Odp: [09.10.2010 Tychy] Warsztaty TYLKO dla Forumowiczów wzorki.info w Tychach Yasmin
no to moja kolej :Pwarsztaty były świetne pierwszy raz na takich byłam Asiu pazurki robisz po mistrzowsku dużo się nauczyłam i poznałam nowe produkty bardzo się cieszę ze mogłam być na tych warsztatach i oby na następne nie trzeba było długo czekać:D obiadek pyszniutki
I DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM UCZESTNICZKOM JESTEŚCIE ŚWIETNE BABKI I W WASZYM TOWARZYSTWIE NIESTETY ZA SZYBKO PŁYNIE TEN CZAS DZIĘKUJE ZA MIŁA ATMOSFERKĘ I POGADUCHY :*:*:*:D:D:D
zdjęcia będą jutro
ps ladys dzięki za piękne pazurki :*
Odp: [09.10.2010 Tychy] Warsztaty TYLKO dla Forumowiczów wzorki.info w Tychach Yasmin
Temat zostaje zamknięty.
Jeżeli ktoś będzie chciał dodać coś na temat warsztatów proszę o PW
Bylo po raz kolejny ZAJEFAJNIEEEE!!!Tyle ze z wrażenia i masy nowych zdobień nie pamietalam i nie mialam czasu cykac fotek.. stąd tak mało:] Ale to chyba dobrze swiadczy o warsztatach;)
Załącznik 31186
Załącznik 31188
Załącznik 31183
Załącznik 31187
Załącznik 31184
Załącznik 31185
Załącznik 31189
hyhy zrobilam cale 4 fotki na warsztatach....:D ale to dlatego że ciągle coś robiłam, a to dobrze :D:D:D a jutro idzie w ruch nowa zaginarka :skacze:
plusia, total i pazurek pilnie słuchają Asi
Załącznik 31224
goslavka i choco
Załącznik 31225
choco i plusia
Załącznik 31226
pazurek pokazuje pazurka:D
Załącznik 31227
ale super było sie w końcu poznać :kwiatek: