u mnie akurat dziś swieci słoneczko..;]
Printable View
u mnie akurat dziś swieci słoneczko..;]
Oj dziewczynki macie w tym Bielsku przechlapane z tą pogodą:przytul:. U mnie upał niesamowity już od rana. O 7:30 byłam na rowerze i kapało ze mnie, a teraz to najchętniej do lodówki bym weszła. I jak tu ludziom z pogodą dogodzić:P
u mnie tak samo jak w Bielsku :/; w końcu mamy do siebie niedaleko :]
już mam serdecznie dość tego deszczu.. ale nie martwcie się.. niedługo pójde do pracy to będzie świetna pogoda a ja będę w biurze siedzieć :/:
u mnie od rana żar a teraz pada i burzaaaaaaaaaaaaaaa :/
Gdybym tylko mogła to zrobiła bym to bez chwili namysłu, ale niestety...
Mnie też zależy na tym, aby pogoda na południu się poprawiła, bo za dwa dni jadę do Ochotnicy Górnej na urlop.
w ciągu 10 minut znowu się pogoda zmieniła... teraz mam słoneczko :D ciekawe jak długo...
ja chce słoneczko ;(;(;(;(;(bo mie ta pogoda dołuje i nic mi nie wychodzi;(;(;(;(
u mnie jest tak duszno że chyba burza z tego będzie normalnie wszystkie okna pootwierane i firanki nawet nie drgną
u mnie było w kratkę- raz burza i zimno jak diabli, potem skwar 34 w cieniu i zero wiatru, nawet kurz sie nie miała jak unosić, potem znów zimno i ulewa i teraz znów ciepło, ale słońce chyli się ku zachodowi więc sie też troche chłodnej zrobiło... uff, ciepło ale nie skwar:)
i przeszła burza i taki grad że hohoho... oczywiscie ja byłam na dworzu.. ale przynajmniej pobawiłam sie w ciepłym deszczu.. gorzej było jka juz zmarzłam i musiałam wracac do domu.. lekko ludzie sie w autobusie na mnie patrzyli ale juz sie przyzwyczaiłam ze zawsze na mnie patrza jak na debila ;] cóż.. dobrze ze mi kolezanka pozyczyła parasolke bo jak pomysle o tym gadzie..to..ajj... ogólnie parasolką sie zakryłam ale nóżki miałam czerwone...
a u mnie wreszcie cieplo się zrobiło :D
u mnie pochmurnie i zaczyna kropić
u mnie ciepło jak szlag i miałam się opalac bo wyglądam jak dupa albinosa, a tu przyszedł sąsiad z maratonem 20 zadan z fizyki i musze mu je rozwiązać a potem jeszcze przyjdzie na korki i mam mu je tłumaczyć;( ;( ;(. pewnie skończe wieczorem, a jutro jak znam moje szczęście to znów bedzie lało i nadal będę serem bieluchem:zly: :zly: :zly: :zly::zly: :zly:
oj worszczurku nie możliwa jesteś dupa albinosa hahahahah:D ale się uśmiałam
u mnie znowu upał.. ciekawe czy tak jak wczoraj lunie...
Miałam iść na basen i sie poopalac i nie mam z kim ;(
o booże nie uwierzycie... patrze na termoetr i co pokazuje??!! 47 C w słońcu!! ja nie moge, w efipcie było ledwo 40 C
w słońcu termometr się nagrzewa ale ze 30 to może być gdzieniegdzie a to jest jak na nasze warunki kosmos :D
dupa albinosa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a u mnie upał jak nie wiem co a nie mogę na wies do ciotki jechac sie poopalac bo mam klientke ;(
u mnie też upał ale nawet nie wychodzę z domu sie opalać, bo aż mi się w głowie kręci od tego gorąca...
:hura::hura::hura::hura::hura::hura:w końcu mamy cieplutko i słoneczo:jupi::jupi::jupi::jupi::hura::hura::hura: :hura:
---------- Dodano o godzinie 14:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:29 ----------
szczególnie po tych ulewach i powodziach:skacze::skacze::skacze::skacze:
:(:(:(a u mnie laje
widzisz Kasia jak u Ciebie było ciepełko to u nas pogoda do bani a teraz na odwrót ;P
a ja się chyba szybko cieszyłam. bo coś się chmurzy;(;(;(
---------- Dodano o godzinie 17:02 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:56 ----------
no w końcu prąd nam włączyli:skacze: przeszła taka nawałnica że szok.:skacze::skacze::skacze:
no u mnie znowu burza i deszcz ;(
Zizi ja robiłam mamie koleżanki pazurki w tą burze i walneło w transformator miejski :D prądu ponad pół godziny nie było (a ja nie miałam jak lampy włączyć) dopiero włączyli zasilanie awaryjne i mogłam dokończyć :D
hehe to miałaś ciekawie Madziu ;P u mnie teraz się zrobiła cisza i spokój ...
no to miłaś Magda przygode :D
a u mnie dziś gorąco i to strasznie ! :D a poźniej była chwilke burza i znowu słoneczko :)
no nie.. u mnie jeszcze nic nie ma :P ale jak bedzie taka jak poprzednia to nie zasne :/:
u mnie skwar a ja mam klientk o 12 ;( znowu sie nie poopalam a buuuuuuuuuuuu
no nareszczie cieplutko. i czyste niebo. ani jednej chmurki:skacze::skacze::skacze::skacze:
u mnie nie pada ale jest strasznie duszno i nie ma słoneczka:(
słonko! słonko! i jeszcze raz słonko :D
u mnie też ! upał :D mam nadzieje, że będzie tak do weekendu to sie dobrze woda w jeziorku nagrzeje :P
i burza
i po burzy:skacze::skacze::skacze: