cicho ewa nie bucz::*juz nie moge sie doczekac prac:skacze:
Printable View
cicho ewa nie bucz::*juz nie moge sie doczekac prac:skacze:
hm ja tez, sama mialam zrobic prace na konkurs i wymieklam, troche zaluje ale przymajmniej popatrze co dziewczyny stworzyly:skacze:
również jestem ciekawa Waszych prac :D
Ja zrobilam i wyslalam ale szczerze nie jestem w ogole zadowolona:( Ale coz zawsze to kolejne cwiczonko!
jak najbardziej :brawa:
jestem ciekawa czy malowałyscie, tworzyłyscie tam samochody.. czy moze jakies czesci samochodowe.. czy ten jakies animowane samochodziki czy jeszcze cos innego :D
ciekawosc mnnie zzera :cwaniak2:
Kiedy pojawią się prace??też nie mogę sie doczekać:):skacze:
Giordani, wystarczy przeczytać...
"Prace zostaną wystawione w ciągu 5 dni roboczych (wykluczając weekendy i święta) czyli 04.10.2010"
Do 4tego mnie chyba ciekawość zeżre :skacze: Ale co tam.. Cichosza jesteśmy wzorowymi i cierpliwymi forumowiczkami i wcale nikogo nie pośpieszamy :D
wyniki konkursu w moje urodzinki he he:D może zrobia mi prezent;]:haha: jak to mowia pomażyc dobra rzecz bo wogole moja praca mi sie nie podoba :/:
---------- Dodano o godzinie 01:17 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 22:45 ----------
uuups zagubiłam sie prace beda wystawione w dzien moich urodzin...gapa ze mni:/:
A ja tak bardzo chciałam wziąść udział ale nie miałam czasu;(mam nadzieję że następny konkurs będzie juz z moim udziałem:DRówniez jestem ciekawa co tam powymyślałyście zdolniachy na tych paznokciach:)Czekam cierpliwie na wystawienie prac;)
no to dziś chyba wyniki? :P
Dzisiaj wystawienie prac, a wyniki za jakiś tydzień ;)
no to czekamy :skacze:
pewnie znowu o 23:59 pokażą Wasze dzieła :P
OJ czekam z niecierpliwością:D byle by troszke wczesniej bo jutro o 5 pobudka:o
halo, gdzie prace? :P juz nie zwlekajcie te kilka minut :P
no przecież są wystawione: http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...moto-show.html
:P
Już są :P
Zagłosowałam. Ciężki temat trochę, bo widać, że prac nawet nie jest dużo, niektóre naprawde zaskoczyły mnie :)
Piękne prace:ok:Gratuluję pomysłów;)
i ja również gratuluję, ja jeszcze nie zagłosowałam, mam kilka takich, które bardzo mi się podobają. i mniej więcej połowę chyba poznaję autorów hyhyhy
hihihi niektóre całkiem śmieszne :D
Jutro wybiorę na pewno, bo jedna wpadla mi w oko :P
Kreatywne z Was dziewuchy :) Właśnie oddałam swój głos. Jestem ciekawa czy mój faworyt wygra :)
fajne prace..... wybralam 3 a z nich wybralam 1...ciekawe czy stana one na podium.....wg moich typow hihi.....glosik oddany
również zagłosowałam ^_^ bardzo fajne prace dziewczyny, gratuluję :kwiatek:
Dziewczyny gratulacje-piekne prace!!Potem zaglosuje ,ale w jednej pracy sie zakochalam!!Ogolnie wszystkie sa pomyslowe!Super!
Super prace!!!Gratuluje pomyslow!!!
nie wysłałam...ale już zagłosowałam:D piękne prace:brawa:
Dziewczyny, świetna robota, miałam WIELKI problem z wyborem tej jednej i najchętniej zagłosowałabym na kilka ale w końcu się zdecydowałam i głosik oddałam :D
Świetne prace dziewczyny !! Idę głosować :D:skacze:
super prace:D juz zagłosowałam^_^
no pokazałyście klasę-jestem pod wrażeniem!!!!!! szczęki z podłogi zebrać nie mogę :D Wielkie gratulacje dziewczyny :master: prace cieszą oko ;)
dziewczyny piękne prace postarałyście się jak za każdym razem ale jedna mi w padła w oko jak dla mnie miodzio
---------- Dodano o godzinie 10:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:27 ----------
i już oddałam głosik
mi też kilka wpadło w oko:) ale postawiłam na kreatywność i technikę wykonania, bo inaczej bym nie wybrała:D
Zagłosowałam ;) Dwie mi się bardzo podobały i baaardzo trudno było mi się zdecydować :(
Ja też oddałam swój głos, ciężki wybór był bo wszystkie prace piękne :)
mi wpadly w oko dwie prace, zaglosowane:)
Praca są super, ja już mam faworytke:)
bardzo pomysłowe prace :)
ja juz zagłosowałam :D
Dziewczyny świetne prace, gratuluję pomysłowości:D. Głosik już oddałam, ciekawe czy trafnie:).
no to ja juz zglosowalam :D macie dziewczyny pomysly :ok::ok:
Czytamy uważniej ;) Przeniesione z Prace konkursowe-Emila