MalaMi dochodzę do wniosku, że pewnie Muminki :D
Swoją pracę już od ponad tygodnia mam w połowie ukończoną. Nie mam czasu by dokończyć swoje "dzieło", ale mam nadzieję, że wyrobię się w terminie i wyślę ;)
Printable View
MalaMi dochodzę do wniosku, że pewnie Muminki :D
Swoją pracę już od ponad tygodnia mam w połowie ukończoną. Nie mam czasu by dokończyć swoje "dzieło", ale mam nadzieję, że wyrobię się w terminie i wyślę ;)
Dziewczyny szalejecie :) będzie co oglądać hihi
dobra zrobilam :D ale lach :D
ja durna nawet nie wymyslilam zeby sobie posklejac tipsy :porazka:
i meczylam sie tak z kazdym z osobna hahahahha :D
Ja też chcę wziąc udział ale dopiero się zarejestrowałam nie wiem czy zdążę:( to by był mój pierwszy konkurs!!!!!!:skacze:
---------- Dodano o godzinie 17:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:31 ----------
To zabieram się do roboty :cwaniak2:ale się cieszę:skacze:
Ojjj coś czuje, ze będzie co oglądać :):):)
to prawda regularnie napływają nowe pracki, cieszę się że jest taka frekwencja :D
kurcze juz tak malo czasu!! a ja dzis gabinet osobiście remontuje:( moze w pon. jak dam radę to skończe napoczęte prace...
Wysłałam :D
czy mi sie tylko wydaje czy tak wielu prac jeszcze nie było? :)
Bardzo fajny temacik, jasno każdy wie co ma zrobić ;-)
no to mamy nauczkę na przyszłośc napisać co i jak dokładnie w temacie konkursu.
Kurcze ja nie umiem malować próbowałam no to zrobiłam kaleki ... :P
Ja mam dwie prace ale coś nie jestem z nich zadowolona :D. Chyba zrobię 3 nową :skacze:.
Ja chyba też się skuszę na ten konkursik:D
Ja dziś zrobiłam jeszcze jedną pracę :D a co :):skacze:
A ja się wkurzyłam, bo jedna praca nie wyszła tak jak miała hyh... masakra z tymi moimi trzęsącymi się łapami :/ Dobrze, że choć z jednej jestem w pełni zadowolona. Ale korci mnie piątą zrobić hehe ale chyba nie będę szaleć
Już bym chciała zobaczyć te bajeczki;) ale jeszcze troszkę;) ja wysłała 2 prace;)
a ja jakos nie mam natchnienia:/:
ale z niecierpliwoscia czekam na wasze prace :cwaniak2:
ja może zrobie dziś coś jeszcze:)
Hmm a ja wysłałam w sobotę dwa zestawiki i nie dostałam potwierdzenia dostarczenia.. Wysłać jeszcze raz ? Jak myślicie ? Dotarły czy nie hmmm :huh:
Ja tez juz wyslalam moze uda mi sie jeszcze jedna zrobic:)
Jeszcze kilka godzin zostało ale chyba już nic nie zmaluję :/:
Kachna jeszcze zdążysz!;) także do dzieła dziewczyny jeszcze nie jedną prace by wyskrobał do 24.00:D
O tak,pewnie że by wyskrobał,tylko gorzej jak leń siedzi komuś na plecach, tak jak mi np :D
Wygoń go wygoń!:D już nie mogę się doczekać prac;):skacze:
klik i... poszło ;] wyslałam swoją pracę
może by warto sprobowac ;) hmmm... co prawda malo czasu ale moze sie uda ;D
yyyy :wstydek: a ja następnymi dwoma zestawikami przypchałam skrzynkę konkursową iiii znowu mi potwierdzenie dostarczenia nie doszło
---------- Dodano o godzinie 19:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:32 ----------
DOTARŁY KamisQ?
bo ostatnie gorące minuty lecą :cwaniak2:
są są skrzynka aż się grzeje tak spływają te maile :D
hyyyyh, moja praca rozśmieszyła mojego "operatora aparatu". To chyba nie wróży najlepiej ;D Doszłam też do wniosku, że powinnam była użyć technik odwrotnie, niż to zrobiłam, ale co tam - poćwiczyłam sobie :P
O matuchno ale wy szalejecie z tymi pracami kobitki, a ja leniuch tylko jedną wysłałam :wstydek:
a ja waśnie wyslalam :D moja pierwsza i ostatnia :)
A ja nauczyłam się czegoś... nie zwlekaj :P Oczywiście leń zaczął i nie skończył 5 pracy, a pozostałe zostawił "no bo wyślę pakietem" i teraz na ostatnie 10 minut wysyła... wysyła... wysyła... heh mam nadzieję, że w końcu dojdzie i to na czas... no, ale ba lenie nie mają łatwo :P
~~~~~~
Ooooo! Wysłało :P :D :D :D
ja tam tez jednak wysłałam jedną:)
ja wysłałam 2, ale jestem zła, bo miałam tyle pomysłów a nie wyszły jak miały i się poddałam:(
ja się obudziłam i odrazu na forum prace zobaczyć, a przecież jeszcze nie będą wystawione tylko w ciągu 7 dni:glupek::glupek:
dajmy sie naszym zacnym jurorom spokojnie pośmiać te siedem dni :P
no to czekamy!! :skacze:
O tak, leniuszki mają ciężko ;) Sama zrobiłam tylko jedną pracę. Za następne konkursy będę musiała się zabierać szybciej :)
ja tam jestem zadowolona z mojej pracy:)
ja też jestem z mojej zadowolona, chyba porobię więcej jako wystawka bo też kilka pomysłów jeszcze miałam