ja mpomysł mama ale nie wiem czy czasu starczy:(
Printable View
ja mpomysł mama ale nie wiem czy czasu starczy:(
Gdyby nie problem z poprzednim kontem to bym już dawno brała udziały w konkursach :( a teraz muszę czekać aż będę spełniać wymagania :( :(
A ja zrobiłam..masakra. Zdjęcia masakryczne, nie dość, że aparat jakiś którego nie umiem używać, to jeszcze biegały wokół mnie dzieciaki, bo rodzina do mnie przyjechała. Eh..
ja pomysl juz mam ale musze sie wstrzymac do niedzieli z robieniem;p
A ja ani pomysłu, ani czasu, help ! ;(
Zrobiłam foty i wysłałam w końcu, ale jakoś nie jestem zadowolona... :(
dzieczyny a mozecie sprawdzic moja aktywnosc:/:
łapiesz się, jestes na liście;)
super to biore sie do roboty:skacze::skacze::skacze: dzieki:przytul:
Działaj Trendy :ok:
tusia a gdzie jest ta lista? zebym mogla zobaczyc? :P:P
Listę mają moderatorzy :)
zrobiłam jutro wyślę:)
hm a moze ja tez zrobie :huh: tylko co i kiedy :huh: chyba podobnie jak ty Zyzka ;) w czasie drzemek Kubulińskiego :D
Może i ja coś pomyślę :)
ja już mam pomysł :D przez urlopem zrobiłam szkielet co prawda musiałam go skrócić ale mniej więcej namalowałam to co chcę i mniej więcej wyzdobiłam tak jak chciałam.... muszę znaleźć tylko modelkę na długie pazury i zabrać się do roboty :D
no zrobilam :D pierwszy raz jestem zadowolona ze swoich pazurow konkursowych ... no moze nie do konca,ale trening czyni mistrza.... moze chociaz na przedostatnim bede :D
jezusie ... a tak wogole ja to sie kwalifikuje do konkursa ??
A ja nie moglam wziasc udzialu to troche nie sprawiedliwe poniewaz pracuje i nie zawsze moge wejsc na forum i napisac parenascie postow. Powinniscie to zmienic . Mam na mysli o tym" w dniu ogloszenia konkursu uczestnik musi miec napisane min. 30 postow i 7 % aktywnosci" . :(
to nie tak że w dniu kiedy ogłoszony jest nowy konkurs masz pisać 30 postów....
masz mieć 30 postów( a Ty masz ponad 150 postów) minimum od daty rejestracji na forum...a aktywność ma być nie mniejsza niż 7%...
Właśnie sprawdziłam u Ciebie i masz teraz 10% aktywności... Zapytaj dziewczyny bo może w dniu ogłoszenia konkursu łapałaś się do udziału. :)
Pewnie nigdy nie będzie sprawiedliwie, bo zawsze będzie mniej sprawiedliwe dla kogoś tam...
Te zasady, które teraz są, zostały wprowadzone na prośbę użytkowniczek, po to właśnie, żeby docenić tych, którzy na forum się udzielają i dają coś od siebie. Próg 7% jest na prawdę bardzo niski i nie trzeba siedzieć non stop i klepać w klawę, liczy się po prostu systematyczność, a nie wizyta od wielkiego dzwonu ;)
Nie dyskryminujemy pracujących, ale doceniamy tych, którzy mimo wielu zajęć własnych znajdą jeszcze czas, żeby poza wrzuceniem fotki, dopisać do niej kilka słów wyjaśnienia, czy dodać coś od siebie.
Zachęcam zatem do przystosowania się do panujących warunków i zakończenia tej jałowej dyskusji, bo regulaminu nie zmienimy (przynajmniej dopóki mnie nie wywalą ze stanowiska;))
witam
dziękuje za przyjęcie mojej pracy :) i od razu bardzo przepraszam ze spadła pewnie moja aktywnośc ale dopiero co wróciłam z urlopu no i juz bede systematyczna :D
A ja chciałam się dopytać jak ma wyglądać zdjęcie tunelu w przypadku szpicy, i czy zdjęcia techniczne maja byc na neutralnym tle??
Najlepiej na jakimś neutralnym tle, wtedy dobrze widać, a tunel szpiców dobrze robi się z boku lekko od dołu, (już gdzieś o tym pisałam?)
dla przykładu wkleję zdjątko:
no to już wszystko jasne to i ja się biorę za pazurki:-)
O kurczaczki cóż to będzie za szał, mnóstwo pieknych prac jednocześnie :cwaniak2:
ja nie mam modelki ;( jak do końca tygodnia nikogo nie znajdę to zdejmuję moje pazury i robię na sobie :(
zrobilam pffffff... 5 godzin :) ale taka jestem dumna :)
Zadam teraz raczej głupie pytanie :D ale niech będzie, bo wolę się upewnić :D
W regulaminie jest, że paznokcie muszę być przedłużane itd. Naturalne w ogóle nie wchodzą w grę? :(
Ducek, chodzi o to, że stylizacje na krótkich paznokciach wykonujecie zazwyczaj na klientkach a do konkursu macie możliwość się wyżyć artystycznie, dlatego preferujemy paznokcie przedłużone, tak jak w regulaminie.
No takich bardzo krótkich to nie mam, bo są do trzeciej kreski formy, ale rozumiem o co chodzi. Dziękować za odpowiedź ;) Musze w takim razie modela szukać :D
no to i ja wysłałam...
a ja zrobiłam i sie zastanawiam czy wysłac bo mi sie srednio podobaja:/:
trendy wysylaj kobieto co ci szkodzi:)
moja praca poszla :) ciekawam czy doszla ;)
Trendy ty nie marudź :)
czy ja sie łapie ? wole zapytac, bo juz sie pogubilam.. przez ostatnie moje wyjazdy nie wiem jak to ze mna było :)
a co mi tam wysłałam:ok: bedziecie miec ubaw^_^:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze: