oooo ale super konkursik :D
Musze tu czesciej zagladac bo kolorowo tutaj :D
Printable View
oooo ale super konkursik :D
Musze tu czesciej zagladac bo kolorowo tutaj :D
takie fajne konkursy tutaj, a ja się nigdzie nie załapałam:placz:
dlaczego ja się wcześniej nie zarejestrowałam:why:
Ja już mam modelkę:yess: ale pomysł zamglony, pewnie w praniu wyjdzie^_^
swietny konkurs, za oknem piękna pogoda wiec i inwencja twórcza się znajdzie :)
Konkurs super i nagrody też. Szkoda tylko, że nie mogę wziąć w nim udziału ;(
Konkurs rewelacyjny :ok: Juz niemoge sie doczekac jakie dzieła sztuki stworzycie :ok:
Dzisiaj zrobiłam jedną łapkę, jutro druga i wysyłam:skacze:
a ja chyba też zrobię :D Bo moja modeleczka się odezwała więc pewnie jakoś w przyszłym tyg się z nia umówię na pazuuury :skacze:
Ten konkursik też jest super i tematycznie mi pasuje,ale cóż brak mi stażu i aktywności:P
ale szerokie pole do popisu w tym konkursie: ) Można naprawdę wiele aspektów ująć:)
a ja się na ten konkursik tak napaliłam coś mi w głowie świtało co można zmalować siostrę z werbowałam żeby się poświęciła a teraz jakoś bak chęci i ochoty:( chyba odpuszczę sobie:(
Oj moniśka ładnie to tak:D bierz w łapę pędzel i rób:P
---------- Dodano o godzinie 19:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:01 ----------
Wysłałam:skacze: trochę mi to dużej zajęło, bo nie umiałam wybrać zdjęć, ale w końcu wysłałam i niech się dzieje co chce:P
Ja już zrobiłam, jeszcze zdjęć nie wysyłałam i się zastanawiam czy innej pracy nie zrobić bo się sama sobą rozczarowałam... zobaczymy :) już tak się zastanawiam ze dwa tygodnie
Ja będę robiła pazurki na ten konkursik w niedziele... Ciekawe co to wyjdzie :huh:
juz nie moge sie doczekac zobaczyc te piekne prace ;)
A można wysłać kilka zdjęć całości bo nie wiem na które ze zdjęć się zdecydować :huh: ??????
I wyslałam,ale pewnie bedzie tyle pieknosci ze brak szans
Moje też poszły :skacze: Już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć pozostałe prace, a na pewno będzie co podziwiać :D
Ale bedzie kolorowo...........
wspaniały konkurs :d
nie piszemy caps lockiem :)
Ehh ciężko samemu cyknąć sobie fotkę dobrą straszna lipa :/:
... a czy ja moge juz brac udzial w konkursie ?jeszcze nie ma miesiaca jak jestem na forum,ale bardzo sie staram i obiecuje ze bede grzeczna :kwiatek:
kochana więcej postów bo masz tylko 3% aktywności :)a ma być przynajmniej 7%
to sie chyba jednak nie wyrobie,bo czasu brak ...szkoda :(
ja mam już zrobione, ale zastanawiam się czy nie zrobić innych:co::huh:
Ale temat... mozna zaszalec!!!!!! :))
Temacik cudowny i mam pomysła ale odpuszczam bo sama sobie na prawej rączce nie zrobie tego co zamierzałam :placz:
Ela rób!! nie marudz :D
dziewczynki do dzieła :D
zostało 6 dni do konca terminu nadsylania prac!! :kwiatek:
WSPANIAŁY TEMAT :) kolorowo będzie na pazurkach tym razem :D
ja sobie codziennie mowie jeszcze mam czas.....a tu juz tylko 6 dni:o..........
Szpila ja tez nie umiem lewa reka nic zrobic:P.....ale wole sie chyba pomeczyc na sobie ze 2 dni niz sluchac stekania co tak dlugo ile jeszce i czemu nie french:leze:
moze dzisiaj jak maluchy pojda spac zrobie kawalek jednej reki:P:P:P i tym sposobem wyrobie sie do terminu:P
Praca wysłana :) teraz tylko czekam żeby popodziwiać wasze arcydzieła :)
a ja mam pytaie, czy można zrobić zdjecie krzywej i tunelu zanim ozdobie pazurki "na górze" że tak powiem, a kiedy skoncze to z profilu juz ze zdobieniem? :D Bo kiedy zacznę zdobić na już opracowanych i nabłyszczonych pazurkach to nie będzie zbytnio widać krzywej i tunelu :/:
mam nadzieję, że mnie zrozumieliście :D
eeeh, ja nie zdążę już :/
tak to jest jak się wszystko na ostatnią chwilę zostawia :P
Ja też niestety nie załapię się na ten konkurs :placz: a szkoda bo temat bardzo ciekawy. Ale no cóż trzeba poczekać na następny ;)
szpila myślę, że nie ma problemu :)
A ja ostatnio weny nie mam.... łeee.... nawet nie wiem z jakimi kolorami kojarzy mi się lato... a totalną pustkę w głowie mam przez moją dietę .... M A S A K R A ... Trzymam za Was kciuki dziewczynki :*