-
Odp: Zdjęcia naszych gabinetów kosmetycznych
:skacze:
Cytat:
Napisał
szpila59
dup*a a nie pożycz... a za to ja miałam 6 na koniec i półrocze też z polskiego w tym roku
:hahaha: ibyłam na 5 konkursach w tym.. ortograficznym :D Pami powiedziała, że bardzo dobrze mi poszedł, hahaha!!:skacze:
ha ha ha!! bo teraz jest mega obniżony poziom!! u mnie w liceum pani z polskiego na "sprawdzenie naszych umiejętnosci" zrobila nam dyktando z jakiegoś slownika czy cos... bylo mega trudne i n ie chwaląc sie to jak jedyna dostałam 3... a reszta same banie:hahaha:potem przez cale 4 lata moj prof od matematyki nabijał sie z tego... no i ze mnie;(
ale nie dziwie sie ze tak sie dzieje- poprostu era komputera... sama po sobie widzę, że czasem robie banalne błędy i sama się za głowe łapie co ja wypisuję
ale tak wracajac do tematu przewodniego to świetne te wasze gabinety... moj małż powiedzial mi kilka dni temu że po tym konkursie i wyroznieniu to chyba jestem jednak cos warta i chce mnie na jakis porządny kurs wysłać... i nawet juz robi porządki na gabinet (bo chce na całe majty chce zrobić interes)... a gabinet ma być w obecnym warsztacie...
-
mi tez sie bardzo podobaja Wasze gabinety
-
Cytat:
Napisał
woszczur
ale tak wracajac do tematu przewodniego to świetne te wasze gabinety... moj małż powiedzial mi kilka dni temu że po tym konkursie i wyroznieniu to chyba jestem jednak cos warta i chce mnie na jakis porządny kurs wysłać... i nawet juz robi porządki na gabinet (bo chce na całe majty chce zrobić interes)... a gabinet ma być w obecnym warsztacie...
To on chyba nawet w 1/4 nie zdaje sobie sprawy ile jesteś warta?
Niech remontuje warsztacik, zazdraszczam, bo mój nawet jak coś wysprząta, to zaraz nawali tam kluczy, kompresorów i pistoletów do malowania, tak, że nawet podłogi nie widać...
-
Cytat:
Napisał
woszczur
ha ha ha!! bo teraz jest mega obniżony poziom!! u mnie w liceum pani z polskiego na "sprawdzenie naszych umiejętnosci" zrobila nam dyktando z jakiegoś slownika czy cos... bylo mega trudne i n ie chwaląc sie to jak jedyna dostałam 3... a reszta same banie:hahaha:potem przez cale 4 lata moj prof od matematyki nabijał sie z tego... no i ze mnie;(
na tym ortograficznym moim to babka nie mogłą przeczytać połowy kartki takie se słowa pogmatwane powymyślali, że wszystcy na konkursie mysleli, że ona sobie z nich jaja robi :skacze:
-
Piekne te salony mi również marzy się za piękny salon kosmetyczny ale to za kilka latek
-
Lusill świetnie wygląda to Twoje gniazdko :good: fiu, fiu super
-
lusill piękny masz salon :) jest bardzo duzy, możesz podać ile ma m2 ??
-
Lusil salonu można Ci pozazdrościć.:):brawa::brawa::brawa:
-
czekam na zdjęcia nowego gabinetu seqoi bo się przeprowadzała w tygodniu, ciekawe jak teraz urządziła :)
-
dodam taką myśl przewodnią, cytat.... nie wiem jak to jeszcze inaczej nazwać :skacze:
''JEŻELI ROBISZ W ŻYCIU COŚ, CO KOCHASZ, TO PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ ZACZNIE TO PRZYNOSIĆ PIENIĄDZE''
:]
A wszystkim szczerze życze spełnienia tych pieknych marzeń :*
-
Cytat:
Napisał
lusill
kochane zrobiłam przemeblowanie, powiedzcie jak Wam się teraz podoba:
Boooosko,masz bardzo piekny salon:wow:
-
Cytat:
Napisał
natalia268
dodam taką myśl przewodnią, cytat.... nie wiem jak to jeszcze inaczej nazwać :skacze:
''JEŻELI ROBISZ W ŻYCIU COŚ, CO KOCHASZ, TO PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ ZACZNIE TO PRZYNOSIĆ PIENIĄDZE''
:]
A wszystkim szczerze życze spełnienia tych pieknych marzeń :*
podpisuję się pod tym :skacze::skacze::skacze:
-
Cytat:
Napisał
lusill
kochane zrobiłam przemeblowanie, powiedzcie jak Wam się teraz podoba:
super i ta przestrzeń mmm :)
Kamis jeszcze troszeczkę musisz poczekać, ale już niebawem :)
-
Dziewczyny super macie urządzone :) Tak pełno wszystkiego :) U mnie póki co tak skromnie, ale mam nadzieje, ze spodoba Wam się moje miejsce pracy :)
-
super!!!!!!!mi sie bardzo podoba nie jest przepelnione i przeladowane.
a ta sciana z barkiem nooooooooo po prostu miodzio!!!!
-
skromnie ? ? ? :wow:
SUPER !!
I te kamienie plus czerwien cudo !!
i jak sie wszystko błyszczy :)
-
Odp: Twój paznokciowy kącik
Odświeżam temat mamy trochę nowych twarzy więc proszę wklejać wasze kąciki :)
-
ja jeszcze nie wkleilam,ale postaram sie wkrotce:wstydek:
-
Cytat:
Napisał
kamila1987
U mnie póki co tak skromnie, ale mam nadzieje, ze spodoba Wam się moje miejsce pracy :)
Wszystko w swoim czasie :) salon masz piękny ... oby do przodu :)
Kamień wygląda rewelacyjnie :good:
-
no!! ja po prawie 4 latach wyszłam z cienia i z kąta w kuchni i przeniosłam sie do sypialni
fanfary:
TATATATAM TA TAM:
-
Bardzo ładnie .Podoba mi się ten pojemnik przy nodze stolika na ozdoby musi być praktyczny ,bo nic ci nie przeszkadza na stoliku:good:.Mozesz mi powiedzieć gdzie można taki pojemnik kupić ?
-
Cytat:
Napisał
elaxx76
Bardzo ładnie .Podoba mi się ten pojemnik przy nodze stolika na ozdoby musi być praktyczny ,bo nic ci nie przeszkadza na stoliku:good:.Mozesz mi powiedzieć gdzie można taki pojemnik kupić ?
o jezus!!!! z tym pojemnikiem to historia od wielkiego wybuchu jest...
<samoopamietanie coby offtopa nie robić> -------->woszczur
półeczkę kupiłam w ikei na dziale biurowym (14,99zł) stoliczek też (blat-29,99 i nogi 10zł/szt-białe, czarne i czerwone, srebrne-12,50zł/szt)
IKEA | Miejsce pracy | Blaty i nogi stołów
IKEA | Blaty i nogi stołów | Blaty, nogi i podstawy VIKA | VIKA AMON/ VIKA CURRY | Kombinacja stołu
polecam!!
-
Cytat:
Napisał
woszczur
Jesteś kochana podsunełaś mi fajny pomysł:*:*:*:*,a wlaśnie w niedziele jadę do Gdanska to zajadę do ikei:)
-
Bardzo podoba mi się Woszczurowy kącik, taki mogłabym mieć!
-
Woszczurku ale Ty masz głowę :D, fiu, fiu zmajstrowałaś fajowy kącik :P
-
Przecudne te wasze kąciki:) ja tez kilka lat pracowałam w domku na poczatku dojeżdzałam do klientek a później u siebie w domu. Ja bardziej akrylowa jestem wiec mamusia wygoniła mnie z domu na półpiętro...hihihi...wiecie taki podest między kondygnacjiami w domkach piętrowych jakby na klatce schodowej:) później mój maz sie meczył i wdychał zapachy ale nigdy nie mówił ze ma dosyc:)kochany a teraz doczekałam sie saloniku:)
-
Cytat:
Napisał
kamila1987
Dziewczyny super macie urządzone :) Tak pełno wszystkiego :) U mnie póki co tak skromnie, ale mam nadzieje, ze spodoba Wam się moje miejsce pracy :)
jak dla mnie extra :D
-
o ja pierdziu bosko tam masz !!
-
Cytat:
Napisał
kamila1987
Kamila masz tam przecudnie ze smakiem :love:
-
Kamila im skromniej tym ładniej! :D Ale Twoje miejsce pracy jest Świetne! Bardzo ładnie urządzone i schludne. Super! :) :ok:
-
Wszystkie stanowiska sa super:)a to moje skromne miejsce w domku ale juz nie dlugo salonik:)
---------- Dodano o godzinie 14:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:20 ----------
---------- Dodano o godzinie 14:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:21 ----------
-
Kurcze ale Wam zazdroszczę tych kącików:( ja niby mam duży pokój a nawet nie mam gdzie ustawić stolika i męczę się pracując na ławie:(
-
bardzo fajny jak na blat kuchenny :)
-
Super te kąciki !! ja tak cierpię że nie mam w ogóle miejsca;/
-
Cytat:
Napisał
woszczur
Ja ten stolik również polecam sama go mam i jest super:)
-
Kamila, bardzo ładny ten Twój kącik
Tak czysto, elegancko
Ładniusi
-
Cytat:
Napisał
ilonia123
Ja ten stolik również polecam sama go mam i jest super:)
a ja już go teraz nie mam!! zostały mi po nim tylko nogi... uległ małej metamorfozie...
-
woszczurku a możesz się pochwalić ile taki blat kosztuje i gdzie Twój mąż go kupił? Fajny ma kolorek i pasowałby mi do mebli.
-
Cytat:
Napisał
Ladyss
woszczurku a możesz się pochwalić ile taki blat kosztuje i gdzie Twój mąż go kupił? Fajny ma kolorek i pasowałby mi do mebli.
offtop... odp na PW:)
-
No to i ja wkleje fotki swojego pazurkowego miejsca:)