49 :)
Printable View
49 :)
50 !
wierszyk przesłodki ! :)
już 54 :D ale wciąż za mało :(
Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci raz dziennie kochane klikajcie na "LUBIĘ"
Już 60 :)
kolejny głos dodany :D
Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci dziewczyny głosujcie:cisza::D
mój głos poleciał :) później z drugiego kompa zagłosuje jeszcze :skacze:
juz mamy 71, klikac klikać jeszcze tylko kilka dni zostało:D
Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci
Dziękuje ale wciąż za mało ;( już 72 ;) zostało jeszcze tylko parę dni do 2.05 :)
Tusia jesteś kochana :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Chanti kolejny moj glosik poleciał :*
ja tez codziennie głosik oddaje:)
Super dziewczyny :D :*
Już 82 ;)
Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci
kolejny głos poleciał;)
Już 85 :)
Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci juz 90 :D Kurcze do jutra mozna-dajcie znac swoim znajomym zeby moze mnie wsparli hi hi hi
---------- Dodano o godzinie 09:03 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 13:17 ----------
juz 93 ;) dziś ostatni dzien glosowania :(
juz 107;)
Chanti powiedz ile chcesz miec głosików to Ci ponabijam, bo mam zmienne IP:);P
jak dzisiaj rano tam głosowałam ,to było ok 120 ,jutro znowu zagłosuję :* aaaa i dzięki chanti za link ( Ty już będziesz wiedzieć za co ) :*
Ja dzisiaj wszystkim aktywnym znajomym na NK wysyłalam taka wiadomość:
Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci Proszę kliknij dzisiaj na tego linka i kliknij na "LUBIĘ" to pomożesz mi w głosowaniu.Bede wdzięczna i pozdrwiam http://1.1.1.1/bmi/3.s-nk.pl/storage...ys/img/icons/1
Wszystkim dziewczyną które na mnie glosowały dziękuje z całego serduszka :* Tylko dzisiaj do godziny 24 można oddać głos.
ja tez juz dzis kliknelam:)
super, dziękuje Asiu :* już jest 122 :D chyba się uda :tany2::mml::tany::skacze2:
124. :D zaraz idę na 2 innych komputerach kliknąć. :D
AgUsia jesteś BOSKA , wielkie dzięki :* :* :* Bebiko - Bo zdrowe dzieci to szczęśliwe dzieci
szkoda, że wcześniej nie wpadłam na ten temat.. :(
juz 132, posłałam jeszcze link kolezance:D
podlacze sie pod temat, zaglosujcie na usmiech mojej corci Dzień Dobry TVN :)
DZIEWCZYNKI MAM DO WAS OGROMNĄ PROŚBĘ... ODDAJCIE GŁOSIK W KONKURSIE NA MOJĄ CÓRCIĘ
Dzień Dobry TVN
BĘDĘ WDZIĘCZNA!!
---------- Dodano o godzinie 10:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:00 ----------
Unita ja zagłosowałam :D moja córcia też bierze udział :D
nie piszemy capsem;) /asia
Gorąca proźba klikajcie :D
Wizaz.pl - Mój styl, moja gwiazda - Oddaj głos
Ja tez kliknelam oby ci nasze glosy cos daly :D
dziekuje bardzo dziewczyny:D
z tego co zauwazylam mozna klikac wielokrotnie konkurs kaczy sie za 11 dni a ja dopiero zaczynam ale naprawde jestem bardzo wdzieczna za kazdy glosik :D
Też kliknęłam kilka razy :) Powodzenia :D
Ja też znowu kliknęłam :D a ile razy dziennie można klikać?
PS. Chciałam bardzo podziękować WSZYSTKIM kochanym dziewuszka , które glosowały na mój wierszyk :* bez waszego wsparcia nie udałoby mi się DZIĘKUJE :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
dziewczynki fajan akcja pomozmy pieskom ze schroniska :D
az mi sei serduszko kraja bo ja bym wszystkie te bezpańskie przygarnela :(
codziennie klikamy raz i dokarmiamy zwierzatka, zobaczcie na ranking najmniej dokramionych i nie pzowolcie aby byly glodne
Nakarm psa z Szerlokiem - pomóż polskim schroniskom
Nakarm psa z Szerlokiem - pomóż polskim schroniskom
Herbal
Dziewczyny licze na Was ! Jakies 300 glosow jest potrzebne :P hehe wiem wiem jestem optymistka :D
trzeba kliknac w napis Herbal ;P
Dziewczyny tearz doczytalam, zeby mi pomoc musicie sie zaipsac do tej grupy herbal . plis plis plis :D
nietstey trzbea miec konto na fotce i sie dopisac do ekipy - po prawej stronie niebieski banerek z napisem ZAPISZ SIE
herbal klikniety.
zyza super stronka, jeszcze kilka dni i psa drugiego wezmiemy hyyy
arhibaladka kliknęłam w Herbal ale nic mi się nie pokazało, tylko biała strona, to ma tak być czy ma się coś pokazać??:huh:
Zyza świetna stronka, a jakie psiaczki kochane tam są :)
Zyza - dzięki za stronkę z psiakami :przytul:kurcze poryczałam się jak bóbr;(;(...żal mi tych psiaczków, najlepiej wzieła bym wszystkie ale niestety czasem sama mam problem z wykarmieniem swojej trzódki (duży pies i dwa koty):placz: ale bynajmniej postaram się wchodzić na tą stronę i dokarmiać wirtualnie.
super dziewczynki!! akcja do 28 czerwca... ja karmie zawsze te mniej dokarmione w rankingu
:D
ja tak samo robie, niektóre na następny dzień są w tych najbardzij dokarmianych:D