ZAŁAPAŁAM SIĘ!!!!!!
jak ja lubie robić prezenty!!!! Szczególnie takie własno ręcznie robione!!!!!
Printable View
ZAŁAPAŁAM SIĘ!!!!!!
jak ja lubie robić prezenty!!!! Szczególnie takie własno ręcznie robione!!!!!
ja dzis lece na zakupki hehe ;d
ja dzis wyslalam paczuszke do.....
a ja musze kombinować z wysyłką i wcisnąć to co kupilam w polecony bo paczka by mnie zrujnowała ;P hehehe
ja też dumam nad tym jak wysłać paczke:/: jak nic nie wymyślę bede musiała zmienic koncepcje:huh:
na szczęście ode mnie polecony idzie zwykle 1 dzień:D:D
:blink: ja dziś zjeździłam całe miasto za .....:nie_powiem:..... i nigdzie nie ma!!!!NIGDZIE!!!!co za świat:/:pomysł był fajny ale cóż ... jeśli jutro nie znajdę to będę musiała kupić coś gotowego. i już chyba wiem co:skacze::skacze::skacze:
A jak kupic to ustalamy jakaas kwote czy to juz kwestia indywidualna ?
staramy się do 20zł, jest w temaciku gdzieś wyżej:)
Ja juz mam prezenck gotowy.Kupiny i upiekszony moja praca(dwa w jednym).Jutro poproszę mężulka o wysłanie prezentu:D
łeeeeee... skad Wy macie tyle pomysłów? Ja jeszcze nie kupiłam ;( Podsuńcie coś, bo na zawał padne...
nie martw się, ja będę dziś i jutro na zakupach a tworzyć w niedzielę:) zerknij sobie na jakieś posty tej osoby w działach o hobby, plotkach itp itd, może coś o sobie napisała:)
dziewczyny nie wyrobie nic zrobic :/ cos gotowego jednak bedzie :/ zaczelam robic ale nie bede miala kiedy skonczyc.. marcek to taka doopcia - mamin synek... i tak potrafi ostatnio umeczyc./...
Ja też jeszcze nie kupiłam, pewnie wszytsko ogarnę 30.11 jak siebie znam ;) Ale najgorsze jest to, że nie mam pomysłu na fajny prezent...
a ja też już prezent mam w połowie zrobiony:):)
Ja rez jeszcze nie wiem:( a chce zeby sie podobalo:(
a mi niestety czasu na robótki nie starczyło, i niestety boję się, bo chce żeby się przydało i oczywiście żeby obdarowany był zadowolony
Ja zawsze mam z tym, problem czy trafie w gust osoby dla której kupiłam prezent,strasznie mam wybredna teściową i nie lubie kupować jej prezentów.
Mam nadzieje że to co kupiłam Mojej wylosowanej osobie się spodoba:)
nie przejmujcie się tak strasznie, ja osobiście uwielbiam własnoręcznie stworzone rzeczy, nawet jak są krzywe i niedpracowene, bo wiem, że to tak prosto z seruszka, trudno trafić w gust osoby, której nie widziało się na oczy, ja też mam nadzieję ze dobór kolorów się spodoba, ale jeśli nie to może chociaż jakiejś koleżance lub córce( o ile ma) tej osoby się spodoba to odda, szkoda żeby się kurzyło w szafie poprostu :)
Ja tam będę zadowolona nawet z ozdobionego pudełka zapałek hihi
ja mam tak samo:) obojętnie z czego będe się cieszyć:)
właśnie:) najważniejsze, że od Was:*:kwiatek:
hersa masz racje ja tez bede ze wszystkiego zadowolona :) liczy sie gest:) i mam nadzieje ze wszystkie bedziemy zadowolone:D
ja też tak mam jak wy:) a jeżeli chodzi o mój podarunek, to wiem w jakim stylu coś zrobić dla tej osoby, jednak jeszcze nie zrobiłam:)
ja musiałam zmienic koncepcję bo bałam sie ,że prezent dotrze w kawałkach:/: ale na pewno bedzie hand made. Uważam podobnie jak wercia...liczy się gest no i dobra zabawa:)
ja mam mnóstwo pomysłów, ale wszystkie odpadają, bo z pewnością nie dotrą całe... więc nadal myślę;)
mysle ze kazdy bedzie zadowolony,bo chodzi o zabawe
Prezent gotowy :) W poniedzialek wysle :) Bo wiadomo .. poczta nasza działa różnie :)
Pozdrawiam
Mój prezencik juz wysłany.Jak dobrze pójdzie to we wtorek może nawet dotrzeć.Moze troszke przed czasem ale jakby cos poczta nawaliła to do Mikołaja napewnao dojdzie.
mój prezencik już gotowy, zapakowany i czeka na wysyłke ;) ale jestem ciekawa co dostane od mojej 'mikołajki' ;) uwielbiam takie niespodzianki :D
Ja juz tez wybralam,zapakowalam i w poniedzialek w droge.Mam nadzieje ze dotrze bo chiba sie zastrzele.No i mam nadzieje ze sie spodoba:)
ja również jutro pędzę na pocztę:)
ale jestem na siebie zla buuu a tak bardzo bym chciala wziac udzial w tym mikolajkach :(
zapakowane.......czeka.....
jeśli moje nie dotrze w całości to sie zdenerwuje :P
Moje jeszcze sie tworzy... :) musze to skonczyc hihi:D
poszlo :) mam nadzieje ze dotrze na czas... :)
Ja dziś wysłałam:skacze:
Ja już wymyśliłam co, dzisiaj dokończe realizację jutro powinnam wysłać.
Największy problem miałam z kolorem:)
Ja już kupiłam prezent (niestety nie miałam pomysłu na hand-mejda, ale prezent tak wygląda:) ) i lecę go wysłać na pocztę. Mam nadzieję, że się spodoba :D