Kurcze, laski.... ja się zaraz jakis kompleksów nabawię, jak każda tak coś ugotuje czy upiecze.... ;) Zupełnie nie mam talentu w tym kierunku :/:
Printable View
Kurcze, laski.... ja się zaraz jakis kompleksów nabawię, jak każda tak coś ugotuje czy upiecze.... ;) Zupełnie nie mam talentu w tym kierunku :/:
nie Zyzka, bo będziemy więcej żreć niż klepać pazury, a nie ma też gdzie podgrzać, a ja też nie dam rady nic ukręcić... zresztą u mnie w domu to większość dań na wpół gotowych bo ja nie lubię przy garach wystawać...ale jeść o tak:D zwłaszcza słodyczki:leze: inne rzeczy mogą nie istnieć:leze:
nanami wiem ze mam cie w znajomych ale nie bylam pewna czy na fejsie tez :)
ok Evelyn to ja nie wydziwiam :) wystarczy ze torta wymodze :)
mam już wszystkie nazwiska i dyplomiki są już kompletne, a dzięki Adze wyszły rewelacyjnie:D
Zyza tan na tym torcie to podobiznę Agi-x wyklep... bo normalnie pomnik się jej należy
myslisz ze fotka z nk mi wystarczy? bo wiesz my na zywo sie jeszcze nie widzialysmy :D hahahahahaha
a to mojego nazwiska nie potrzebujecie? bo zapomnialam wyslac :)
zyza twoje nazwisko znam:) hehe...myślę, że dasz radę
zaraz napiszę wam listę
---------- Dodano o godzinie 20:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:30 ----------
pilniki(2 szt.)+blok
pędzelki do malowania farbkami
pędzelki do akrylu(1 do budowy jeden do kwiatków)
pędzel do żelu
naczynko na liquid akrylowy
formy
ulubione kolory farbek(4 sztuki)
ulubione kolory akryli(4 sztuki)
ulubione kolory żeli(4 sztuki)
żel jednofazowy(lub podkład i budujący)
primer
cover(kamuflaż) żel lub/i akryl
nabłyszczacz
ulubione ozdoby( 5 sztuk- najlepiej sprawdza się svarowski, neutralne kolory brokatów i hologramów(piegów))
zaciskarka do tunelu
sonda do kropek
rurki do tuneli
klej do tipsów
co druga osoba lampkę uv i co druga biurkową
kredki
(palec sztuczny)
i naturalki:D
ps.można wziąć też małe słoiczki do żelu... ja mam farby do szkła to mogę wam zrobić z waszych żeli przezroczystych kolorowe żele witrażowe:)
a teraz co będzie na stanie:
tipsy do zdobień
cleaner do przemywania masy
zmywacz
waciki bezpyłowe
liquid do akrylu
akryle 6 sztuk: 2 białe, 2 clear ,1 róż i 1 cover
folie do odciskania wzorów
kilka farbek(ale bez białej i czarnej)
To ja od razu napisze,ze nie mam nic co zwiazane z akrylem i farbkami ... :/
Nie mam tez lamki oswietleniowej,ale UV mam to wezme. To zelu wszystko mam,czy to bedzie jakis problem?:/
Jaki nr bylby do tego najlepszy? to moze dokupie jakis w miedzyczasie...
możesz u Edyty 10 64 zamówić i pędzelki do "one stroke" też się przydadzą
np taki do kwiatów http://www.dobrarada.com.pl/p19491,p...y-w-tubie.html
ok.dzieki:)
Ponieważ dopiero zaczynam przygodę z pazurkami, wezmę wszystko co udało mi się kupić do tej pory..... :D
sylwia do szpiców będą ok:ok:
---------- Dodano o godzinie 08:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:21 ----------
dziewczyny proszę nie bierzcie nic zbędnego, bo się z tym pogubimy i wszystko się pomiesza.... zwłaszcza przy takiej frekwencji:D
pędzelki każdy musi mieć swoje w razie jak nie będzie innego wyjścia, wszystko pozostałe- brakujące można pożyczyć
pamiętajce, że trzeba się dogadać co do lamp ja mam 4 uv i 2 biurkowe,a
potrzeba nam co najmniej 6 uv i 6 biurkowych
Dziewczyny moja skrzynka już opróżniona :D Jutro pod wieczór składam zamówienie u DR,jak coś Wam się jeszcze przypomni to do jutra macie czas.
Ja mam 3 lampy uv więc nie musicie ich przywozić a na biurko mam 1 szt. czyli ktoś będzie musiał jeszcze coś dowieźć :)
Ja tez mam tylko uv i tych pewnie bedzie wiecej :/
Moze niech kazda z Was napisze jakie ma lampy?
dopiero teraz przeczytalam post Edyty1064 ;) ja moze skombinuje jakas oswietleniowa:)
ja mam do duszy lampę oswietleniowa- slabe światlo zólte ale moge wziąc na wszelki wypadek : szczegolnie jak mnie spod domu wezma :)
zapowiadają się superowe warsztaty:)............żałuję że mnie tam nie będzie:(((((
ja mam uv a dziewczyny ja mam teraz kiepski dostep do kompa prosze o ważne wiadomości na kom najlepiej z neta bo za free:)
tak więc nikt nie bierze uv!!!!, bo razem mamy z Edytą 7 sztuk
3 oświetleniowe, więc minimum 2 deklaracje jak ktoś ma dobrą lampę oświetleniową to proszę napisać i zabrać
kochane przez weekend mogę nie mieć dostępu do neta także wszystko raczej w poniedziałek:papa:
Ok, zawsze to mniej bagażu ;)
Dziewczyny więc tak,mam zamówienia od ; Edytakon, Gosia 666, Sylwia 87.
Nanami i Lenanails wyślijcie mi na PW zamówienia bo Evelyn mi przesłała ale coś te Wasze linki nie działają :)
Edytko a moje zamówienie doszło do ciebie?
Edyta, wysłałam Tobie zamówienie na prv :)
Edytko wyslałam jeszcze raz. daj znać czy doszło.
Agnieszka-x czy doszedł do Ciebie mój meil :)
Edytkakon nie jeszcze nie sprawdzalam meila ale juz zagladam.
Edytko zadnego meila nie dostalam.
termin zbliża się wielkimi krokami....:D
a ja złamałam ząb w sobotę i chyba przyjmę was na szczerbato;(... idę w środę do dentysty, ale chyba mi od razu koronki nie założy....:/: najgorsze, że seplenię i ślinie się jak buldog:zab:
...dobrze, że chociaż nie boli...
Evelyn, jak wygladasz bez tego zeba jak na emotka z jednym zebem to powiem, ze bedziesz wygladac super :)
Ja mam chlopa bez zeba z przodu i jest wsio ok...
Jejku SUPER !!! BARDZO dziękuje ja będę na 1000000000% :D
Juz przelewam pieniążki :)
JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI :* :* :* :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
no podobnie rudzia... nie mam na przedzie górnej- prawej dwójki... na szczęście ogólnie jak mówię to mi mało zębów widać, więc klientki nie zauważają, ale nie mogę z nimi gadać tak jak mam to w zwyczaju i co chwilę muszę przełykać ślinę i syczę jak mówię... denerwuje mnie to, a z drugiej strony sama z siebie się śmieje... normalnie"...dziewczyna bez zęba na przedzie...":leze:
Chanti25 jak chcesz to moge Cie zabrac,bo ja ze Swiebodzina jade:)
Ja bede miala lampke oswietleniowa,chybaze kurier sie spozni :P
Laski tylko koniecznie wstawcie zdjęcia!!! :) :) :)
Jestem z Wami duchem i trzymam kciuki za owocną pracę ;)
Kasiu relacja na pewno będzie.
Kochane mam wszystkie wpłatki dziękuję:ok:
Dziś nie wzięłam menu, bo cały dzień miałam kocioł, ale jak Aga prześle mi ostatnie dyplomiki to jutro będę chciała je wydrukować i zajdę do tej knajpki po menu.
Ktoś pytał-jak się ona nazywa... nazywa się "snack bar"
Ewelinko dyplomik poszedl już do ciebie. jeszcze tylko Chanti25 danych potrzebuje.
oki juz mam wyslalam oba na meila.
Ale Wam wszystko szybko igladko idzie :) zazdroszcze. Milego spotkanka :* i czekam na fotki :)
ja tak samo i też na wszelki wypadek wezmę i lampe UV też :)
gosia666 Kochana bardzo dziękuje ale ja musze sama jechać, bo nie wiem do ktorej będe mogla zostac (maly synek) i w razie czego ędę musiala sie zbierać-oczywiście tak po 18,00 najszybciej.
Acha i prosze o wyrozumialość bo ja to tak dawno sie nie szkolilam, że jestem daleko za murzynami ha ha ha :leze: więc będzie wesolo na pewno :cwaniak2: Już nie mogę sie doczekać :jupi::jupi: