a to mój odroscik z wakacji:D O ile dobrze pamietam 4-tygodniowy jakos:P
Printable View
a to mój odroscik z wakacji:D O ile dobrze pamietam 4-tygodniowy jakos:P
Julcia, nieźle. :P
Białaaaa, pięknie się trzymają. :)
Mam może głupie pytanko, ale sama sie ucze więc wybaczcie. Jeśli mam robić odrost i przesunął sie french tak że widać naturalnego paznokcia to musze dopiłować się do niego i go uzupełnić wyżej, a więc i zmienić wzorek w rezultacie bo wszyskto trzeba spiłować? Nie wystarczy wówczas tylko opiłowanie przy odroście i uzupełnienie żelkiem. ą jeszcze jedno czy przy uzupenianiu odrosu używacie primera na naturalną część płytkę? Proszę o rady
---------- Dodano o godzinie 12:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:46 ----------
Jeszcze jedno, jak robię uzupełnienie to żelem budujacym uzupełniam odrost i nakladam cienką warstwę na całą płytkę? Później musze go zmatowić żeby nałożyć nabłyszczacz?
Nieźle dziewczyny, podziwiam.
Moje odrosty utrzymują się do miesiąca. Niestety fotki brak.
;)
anikka, raczej niefajnie będzie wyglądał odrost pod frenchem, dlatego lepiej będzie, jak będziesz go uzupełniała, no chyba, że klientka nie będzie chciała, to już inna sprawa.
primera używam. :)
moj 5 tygodniowy odrost:D
nie patrzcie na ksztalt wolnego brzegu bo to co te paznokcie przeszly z pilnikiem to szok:o
primer uzywam tylko na plytke,wypilowuje zawsze wszystko do szkielecika,chyba ze mozna to zostawiam troche zelu,daje do frencha cower,wiec nawet jak odrosnie nie widacpaznokcia,widac tylko odrost
agulusia, niezły odrościk. :D
powiem ci ze sama jestem w szoku dlatego ze
1 wytrzymalam tyle z jednym zdobieniem
2 nie ma nawet milimetra zapowietrzen odkad zaczelam stosowac nowa metode nablszczania:D
A jaką Agnieszko metodę masz na myśli?:)
wlasnie tez jestem ciekawa...
też mnie to nurtuje, pisz szybciutko
napisze po kolei jak robie i wyeliminowalam w 100% nawet mikro zapowietrzenia
1 opracowac pazura
2 odtluscic acetonem!!!! jest najlepszy do odtluszczania
3 primer bezkwasowy
4 prawie suchym pedzelkiem wcieramy bonder az po same skorki ja nawet daje leciutko pod skorki bo wiadomo jak kopytkiem je odsowam to sa leciutko uniesione do gory
5 nakladamy zel
6 opracowac
7 na laczenie naturalka z masa nail prep
8 po odparowaniu prawie suchym pedzelkiem na naturalka klade bonder
9 nablyszczam
uzywam bondera ibd to chyba najlepszy bonder jaki dotad mialam
zauwazylam ze 90% zapowietrzen szlo od nablyszczacza na mase, odkad daje bonder pod nablyszczacz problem wyeliminowalam w 100%:skacze:
dziewczyny piekne te odrosty :) ja mam zwykle 3-4 tygodniowe - jedna dziewczyna przychodzi po ponad miesiacu... ale zalem patrze na to.... prace ma taka ( pracuje przy farbach, rozpuszczalnikach, sypaniu piasków, kartonach i te pe.. ze same pomyslcie co z tymi pazurkami moze byc :(
odruchowo podpisałam 3 tyg odrost, ale niw jeste, pewna czy 3 czy 4 :blink:
http://images42.fotosik.pl/168/63cade88bca87512med.jpg
wow. :D woszczur, nieźle się trzymają. :D
tak sobie ogladam te wasze odrosty ,wstyd sie przyznac ale ja na to bym nie wpadla zeby odrosty fotografowac-nastepnym razem bede foto pstrykac
Woszczur świetny odrościk
a to mój
Załącznik 15653
Ahhh piękne :D cud. Mi takie nie wychodzą ;(
odrosty pierwsza klasa:D
białaaaa, super, zero zapowietrzeń.. piękny odrost. :D
http://myszka84.w.interii.pl/[obrazki]/odrost11.JPG
odrost po miesiacu - Metoda Fiberglass
mam takie pytanko 7 tygodni temu robiłam dziewczynie alryl na tipsie raz już jej uzupełniałam i teraz jak przyjdzie nie bardzo wiem co robić czy zdjąc już wszystkie (frezarką czy acetonem) czy uzupełnić dalej?????
to zalezy w jakim beda stanie. jak zobaczysz ze wszystko sie trzyma i nie ma duzo zapowietrzen to ze spokojem mozesz odnowic moim zdaniem
podziwiam was i wasze odrosty :):)
ja u siebie po 1-2 tygodniach poprostu zgryzam wszytko tydzien przerwy i na nowo jakos nei moge sie przelamac zeby nie poobgryzac moich zelkow :D:D
odemnie tez po dupie dostaniesz:aty::aty:
moze to podziala
wyobraz sobie ze przez twoje obgryzanie twoje pazurki beda wygladac tak
prosze terapia wstrzasowa:D
mega grzybica:D
http://img45.imageshack.us/img45/1936/obraz1yq9.jpg
o jezo Aga, aż mi sie cofło... nie naleze do osób które sie szybko "obrzydzają" ale aż mnie ciary przeszły... chyba sobie drunkę...
wydrukuj i pokazuj kazdej obgryzaczce:D dziala sprawdzalam:skacze: sama przestalam odgryzac zel:wstydek:
a to 4-tyg.odrosty
Ja niestety też nie mam silnej woli, wręcz przeciwnie robiąc paznokcie i widząc te wszystkie świecidełka sama nie moge się opanowac i w sumie żadne paznokcie nie wytrzymują u mnie dłużej niz 2 tygodnie. Zawsze spiłowywuje wzór i robie nowy bo to za duża pokusa i tak oto się bozbawiłam zdjęć odrostów swoich, klientkom takich zdjęć nie robię..
Odrościk 3-tygodniowy ;)
już ściagnęłam cyrkonie i zaczęłam piłować i mi się o zdjęciu przypomniało :D dlatego jeden pazurek zmatowiony :)
Załącznik 16421
No dzewczyny piekne odrosciki :P
heh 6 tgodniowy:)Załącznik 16843
gratuluję, że się tak długo pazurki trzymały :)i to każdy nawet ocalał:P
:Pno ocalaly ale to uz nawet jak paznokcie nie wygladalo:) ja to bym juz je pozrywala zebami :skacze: nie moglabym patrzec na takie odrosty:P
odrościk 2 tyg...
mam manię wkładania pazurów do dzioba i tak to wygląda...:/:
no niestety... ja sie wpisuje do klubu zjadaczy żelków razem z bestillka... :lol: jeszcze nigdy nie spiłowałam swoim pazurków.... zawsze zgryzałam... po prostu niechciało mi sie piłować xD.. a moja biedna płytka cała czerwona... no ale jakos żyje :D