Wizaż i stylizacja paznocki, TEB edukacja POznan
Wizaż i stylizacja paznocki, TEB edukacja POznan czy ktoras z was slyszala cos o tej szkole?? ide tam od pazdziernika i jestem ciekawa. to jest roczne. a potem ide na 2 lata na studium kosmetyczne anieli goc i o tej szkole wiem duzo bo zaczelam tam studiowac kosmetologie i zrezygnowalam. mam nadzieje ze w dobrym miejscu umiescilam temat
proszę uważnie przejrzeć wątki albo skorzystać z wyszukiwarki zanim się założy nowy temat!! kilka postów wyżej jest na ten temat trochę informacji/Emila
Odp: Wizaż i stylizacja paznocki, TEB edukacja POznan
Dziewczyny ze szkołami i kursami jest róznie..choc wcale nie musi byc zle..o Cosinusie słyszałam przyzwoite komentarze..ale sama sie nie wypowiadam na ten temat
a nail design to najgorsze produkty jakie mogly kiedykolwiek pojawic sie na rynku juz nie wspomne o szkole jaka porazka,sama odbylam tak kurs kilka lat temu
ale jesli chodzi o kosmetyke to na pewno szkola,zdecydowanie..farb gratuluje:)
wizaz sylizacja paznokci jesli macie sznase pracowac z dobrym bardzo dobrym Instruktorem nauczycie sie wszystkiego do tego materiały ktore bardzo pomagaja wam w nauce wiec dobre kursy wiele was moga nauczyc..nie jeden kurs tylko ciagła nauka i cwiczenia prowadza do sukcesu
my równiez otworzylismy roczne studio stylizacji paznokci,wizazu z elementami charakteryzacji po ktorym kazda z was na pewno wyjdzie nauczona. tak jak powinno to wygladac a nie z niedociagnieciami i błednymi informacjami..
Roczne studium stylizacji paznokci
http://1.1.1.4/bmi/www.olympgroup.me..._separator.png
<DIV style="WIDTH: 600px" id=left_content>
<B style="mso-bidi-font-weight: normal"><U><SPAN style="LINE-HEIGHT: 115%; FONT-SIZE: 14pt">ROCZNE STUDIUM STYLIZACJI PAZNOKCI
Odp: Wizaż i stylizacja paznocki, TEB edukacja POznan
mini89, ja nie kończyłam, ale idę od września. Tak, zajęcia ropoczynasz albo pierwszy weekend, albo w drugi, zależy do której grupy nalezysz. U mnie jest 5 grup do 1 semestru. Przed pójściem szukałam osób na gronie, nk, które tam chodzą, aby zobaczyć jaką mają opinie. Więc u mnie ten kierunek jest nowy, dopiero od lutego tego roku i dziewczyny sobie chwalą go. W sumie nauka nic nie kosztuje, więc zawsze warto spróbować :)