke do poprawy ale swietnie ci idzie :D jak juz tak daleko zaszlas to nei ma co sie poddawac i zalamywac tylko do przodu :D
noo właśnie dzisiaj przyszła mi wenna i zrobiłam sobie stópki :)
dziękuje Wam bardzo dziewuszki kochane :* dużo przede mną ale dam rade.. z Wami napewno! :)
no widzisz :D
Nie wiem czy dobrze widać. Ale jak je oceniacie?
Załącznik 2817
// Brak zdjęcia krzywej i tunelu..
po dwoch pazurkach ciezko ocenic..daj jakas lepsza fotke calej dloni i z profilu to ocenimy Darunia
troche nie wyrazne to zdjecie,ciezko powiedziec,nie wygladaja na szufelki a to juz dobry znak.
moze masz inne zdjecia
kurcze te było najlepsze. Są takie dlatego bo robiłam komórką bo mi się aparat popsuł :/:
Moje pierwsze pazurki na formie:) dwa pierwsze zdjęcia z kursu, a reszta ćwiczonko w domciu:D
Ilonka piekny ten french ale sa male niedociagniecia...nie do konca poprowadzona linia usmiechu na boczkach,nie ktore boki powinny byc jeszcze bardziej wypilowane na prosto niektore sa jakby lekko zaokraglone przy wale..powinny schodzic prosto i gladko..a tak to milo sie na nie patrzy..:)
:)
Załącznik 3813Załącznik 3814
a to moje 3 pazurki w życiu więc proszę się nie dziwić ale proszę o uwagi
Moim zdaniem na końcach paznokcia jest za dużo żelu nałożone, bo jest grubsze od reszty
Moniczko napewno musisz uważać na skórki :przytul: Jeśli chodzi o pazurki to na srodek pazurka powinnaś dać więcej żelu a na końcóweczce mniej żeby starać się zrobić krzywą c a wszelkie neirowności skorygowac pilnikiem, pilnik nasz przyjaciel pamietaj:)
W ogóle na 3 pazurki bardzo ładnie niema łopatek w ogóle :)
Aha i te paznokcie jakieś takie żółtawe się wydają jak by od papierosów, ale nie wiem. ALe moim zdaniem i tak piękne patrząs na twój staż:D
to naturalki?
moje żele są do bani a to miał być frencz i dlatego wyszły takie grube bo nawaliłam tego białego ale i tak nic nie widać a światło nie jest dzienne i dlatego wydają się takie żółte
---------- Dodano o godzinie 20:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:05 ----------
nie na tipsie ale tips naturalny
tez tak myśle... są ciałkiem ciałkiem... ale szanuj skórki:)
wiem wiem z tymi skórkami to przesadziłam:)
A ja wstawiam wam pazurki na moj kursik.Nie mam instruktura co by mi poradzil bo ten z plyty chyba nie umie po polsku :)wiec prosze o porade i ocene.Niewiem czemu ale nie podobaja mi sie wcale,krzywa C jest do bani,na naturalnych wychodzi mi to o wiele lepiej,jeczcze dali mi tylko dw rozmiary tipsow i badz madry i pisz wiersze,piluj i kabinuj.Jasna kuzwa jego mac!!;(
krzywa ok nie wiem co ty masz doniej hih
pamietaj ze krzywa to nie znaczy zaraz gora ( ja tak mysllam na poczatku ze krzywa musie byc wieeeeeeeeeeeelka hihih)
tylko od boku widac ze pazureklci na dol
a zawsze powinien isc w lini prostej
a tak to slicznie
tak to prawda że na zdjęciu z boku idzie pazurek troszkę w dół a powinien iść prosto ;)
Wiem , to bo raz zwróciła mi uwagę nasza annamon-za co jestem jej bardzo wdzięczna :* -przy zdjęciu mojej pracy że właśnie pazurek idzie w dól :) teraz zwracam na to uwage i nie dopuszczam do tego hi hi hi
Jak wiele sie tu ucze od Was to nie do opisania :* :* :*
Całkowicie zgadzam się z małą i Chanti.
Dzieki kochane kobitki za rade,poprawie to a to wszystko przez ta ,,plytowa,,instruktorke bo wolny brzeg opilowywala w dol to i ja tak zrobilam.Bede robic po swojemu,najwyzej nie zdam,hihi
noo mi się baaaardzo podobaja i tak jak Mała mówi co Ty masz do tej kzywej C ?? Sliczny jest ten pazurek :)
Szkoda ze to nie wy jestescie moimi instruktorkami bo bym chyba u was zaliczyla:)A jak mowicie ze jest ok to sie ciesze tylko zeby ta instruktorka tez tak myslala to bede Happy!!!
mam nadzieje ze te pazurki wyszly mi troszke lepiej:) staralam sie, ale to sa dopiero moje 3:)
to czekam na ocene koleżanki:)
to moje:)
Mam tylko takie zdjęcie, nie wiem czy wystarczy
Wiem, właśnie to jest najgorsze jak się próbuje jakieś nowe produkty ale wiesz jednej duzy błąd popełniłam bo nie przesmarowałam kamuflażyku przeźroczystym, nałożyłam tylko tam gdzie był usoko żeby tak ładnie podrównać, ciekawe jak się będą trzymały:D
ale mój pierwszy kamuflaż