Ja miałam brzoskwiniową i jak dla mnie tragedia! Przy czym ja nie lubię takich gęściochów, nawet na szkielet sie nie nadawał...wymieszałam go z jakimś żelem rzadkim, który też leżał u mnie bezczynnie i jakoś to wymęczyłam, ale to nie dla mnie :)
Printable View
Ja miałam brzoskwiniową i jak dla mnie tragedia! Przy czym ja nie lubię takich gęściochów, nawet na szkielet sie nie nadawał...wymieszałam go z jakimś żelem rzadkim, który też leżał u mnie bezczynnie i jakoś to wymęczyłam, ale to nie dla mnie :)
ja też nie potrafie sobie z nią poradzic... góry doliny... :/ i tak leży bezczynnie. nawet nie mam pojecia jak ją wykorzystac:(
Ja tez mam tą galaretkę i też sobie z nią nie radziłam :P Szukałam (tak pobieżnie ;) ) czegoś na necie jak to używać ale nie znalazłam. Wyczytałam ostatnio że galaretka jest dobra jako pierwsza warstwa (zamiast bondera), ale nie stosowałam, więc nie poprę :P
też myslałam żeby ją zużyc na podkład ale ona nie jest jednofazowa tylko budująca więc wymaga bondera:/:
nataszka mi sie super trzymała ta galaretka bez bondera
Ja zelu galaretki nie lubie. Mialam probke i nie zdala egzaminu :(
Elizabeth76 to ci ją chetnie odsprzedam :D
A ja dziś otwarłam żelik kamuflaż z Sunflower róż i jestem bardzo niezadowolona :/
Na zdjęciu wygląda tak Sunflower i ŻEL UV i KAMUFLAŻ i Żel UV Kamuflaz Róż 7g
A w rzeczywistości :
Załącznik 61796
Zdjęcie Bardzo dobrze oddaje kolor
Niestety nie ma to nic wspólnego z różem :(
nataszka ja żelami sie nie bawie ,no tylko czasami ;) kupiłam kiedys w promocji to go wypróbowałam co do wytrzymałości to super ale bardzo gęsty .Pisałaś że wymaga bondera ,wiec ja go przetestowałam ,bonder był zbędny do niego ;)
to moze dam mu jeszcze szanse hi hi ;)
---------- Dodano o godzinie 12:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:26 ----------
katerina15 zdjęcia kamuflaży niestety bardzo czesto są przekłamane...i przez to sama już uzbierałam niezła kolekcje... połowa do kosza :/ dlatego najlepiej czytac opinie , pytac dziewczyny o real foto i zamawiac malutkie na próbe. A i tak trafią się buble ;) taka praca he he trzeba duzo testowac. Z rózami to ja przeważnie mialam taki problem ze po utwardzeniu w lampie robiły sie mleczno białe a roż jakby znikł ;(
Dziewczyny które uzywały tej galaretki pisały że mieszały go z rzadszym żelem i tak zużyły ;)
Dziewczyny jak któraś chce to ja mam kartę rabatową -15% mogę kod podać, bo ja mam ich sklep na miejscu, a w nim nie można tego wykorzystać.
co do kamuflazy to nawet ten na stronie nie przypomina rozu:)
ja dlugo szukalam rozowego kamuflazu, az w koncu trafilam na to co chcialam:) warto sobie przetestowac ten Sunflower i ŻEL UV i ART i Żel UV Art Mleczny Róż 15g naprawde bardzo ladny kolorek, oczywiscie nie jest tak rozowy na pazurku jak na zdjeciu;) niestety aktualnie nie mam zdjecia paznokci wykonanych tym kamuflazem ale postaram sie niedlugo jakies zrobic i wrzuce
mam pytanie odnsnie hybryd z sf nakladacie ja np na baze z gelisha kolor z sf i to z gelisha czy tak moge je nalozyc?
Troszkę go poniuchałam, ale jak widziałam że nic to nie daje to się zniechęciłam. Odstawiłam na chwilkę i nie było zmian.
W takim razie zaraz go mocniej potraktuje :) Dziękuję :)
------------------------------------
Faktycznie jest dużo lepiej. Matko ale wstyd :D przepraszam :P Ja to się za szybko zniechęcam, a przecież nie raz już miałam sytuacje gdzie pigment osiadł :P
Przepraszam i dziękuje :kwiatek:
To ja sie troche podziele. Też używam galaretki bez bondera i trzyma sie super, polecam! :) wydaje mi sie że nawet lepiej jak z bonderem :D
katerina co do tego żelu to jestem w szoku widzac te zdjecie. nie raz kupowałam dokładnie ten cover i NIGDY nie wygladał jak ten Twój. Spróbuj go wymieszać, może wtedy bedzie ok :)
Dziewczyny polecacie ich żele kolorowe? Mam zamiar sobie kupić kilka ale nie jestem pewna ich jakości. Mam parę pytań:
- czy podczas utwardzania żele się kurczą? Chodzi mi o to że np po utwardzeniu zaczyna być widać minimalnie ale jednak wolny brzeg. Miałam już taki przypadek i z czasem żele powędrowały do kosza bo mi nerwy puściły.
- czy ładnie się utwardzają tzn czy nie ma efektu, że np utwardziły się tylko z wierzchu a pod spodem glutek zakamuflowany.
Jak na razie pracuję na żelach z Modeny i jestem z nich super zadowolona ale jednak Sun kusi mnie kolorówką oj kusi:slina:
kolorówka sf wcale nie jest taka fajna jedyne co mi sie w niej podobało to konsystencja ,jak dla mnie mało pigmentu ;)
Miałam kilka kolorkow jaks mi nie podeszły co pamietam to ciemny fiolet dobrze krył . Osobiscie nie byłam nimi zachwycona ,a najbardziej żałosne są te brokatowe , które samemu mozna zrobic :D żel przezroczysty i troche brokatu :D
Dałaś mi dużo do myślenia teraz w sumie... Przeczytałam watek i te daty prodykcji/ ważności jakoś tak mnie zniechęcają troszku... Jak czytam o problemach dziewczyn z zamówieniami to nieciekawie to wygląda jednak... Z tym, że to było pisane wszystko trochę czasu temu (naiwność każe mi się łudzić, że może coś się zmieniło od tamtej pory)
Jakoś żele brokatowe typu hand made mi nie bardzo i tym podobne praktyki. Chyba jednak będę szukać innej firmy:)
Żebyś nie miała wątpliwości, ja potwierdzę to co pisze Elizabeth :) Bywają niektóre kolorki fajne, ale część z nich jest beznadziejna. Spodziewam się pięknej mandarynki (jak wynika z opisu) a tu transparentny pozłacany, albo błękitu, a dostaje biały lekko zabarwiony niebieskim.
Tak, też mam tą mandarynkę!
Zachwycona ich kolorkami nie jestem, albo przekłamany w stosunku do zdjęcia albo półtransparentny :/
Moj niebieski mial byc jak blekit nieba. Jest podobny ale jak kolezanka wczesniej wspomniala transparentny niestety.
Ja też miałam ten problem.. miał być łosoś a jest prawie przezroczysty z baaardzo delikatna poswiata.. z niebieskim to samo.. osobiście nie polecam
Zel nablyszczajacy BLYSK UV powoduje u mnie zapowietrzenia! U was tez??
dziewczyny ma któraś z was hybrydy termiczne
GELAQ CHANGING COLOR
Sunflower i GELAQ - ŻEL LAKIER UV HYBRYDOWY i GELAQ CHANGING COLOR
jak się one sprawdzają??
Dziewczyny czy któraś z was używała żelu medium budujący?Sunflower i ŻEL UV i BUDUJĄCE i Medium "1" 07g. Żel UV Budujący podobno jest to żel rzadki?ja jestem zwolenniczka żeli rzadkich dlatego szukam ideału ma przystępna cene daltego chciałabym spróbować czekam na wasze opinie:)
hej kochane mam plan zakupic zestaw akrylowy do saloniku powiedzcie mi zy ich akryl warto kupowac?
Jak dla mnie tylko biały.
Liquid i resztę z innej firmy :)
Moja opinia o firmie sun flower jest następująca...Byłam dzisiaj na targach i bardzo zależało mi na tym żeby jak najgłębiej zapoznac sie z marką...i bardzo sie zawiodłam...kiedy zpaytałam Panie o żele powiedziały mi że nie pokażą mi konsystencji zeli,bo nie mogą...o zgrozo:o..to po co wystawiac sie na targach??potraktowano mnie jak rzep na d...e!zero wiedzy o tym co sprzedją!!! zapytałam o podstawowe rzeczy...i nie uzyskałam żadnej odpowiedzi..porażka szkoda może jeszcze kiedyś spróbuje
Witam.Dziewczyny zapraszam do mnie,zobaczycie wszystkie żele kolorowe i hybrydy na próbnikach kolorów,wiem że zdjęcia na stronce to nie to samo.
Przykro mi że na targach potraktowano klientkę tak nieładnie,to nie powinno mieć miejsca.Jeśli będę w stanie to postaram się zatrzeć to złe wrażenie i z przyjemnością odpowiem na każde pytanie co do produktów sun flower.-))
---------- Dodano o godzinie 13:24 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 21:50 ----------
Ja mam ,sprawdzają się,zapraszam do mnie dystrybutora sun flower
joljan a jakiś kontakt? strona internetowa? :)
milane powiem tak, niestety mnie też ciężko było kiedykolwiek spotkać kogoś dobrze poinformowanego kto pracował w tej firmie żeby udzielił mi odpowiedzi na moje pytania, mówię to z przykrością niestety. Ja używałam tego żelu jest on dobry ale naprawdę jest bardzo rzadkim żelem, dla mnie był za rzadki i przerzuciłam się wtedy na "2". Konsystencję "1" można przyrównać do żeli bazowych. Moje odczucia co do tej firmy są takie. Trzeba poznać te żele żeby w pełni cieszyć się ich jakością. Bo ja miałam przypadki, że zbudowałam paznokcia wyciągałam z lampy a tu już zapowietrzenie na pół pazura ;/ porażka jakaś, z czasem było lepiej i później nie miałam takich problemów i pracowałam na ich żelach jednofazowych i budujących. Polecam pod "1" obowiązkowo ich bonder wtedy mi się najlepiej trzymało.
souki2020 ich akryl nie należy do świetnej jakości ale daje radę naprawdę. Dlatego jeśli potrzebujesz coś naprawdę taniego to możesz się skusić. Jeśli byś chciała to zapraszam na prv bo ja mam dużo akryli ich firmy. Nie korzystam z nich bo jestem już dystrybutorem innej marki.
Dzieki;) Ja własnie pracuje na bardzo rzadkich żelach i takiej opini potrzebowałam,niestety na targach Panie nie potrafiły mi ani nic powiedziec ani nic pokazać...
ja dzis dostalam paczuszke z Sunflower i juz wiem ze w tej firmie bede duzo zamawiac.zrobilam paznokcie kamuflażem builderem i jestem w nim zkochana bardzo naturalny kolorek wrecz jak plytka paznokcia gesty ale dobrze sie uklada.rewelacja.dostalam kilka gratisow a zalapalam sie tez na promocje ta w ktorej wybralam sobie kilka produktow za punkty wiec jeszcze tak naprawde produktow gratis za okolo 80 zl.Bardzo mi sie to podoba.zamowienia u Dobrej Rady nigdy nie byly az tak premiowane.i co najwazniejsze zel genialny takiego szukalam.!!!
hej Edytko czy ja tym żelem( http://allegro.pl/sun-flower-twardy-...44004.htmlmogę) robić paznokcie całe używać jako jednofazowego?????
---------- Dodano o godzinie 14:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:57 ----------
cześć kobietki ;-)
mam pytanko odnośnie żelu jednofazowego mianowicie czym się różni clear 1, clear 2,nylonowy i sylikonowy. Pytam,bo wasze doświadczenie leprze od opisu firmy :-)
Pozdrawiam