jeszcze nie przedluzalam paznokci u stop-nie bylo takiej potrzeby, tylko zelik na naturalne paznokcie kladlam zawsze.
Printable View
jeszcze nie przedluzalam paznokci u stop-nie bylo takiej potrzeby, tylko zelik na naturalne paznokcie kladlam zawsze.
ja zeluje naturalne paznokcie-nie mialam jeszzce przypadku gdzie bym musiala przedluzac paznokcie na tipsie czy szablonie.
jezeli robie tylko french to daje najpierw bonder, potem french klade i na koniec 2 cienkie warstewki zelu przezroczystego-mam fajny rzadki co sie ladnie poziomuje wiec nie musze wyrownywac pilnikiem.
jezeli daje jakies ozdoby, np te fimo owoce, sa dosc grube to daje wiecej zelu zeby je ladnie zatopic.
ładne:)
sliczne te z czerwonym frenchem:Dmhmm tez takie chce:D
Ja u siebie miałam nieforemne pazurki, więc podlałam troszkę na formie
Daje bonder, cienko jednofazówki, kamuflaż,f rench, ozdoby, znowu jednofazówa, opracowanie i anbłyszczacz :)
moje
slicznie wam te stopki wychodza chyba dzis tez sprobuje:D ale pierw ide sprzatac:D
mmmmm ładne wasze stópki,a tak na marginesie czy któraś próbowała przedłużać na szblonie je??
ja próbowałam na duży palec formę trochę po bokach poszerzyłam i pięknie wyszły tylko nie mam zdjęcia :(
Pani Wioli
moje
Wrzucam artykuł z AP z kwietnia 2008 o przedłużaniu paznokci u stóp
no proszę ile tutaj ładnych stopek :D
Oldka a dobrze ci się trzyma poszerzony paluszek bo ja właśnie tez mam duże palce za krótkie i chciałabyma by ładnie wyglądały z frenchem
moje pierwsze stópki
Załącznik 4886
wszystko się trzyma :good:
a to moje nowe stopki-nie mialam zupelnie zadnego pomyslu na nie-wyszlo cos takiego:
Dzidzia są extra :master:
sliczne stopki kobiety macie talent
super stopki..ja mam swoje tak szerokie i kulfoniaste ze az wstyd cos na nich robic:(....
a jak uzywacie paznokcie na stopy to gdzie je kupujecie??
Pierwszy raz bawiłam się z akrylem i postanowiłam że jak już dam ciała to na stopach :D
Nie jestem zadowolona z efektów bo myślałam że lepiej mi pójdzie, ale i tak pokaże. Czekam na Wasze opinie :)
http://img231.imageshack.us/img231/5...7164833.th.jpg
Ola świetne stopki! :love:
Oj jakie ładniutkie giraski się pojawiły :D, śliczne pazurki.
jak to powiedziała moja klientka- pazur z kupą:D
i co mi tu woszczur piep**** że we frenchach Ani nie dorównasz?? Robisz baaardzo ładne frenchyki, tylko jak Ania napisała : Trzeba ćwiczyć , troszkę doszlifować i będzie miodzio!! :D
sliczne :) tylko jak ja mialam takie dlugie to w szpilkach chodzic nie umialam hihi
hehe no faktycznie długie :P ja swoim musze w końcu zdjęcie zrobić..
waszczurku śliczne.Super je zrobiłaś:)
Jestem ciekawa ile te paznokcie nie były przycinane:)hihi nie że bym się nabija:D
konkret Aniu:)!!:wow:
Oldka śliczne frenchosy i fajnie,że dałaś tam te kwiatki :kwiatek:
Woszczur dałaś radę z nimi :wow::wow:ale jak mogę coś zasugerować to ja bym je skróciła bo będą za chwilkę przeszkadzać w pełnych butkach.
bardzo ładne stópki wykonane przez anię :)
Kilka przykładów z netu ( moze się komuś przyda)
Załącznik 5180Załącznik 5181Załącznik 5182Załącznik 5183Załącznik 5184Załącznik 5185
Chocolata bardzo proszę o podawanie źródła z którego jest pobrane coś :)
Bardzo przepraszam, ale dawno temu ściagałam z netu co mi wpadlo w oko, nie zapisalam sobie niestety stronek... Poprawię się na drugi raz;)
Byly pierwsze pazurki żelowe na dłoniach.. teraz pora na stópki. Pierwsze moje żelki na formie :]Załącznik 5311Załącznik 5312Załącznik 5313