ja od początku się tego domyślałam;/ wygrałaby jakaś okropna praca, i musieliby ją prezentować na swojej stronie, wiadomo, że by na to nie poszli
Printable View
ja od początku się tego domyślałam;/ wygrałaby jakaś okropna praca, i musieliby ją prezentować na swojej stronie, wiadomo, że by na to nie poszli
dzisiaj rozstrzygniecie ale wyniki dopiero 28 :P
Myślę Malyyynko że Twoje wygrają, tymbardziej że wiadomo które Twoje. Masz fajne pazurki, ale przede wszystkim sensowne zdjęcie. Myśle, że to też jest kluczową sprawą. Niektóre prace są naprawdę ładne, tylko zdjęcia troche niewyraźne, albo nieestetyczne. Szczerze mówiąc już nie mogę doczekać się wyników :) Buziaki dla wszystkich! :hura:
o ktorej beda wyniki?????
chyba zapomnieli;p;p i jakoś tu cicho:) nikt na wyniki nie czeka?;p
chyba rzeczywiscie zapomnieli bo głosowanie trwa mimo ze juz sie powinno skonczyc 25:D
no właśnie!!!:wow:
Gratuluje super organizacji!!
:haha:
Rozstrzygnięcie konkursu miało być 25 lutego, a przed chwilą wchodziłam i można jeszcze głosować... kpinaaaaaaaaaaaa:/:
Bez sensu... emocje jak nie wiem, a tu w ogóle cichosza o wynikach.... :(
nie ma już dziś co liczyć na wyniki, skoro zapomnieli już kilka dni temu zablokować głosowanie, to sobie na wyniki troche poczekamy:/:
hmmm nie wiem czy zapomnieli czy czekają do ostatniej chwili...
ale jeżeli zapomnieli o wybraniu paznokci reprezentujących ich markę to świadczy tylko o ich firmie...
. . . to bardzo nie w porządku w stosunku do biorących udział
Ja Wam powiem tylko m.in tyle ze kontakt z nimi to w ogóle porażka, zero odzewu
i zgodzę się z Emilką, że to wszystko świadczy tylko i wyłącznie o ich firmie, podejściu do ludzi, którzy wysyłali prace i ich profesjonalizmie..
a może im się żadna praca nie podoba dość mocno i nie wiedzą jak się z tego wycofać:huh:
Ale w koncu musza sie odezwac. Dzwoniłam dzisiaj do EF, mowilam ze dzwonie w sprawie konkursu, polaczyli mnie z Impressio ale nikt nie odebral....
Jakby się nie spodobała to by chyba głosowania nie robili tylko by termin wydłużyli na nadsyłanie prac tak myślę, chociaż prace niektóre są boskie , mamy zdolne koleżanki nawet bardzo :kwiatek:
mają jeszcze 2 godziny :P
nadzieja matką głupich:D
I że tak powiem firma pokazała klasę i mnie osobiście skutecznie zniechęciła do zakupów....
no chyba ze wyniki miały 28 ale marca :huh:
dziewczyny moja siostra pytala na faceboku na ich profilu i napisali wlasnie ze dzisiaj bedzie ogloszenie wynikow :)
dzięki Natka :kwiatek: dobrze wiedzieć... ale mimo wszystko mogli dać chociaż jakieś info na stronie :)
Jest już ogłoszenie wyników
ImpressioNails | Facebook
I po co te nerwy laski ;-)
gratulacje zdolniacho !! piękna praca!! :kwiatek::kwiatek::kwiatek::love:
Jezu popakałam się ze szczęścia ! !! ! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Jestem taka szczęśliwa !!!!!!!! :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwia tek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Gratulacje :D piękna praca :D
Hehe, nie dziwię się
piękna praca gratuluję !
Klaudia gratuluję:kwiatek:
Dziękuje dziewczynki !! :) jeszcze nie ochłonęłam :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
a widzisz ;) Gratuluje - w pełni zasłużyły na wygraną :*
gratulacje piękna praca - cudowna kolorystyka
moja zdobyła wyróżnienie :skacze: mimo, że nie wygrała też jestem dumna^_^
Załącznik 37705
wielkie gratki !!!:) piekna praca:))
Gratuluje Meg :) :przytul::kwiatek:
Dostałaś już potwierdzenie na meila ??
Zastanawiałam się czy dostaniemy dyplomy ? :D
meg również gratuluję :kwiatek:
jeszcze nie dostałam potwierdzenia - mam nadzieję, że dostanę dyplomik fajnie by było :P
Zastanawiałam się czy nagroda będzie wysłana w tej słodkiej torebeczce , co jest na zdjęciu , bo nie widzę żeby była ona wpisana w skład zestawu :huh:
Nie mogę się doczekać ^^ na pewno wstawię wam zdjęcie moich pierwszych akrylowych szpiców :P
Brawa :brawa: zdolniachy :*
Gratuluje dziewczyny, w pełni zasłużyłyście!:brawa::brawa::brawa:
Paznokietki Gratuluję!! Praca śliczna:ok:
i kolorystyka trafiona w 10siątkę :D:brawa:
Meg gratuluję świetna praca! :)
Paznokietki-Twoja praca mnie powaliła na kolana, normalnie zbieram szczękę z podłogi :D
aaa paznokietki uściski i wielkie Graaaatulacje!!
Meg dla Ciebie również!
Cudwone prace Meeega superowe :skacze:
ja tak myślałam, że ta praca wygra bo jest estetyczna i przejrzysta, bez przesadnego zdobienia, dobrze będzie się prezentować na stronie :D no i w kolorach stronki:) to samo się tyczy pracy wyróżnionej:) Gratulacje dziewczyny!!!!!:love: