a na mnie wiewioora zaczal mowic moj malz. a wlasciwie to czarna wiewioora.jesli slyszalyscie o tych zwierzatkach to wiecie jakie to drapiezne stworzonka,tak jak ja
Printable View
a na mnie wiewioora zaczal mowic moj malz. a wlasciwie to czarna wiewioora.jesli slyszalyscie o tych zwierzatkach to wiecie jakie to drapiezne stworzonka,tak jak ja
Ellemi - publikujesz gdzieś swoje opowiadania?
Hassi, Anuelle - jakie uni? :D
W ramach nie robienia offtopa dodam, że mój nick urodził się właśnie na potrzeby Ogame :D Całkiem szczęśliwym ale i zabawnym zbiegiem okoliczności jest jego "męskie" brzmienie.
Mój nick to, jak się zapewne większość domyśla, zdrobnienie imienia. A,że samo to było zajęte o dodałam rok urodzenia i tak wyszło. Mało kreatywnie, ale jest;P
Mój nick składa się z imion moich dwóch psów :love:
a moj nick to poprostu imie i pierwsza litera nazwiska ;p ale Wasze nicki musze przyznac bardzo ciekawe no i ciekawe historie z nimi związane
Mój nick to przezwisko z liceum :ok:... Gość od w-f'u tak na mnie mówił, nie wiem czemu, nikt nie wie. I tak się przyjęło a 87 to rok urodzenia.
Mój nick to( podobnie jak Korcia) od imion dzieci kla od Klaudia i nat od natalia razem daje klanat :)
Mój nick to oczywiście imię i nr........domu :P
Moja nazwa to moje imię przedłużone dla zauważalności;) Pozdrawiam:macham:
mój nick to moje imię :) po prostu :)
moje też wyjdzie blado w porównaniu z Waszymi historyjkami. po prostu zamiast odpowiadać komuś 'no', 'nom' a tym bardziej 'niom' to odpowiadam 'num' no i dodałam drugie 'u'. :D
ja na wszystkich kontach społecznościowych jestem xsunnyolciax
Olcia to wiadomo, od imienia, a sunny z ang słoneczka, bo jestem zawsze uśmiechnięta i pozytywnie podchodzę do życia. więc juz tak zostało i to sunny jakos tak przylgnęło do mnie :)
Jestem Aśka, bliscy znajomi mówią Asiek :) i tak jakoś...
a moja historia jest krótka...podczas rejestracji na wzorkach...wróciło mi wspomnienie wakacji...piękny zachód słońca...czerwone niebo i tak sobie wymyśliłam RedSunset :D
hmm...moj nick czyli rudzielec...wzial sie stad ze z natury jestem ruda...po wielu eksperymentach z wlosami zostalam czarna...moja mama czasem mi mowi, ze rudy to nie kolor wlosow tylko charakter:D:D( ze niby wredna) :D:D ale dementuje teksty w stylu rude to fałszywe itd...;) chociaz z ta wrednoscia to moze troooszeczke prawda, ale nie jest to zalezne od wlosow;) no...sie rozpisalam;)
a to sie oczytalam...
u mnie nic specjalnego -asiek ,bo wszyscy tak na mnie mowia a ze bylo juz tu askow ,to dodalam fr czyli francja ,kraj w ktorym zyje ,kraj w ktorym zmienilo sie moje zycie ,kraj w ktorym znalazlam moje "szczescie",i zaraz po polsce -kraj ktory bardzo kocham!
Ojej, a mi się skojarzyło AsiekFR z ptaszkiem :D frrr :D
Hah, to chyba każda kobita tak ma, jak wpadnie do sklepu, to lata wszystko :D
u mnie sytuacja była taka ,że mój siostrzeniec uruchamiając moj nowy komputer i zakładając osobne konta dla mnie i dzieci pomylił sie i wpisał Juystynka a ja to lekko przerobiłam ,żeby kojarzyło sie z radością " joy " i tak powstała joystynka ;)
U mnie sytuacja była taka,ze swojego czasu z mężem gralismy w gre strategiczna w necie i mielismy tzw. sojusz w którym były osoby z nazwami aniołów :)
Annauelle to nic innego jak nazwa jednego z aniołów :) tym nickiem wszedzie sie od tamtego czasu posługuje i jakos wszyscy mnie po tym nicku rozpoznają :)
Wbrew pozorom nick moze wskazywac imie Anna a ja mam na imie Ewa :)
A ja mam Asik bo tak mam na imie a "_sk4" bo tylko takie bylo wolne jak rejestrowalam sie na allegro i tez od tamtej pory mam wszedzie taki nick :)
Moje imie wiadomo :) no i O-nazwisko panieńskie i Sz- po meżu:)
Ja zawsze jestem pd swoim imieniem na forach, ale zmiennie, raz Joan, a raz pełne imię Joanna. Na twittera musiałam wymysleć joank z numerem bo dużo było zajętych.
Nick Joan powstał też dlatego, że kiedyś w meilu, zamiast Joanna napisałam Joanan czy jakoś tak. I spodobała mi się krótsza wersja.
A ja jestem Katarzyna i 6 lat temu jak założyliśmy internet wszędzie chciałam mieć nick Katerina. Ponieważ był na większości stron zajęty dorzuciłam swój aktualny wiek. Latka lecą a Katerina15 została :)
a u mnie od imienia Aleksandra - Alexa
u mnie od zamiłowania do słodkich winogron :)
na innych forach mam inny login, ale tu chciałam się odciąć od tego i wymyśliłam sobie sweet grapes ;-)
U mnie nic nadzwyczajnego - imię i pierwsza literka nazwiska ;)
U mnie shola, bo kiedyś kochałam piosenkę tej wykonawczyni "You Might Need Somebody":love:. I zazwyczaj wchodząc na różne fora ten nick był wolny. Jakoś przywykłam:D. 82 to mój rocznik, stąd shola82;).
A ja kochanaa bo od jakiegoś czasu daje wszędzie i to 1 powód, a drugi to to że wszystkich kocham :D i pewnie sama jestem taaaka kochana xD <- (mały żarcik prowadzącego) :P
Hej dziewczyny. W moim przypadku, chyba nie trudno się domyślić. Ale, że na forum paznokciowym taki nick był wolny to powiem wam, że się zdziwiłam. Na imię mam Asia, ale to popularne imię więc spodziewałam się, że przeróżne formy będą zajęte. Ogólnie to na sobie nie lubię przepychu, to znaczy dużo biżuterii itp. Włosów brokatem bym sobie nie spryskała, ale jak się coś komuś we włoskach lub na pazurach zabłyszczy to od razu zwraca moja uwagę hehehe. Pisałam juz w powitalni moje motto "trochę brokatu, a tyle radości" :leze: (żarcik taki)
a mój spontanicznie i nigdzie indziej go nie użyłam...tak po prostu wołam na moje dziecko:skacze::skacze::skacze:
wszędzie indziej mam ten sam - od imienia
u mnie tez nic szczególnego, napisałam Paulka bo Paulina strasznie agresywnie wg mnie brzmi;) heh....ale ostatnio zyskałam nową ksywke od mojego chłopaczka i może chcialabym jej tu użyc...BIGER super brzmi heeh
Mój nik wziął się z książek Anne Bishop trylogii Czarne Kamienie. (to gatunek fantasy)
I tam był jeden bohater, który mnie wręcz oczarował i naprawdę genialnie autorka go przedstawiła a nazywał się Lucivar więc Luthvian to tak jakby żeńska odmiana (a takie imię nosiła matka mojego bohatera :) ) :D
Witam:) mój nick to pierwsza litera mojego nazwiska i "dłuższe zdrobnienie" mojego imienia:) Anulka... tak na mnie koleżanka z klasy mówiła przez prawie 10 lat :P zawsze w jednej ławce siedziałyśmy... no i tak zostało:)
a ja mój ukochany nick właśnie wczoraj zmieniłam ;(na moje "zangielszczone" imię już dawno o tym myślałam, kiedy czułam się niefajnie traktowana przez jedną z forumowiczek, której dziś już wśród nas -powiedzmy- nie ma...a ostatnio któraś dziewczyna, której napisałam, że ładne pazurki, napisała mi, że jak sama królowa tak pisze... więc nie chciałam,żeby ktoś myślał, że się wywyższam i poprosiłam o zmianę,... teraz trochę żałuję po waszych przemiłych komentarzach...ale co się stało to się nie odstanie:huh:
A mój nick też jest jak najbardziej od imienia Kasia lub jak kto woli Katarzyna :P A Kasiulka dlatego, że jak synowie sąsiadów byli mali to mnie tak "ochrzcili" i do dzisiaj jestem dla nich Kasiula mimo iż nie są już dziećmi bo mają po 18 lat (stare konie) i są co najmniej o głowę ode mnie wyżsi :skacze: a 81 :huh: no same wiecie ;(
Evelyn a kto to taki niemilec ? :why: