Ja nie wiem czemu 27. Przecież prace będą wystawione w ciągu 7 dni, więc do 24 :P
Z resztą dwie strony wcześniej było napisane:
Printable View
No, pomerdało mi się, sorry :D zignorować proszę :P
jejku a ja myślałam,że sięzlitują nad nami i wystawią już prace :P
Temat był mega trudny ale i ciekawy, jestem strasznie ciekawa waszych prac, ja z interpretacją miałam ogromne problemy ...
Oj tak temat był trudny.:/:
Fakt, ja w sumie pomysł miałam od początku, ale nie mogłam go wykonać, więc ostatecznie wyszło inaczej i sama nie wiem, ale każdy inaczej może zrozumieć temat, więc pracę pewnie będą przeróżne :)
no mój pomysł też nie wypalił i wyszło takie nico... No ale myślę, że temat uchwyciłam w jakiś sposób:)
a ja bylam na wyjezdzie i nie zdazylam wyslac pracy:(
temat jak temat, chodzilo o paznokcie letnie zwiewne i wakacyjne ;) wiadomo ze na lato na wyjazd nie beda pasowaly czarno granatowe szpice :P dobra stylistka wybrnie z kazdego tematu :D na pewno prace beda baardzo ciekawe :)))
No dziewczyny nic tylko dziękować Kamisowi za niedzielną niespodziankę :P
Ja już lecę oglądać :D
juz zaglosowalam :)
naatajla szybko wybrałaś :o
musimy trochę przyspieszyć bo już następne konkursy czekają w kolejce :cwaniak2: szczegóły wkrótce :ok:
ja także już oddałam swój głos :)
Ja również zagłosowałam :)
Ja też oddałam swój głos, poszło szybko bo sama miałam konkretne wyobrażenie tematu i właśnie tego się trzymałam. Wybrałam kilka prac, które przy pierwszym spojrzeniu kojarzyły mi się z marką (nie tylko kolorystycznie), później szło już gładko. Także ja już zagłosowałam na faworytkę, a i kolejne miejsca też mam obstawione ;)
szkoda ,że nie można było zagłosować na kilka prac ,bo nie mogłam się zdecydować ,piękne :ok:
do kiedy głosowanie ?:)
Do 26 sierpnia 11:47 :D
też już zagłosowałam ale chwile musiałam pomyśleć :D :) kurcze ile cudnych prac :love:
Zagłosowałam :D Dziewczyny łatwo nie było :ok:
Wooow jestem w szoku nie które prace boskie !! poziom chyba coraz wyższy coś pięknego :D
głos oddany ale było ciężko ojj
mi do gustu zgodnie z tematyką przypadły 2 prace :) ale jedna jedyna od razu skojarzyła mi się z marką - głosik oddany :)
Gratuluje dziewczyny kawał świetnej roboty!Oby tak dalej!
Ja równiez oddałam już swój głosik i żałuję że nie możemy zagłosować na więcej niż jedna(trzy miejsca tak jak jury).Piękne prace dziewczyny:ok:
Ja tez zaglosowalam i nie bylo problemu z wyborem tej ktora mi sie najbardziej podoba,
ale wszydtkie sa naprawde ładniusie ,gratuluje dziewczyny:)
glosik oddalam, jedna praca szczegolnie mnie zachwycila, ale mimo wszystko cala reszta tez naprawde swietna!!
A to ci niespodzianka :D Nie spodziewałam się ani trochę że dziś mogą być wystawione prace, a tu proszę :skacze:
Prace fenomenalne, nie mogłam się zdecydować, szkoda że nie można było głosować na więcej niż jedno zdjęcie.
Głosik oddany ale ciężko było :D
powiem szczerze ze sporo prac na jedno kopyto :D hah fiolety i kwiaty akrylowe :D ale na tak wysokim poziomie ze nie moglam sie zdecydowac :D
wybralam prace ktora jest inna :D ale nie gryzie w oczy brakiem starannosci wykonania :D
rewelacja jak dla mnie :D
i juz zaglosowane :D
mnie powaliły dwie prace ale musiałam się zdecydować na jakąś:D
A ja postawiłam na szyk i elegancje w stylu Mistero Milano
mi jakieś 3-4 prace wpadły w oko :) zagłosowane :D
Bardzo ciężki wybór, bo prace rewelacyjne. :ok:
A ja powiem obiektywnie ze wiekszosć prac mnie zupelnie rozczarowalo.. poza tym jakosć zdjeć.. jak to sie ma do tego punktu regulaminu
12. Zdjęcia muszą być ostre i wyraźne (zdjęcia zamazane albo takie, na którym nie widać dobrze zdobienia zostanie odrzucone)
Szkoda ze bierze sie wszystko jak leci. Jury nie odrobilo lekcji;)
Dla mnie tylko 3 prace byly wyraźnie na temat ( chociaz wiem ze i tak wygra ta z poprawną budową a niekoniecznie zgodna tematycznie;))
Jeżeli ktoś wysyła nieostre prace działa na swoją niekorzyść dlatego jest taki punkt w regulaminie jaki jest,
nieostra praca ma mniejsze szanse na wybór przez jury czy użytkowników w sondzie, dobrze, że jury nie zdyskwalifikowało żadnej z prac bo uważam że każdemu trzeba dać szansę nawet jeżeli nie jest mistrzem w robieniu fotek nie każdy ma też super sprzęt który sam ustawi odpowiedni tryb makro itp od tego są konkursy żeby się wszystkiego uczyć również szlifować sztukę robienia korzystnych fotek
chocolata oczywiście nie neguje twojego punktu widzenia każdy ma prawo do własnego i od tego jest forum żeby swój pogląd przedstawić
Prace cudowne - niektóre urzekły mnie bardzo :):):) oczywiście magia szpiców i akrylowych kwiatuszków :) już teraz gratuluje zwycięzcy - poziom naprawdę bardzo wysoki a co do oddania głosu - zdecydować się było bardzo trudno :)
Ja się zgodzę i z Kamisem i z Choco, ot każdy ma szansę, ale zdecydowanie tylko kilka prac pasowało mi do tematu (choć uważam, że wiele szpicków i kwiatków było cudnych) to jakoś mi tak zupełnie nie pasowały ani do Mistero, ani do Milano, ale każdy ma inną interpretację... zobaczymy czy wygra "moje" wyobrażenie tematu, które wybrałam ;)
Teraz tylko głosować i czekać na wyniki
to wypowiem, sie i ja...
otóż rozumiem.. nie kazdy jest asem przestworzy i nie kazdy trafia w temat albo interpretuje go na swój sposob.. ok... ale regulamin to regulamin
skoro napisane ze niewyraxne odrzucone a sie be=ierze to cos nie tak
monopol na konkursy?
nieważne jak byleby sie kręciło?
to nie o to chodzi...
równiez jestem rozczarowana ze konkursy mówiąc szczerze schodzą na psy... tylko nie wiem po czyjej stronie lezy wina... po uczestników ze nie stosuja sie do regulaminu, czy organizatorów którzy naginają go żeby (?) nie wiem co? a może wina lezy po srodku?
z przykroscią stwierdzam ze... tak być nie powinno :/:
bo jedni sie starają, robią cuda, staj na gowie zeby wypaść jaknajlepiej (wynajmują w niektórych przypadkach tak było fotogafów, pozyczają aparaty od znajomych) a inni ... "odfajkują"
takie odnosze wrazenie....
"odfajkowane" i tak wylecą z konkurencji ;) a mi się wydaje ,że "zapomniał wół ... " ;) niestety :]
Mnie po raz kolejny powaliła jedna praca i postanowiłam na nią zagłosować :) ! oby moja faworytka wygrała, ponieważ zdecydowanie zasłużyła.
Niektóre prace na prawdę mnie rozczarowały. . . nie chce być nie miła, ale nie którzy nie zrozumieli tematu. Pisanie długopisem na palcach , nie zbyt kojarzy mi się z szykiem i elegancją , a niektóre prace są po prostu nie staranne w każdym stopniu , nie dość że wykonanie nie zbyt . . . to jeszcze tak jak wspomniałaś Woszczurku niektóre zdjęcia ... szkoda , no szkoda. Ale najważniejsze że jest parę prac na prawdę cieszących oko. Natomiast pozostałym Panią gratuluję odwagi i wysiłku :D